Alles wat je moet weten over efficiënt en eenvoudig 7×24 boekhouden

In dit artikel

Zit je vaak vast aan je boekhouding buiten kantoortijden? Je bent niet alleen; dit was ook mijn struikelblok totdat ik ontdekte dat met 7×24 boekhouden, alles veel soepeler kan. Mijn artikel onthult hoe efficiënt en simpel het kan zijn, met de mogelijkheid om overal en altijd je financiën te beheren.

Blijf lezen en ontdek het gemak van moderne boekhouding!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een moderne kantooromgeving met diverse medewerkers gericht op productiviteit en samenwerking.

Samenvatting

 • 7×24 boekhouden maakt het mogelijk om altijd en overal je boekhouding bij te werken of in te zien met behulp van slimme, altijd toegankelijke software.
 • Het systeem biedt automatische jaarrekeningen, gemakkelijke online facturatie met UBL-bijlage voor zakelijke klanten en efficiënt debiteurenbeheer.
 • Geen boekhoudkennis vereist; de interface is gebruiksvriendelijk en klantenservice staat altijd klaar om te helpen met vragen.
 • De software is geschikt voor ZZP’ers en MKB’ers, omdat het eenvoudig aansluit bij hun zakelijke behoeften en hen in staat stelt zich te richten op de groei van hun onderneming.
 • Er zijn verschillende alternatieven voor 7×24 boekhouden beschikbaar, zoals Exact Online en e-Boekhouden.nl, die elk hun eigen unieke functies bieden voor mkb-bedrijfseigenaren.

Wat is 7×24 boekhouden?

7×24 boekhouden betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je financiële administratie, door slimme software die nooit slaapt. Het is een revolutie in de boekhoudwereld die het mogelijk maakt om zonder zorgen op elk moment jouw boekhouding bij te werken of in te zien.

Automatische jaarrekening

Met een automatische jaarrekening houd ik altijd de controle over mijn onderneming. Ik kan zo moeiteloos informatie verstrekken aan belanghebbenden zoals banken en investeerders. Het online boekhoudsysteem van 7×24.nl maakt dit mogelijk.

Gebruikers kunnen zelf hun financiële administratie bijhouden, facturen verzenden en debiteuren beheren. Dankzij de geïntegreerde jaarrekening vul ik bovendien eenvoudiger de aangifte inkomstenbelasting in.

Deze functie bespaart mij kostbare tijd en geeft inzicht in hoe mijn bedrijf ervoor staat. Binnen het 7×24-platform regel ik mijn boekhoudkundige zaken efficiënt en overzichtelijk, dag en nacht.

En met het gemak van cloud-technologie heb ik overal toegang tot mijn cijfers, zonder dat ik me druk hoef te maken over backups of software-updates. Dit is moderne boekhouding zonder hoofdbrekens.

Online factureren

Nadat we de automatische jaarrekening hebben behandeld, is het tijd om te kijken naar online factureren, een essentieel onderdeel van moderne boekhoudsystemen. Met 7×24.nl verstuur ik moeiteloos onbeperkt facturen in PDF-formaat rechtstreeks naar klanten via e-mail.

Dit is niet alleen super efficiënt, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling naar mijn debiteuren.

Het mooie aan dit systeem is dat er altijd een UBL bijlage voor zakelijke klanten bij zit. Dit maakt het voor hen veel makkelijker om de factuur direct te verwerken in hun eigen boekhouding.

Bovendien biedt het platform de mogelijkheid om in gesprek te gaan met klanten over een specifieke factuur. Dat houdt de communicatielijnen kort en de klanttevredenheid hoog. Online factureren via 7×24.nl verandert een tijdrovende taak in een gestroomlijnd proces dat mij helpt sneller betaald te krijgen.

Relatiebeheer

In mijn ervaring is goed relatiebeheer cruciaal. Het boekhoudprogramma 7×24 maakt dit proces verrassend eenvoudig. Ik kan mijn klantenbestand overzichtelijk bijhouden en elke interactie vastleggen.

Denk aan afspraken, persoonlijke notities of speciale verzoeken, wat helpt bij het opbouwen van sterke banden.

Mijn debiteuren beheren was nog nooit zo ongecompliceerd. Dankzij 7×24.nl koppel ik ontvangsten en betalingen moeiteloos aan de juiste relaties. Dit systeem toont mij precies wie ik moet factureren en wie me nog geld schuldig is, waardoor mijn cashflow gestroomlijnd blijft en relaties transparant zijn.

Een moderne kantooromgeving met diverse medewerkers gericht op productiviteit en samenwerking.

Voordelen van 7×24 boekhouden

3. Voordelen van 7×24 boekhouden: De overstap naar 7×24 boekhouden brengt een revolutie in het beheer van je financiën; het is alsof je een persoonlijke financiële assistent hebt die nooit slaapt.

Met deze moderne aanpak maximaliseer je de productiviteit en blijft er meer tijd over voor de groei van jouw onderneming, omdat de software het zware werk automatisch voor je doet.

Efficiëntie en eenvoud

Efficiëntie en eenvoud staan centraal bij het online boekhouden met 7×24.nl. Ik kan snel verkoopfacturen maken, inkoopfacturen boeken en zelfs mijn BTW/ICP aangifte direct versturen.

Alles werkt intuïtief; ik hoef geen expert te zijn om mijn boekhouding vlekkeloos te beheren. Met de drie stappen administratie van 7×24.nl houd ik moeiteloos mijn financiën bij, van facturatie tot afschrijvingen.

Ik bespaar tijd en geld door de geautomatiseerde processen die 7×24.nl mij biedt. De software helpt mij bij het efficiënt bijhouden van debiteuren en het elektronisch factureren, wat mij meer ruimte geeft om te focussen op mijn bedrijf.

Bovendien krijg ik tijdens de ruime proefperiode van 120 dagen alle ondersteuning die ik nodig heb, zonder dat ik zoekraak in ingewikkelde boekhoudtermen of complexe procedures.

Geschikt voor ZZP en MKB

Als zelfstandige zonder personeel of eigenaar van een middelgroot of klein bedrijf, weet ik hoe belangrijk het is om de boekhouding op orde te hebben. Met 7×24 boekhouden heb ik een tool in handen die perfect aansluit bij mijn zakelijke behoeften.

Ik kan eenvoudig online factureren, klantrelaties beheren en mijn jaarrekening automatisch samenstellen, zonder dat ik een expert hoef te zijn in boekhouden.

Dit programma maakt het mogelijk voor ondernemers zoals ik om tijd te besparen en zich te richten op het groeien van hun bedrijf. Ik hoef me geen zorgen te maken over het juist verwerken van transacties of het missen van belangrijke belastingaangiftes.

Alles werkt naadloos samen in één gebruiksvriendelijke omgeving die speciaal is ontwikkeld met het oog op kleine ondernemingen. Het is dus niet verwonderlijk dat ik me vol vertrouwen kan richten op de kernactiviteiten van mijn bedrijf, terwijl 7×24 boekhouden de administratieve lasten verlicht.

Geen boekhoudkennis vereist

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, het online boekhoudpakket van 7×24.nl is ontworpen zodat je zonder boekhoudkundige achtergrond aan de slag kunt. Met een toegankelijke interface en duidelijke instructies, kun je meteen starten met het inrichten van je administratie.

De software leidt je door de belangrijkste stappen heen, zodat je zelfs zonder enige kennis jouw boekhouding kan bijhouden.

Ik ontdekte dat het beheren van mijn financiën geen ingewikkelde zaak hoeft te zijn. De klantenservice van 7×24.nl staat altijd paraat om te helpen met vragen, en de heldere structuur binnen het programma maakt dat ik me geen zorgen hoef te maken over complexe boekhoudtermen.

Het voelt geweldig om volledige controle te hebben over mijn bedrijfsfinanciën zonder afhankelijk te zijn van dure experts of ingewikkelde software.

Moderne financiële kantooromgeving met 24/7 computerondersteuning en georganiseerde werkplekken.

Functionaliteiten van 7×24 boekhouden

7×24 boekhouden barst van de slimme functies die jouw financiële administratie niet alleen vereenvoudigen maar ook transformeren; ontdek hoe deze tools het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

Online boekhouden

Met online boekhouden beheer ik mijn financiële zaken altijd en overal. Of ik nu thuis ben of onderweg, een stabiele internetverbinding is alles wat ik nodig heb om in te loggen op mijn boekhoudplatform.

e-Boekhouden.nl is zo’n tool die mij helpt bij het regelen van mijn boekhouding, het maken van facturen en het managen van klantrelaties. Het mooie is dat ik geen dure softwarepakketten hoef te kopen of te updaten, waardoor ik flink bespaar op mijn uitgaven.

Deze manier van werken versimpelt ook mijn belastingaangifte. Alles staat netjes opgeslagen in de cloud en het systeem helpt mij met automatische berekeningen. Ik kan zelfs direct vanuit het programma mijn BTW-aangifte digitaal versturen, wat mij een hoop tijd en moeite scheelt.

Zeg maar dag tegen de papieren rompslomp en hallo tegen efficiëntie!

BTW/ICP aangifte elektronisch versturen

Het versturen van mijn BTW/ICP aangifte doe ik nu heel simpel en snel elektronisch via 7×24 boekhouden. Geen papierwerk meer voor mij, want alles gaat digitaal en dat bespaart me een hoop tijd.

Voor de intracommunautaire prestaties, zoals de levering van goederen en diensten binnen de EU, vul ik de ICP aangifte in. Dit verloopt soepel en zonder gedoe omdat 7×24 boekhouden alles mooi integreert met de software die ik gebruik, zoals Moneybird.

Eens mijn aangifte de digitale weg op is, hoef ik me geen zorgen te maken over de verdere verwerking in mijn boekhouding. Het systeem van 7×24 boekhouden neemt dat automatisch over, waardoor de informatie direct klopt in mijn boeken.

Wat een verademing om zo efficiënt te werken; het geeft me meer tijd voor wat echt telt in mijn mkb-bedrijf. Kortom, electronisch aangifte doen brengt gemak en zekerheid, precies wat ik nodig heb voor een strakke administratie.

Debiteuren beheren

Het beheren van debiteuren is cruciaal voor mijn bedrijf, want het zorgt ervoor dat ik op tijd betaald krijg. Met efficiënt debiteurenbeheer verminder ik de kans op inkomstenverlies en zorg ik ervoor dat klanten hun facturen sneller voldoen.

Door gebruik te maken van software die dit proces stroomlijnt, kan ik zonder zorgen focus houden op andere belangrijke aspecten van mijn onderneming.

Mijn doel is om een goed overzicht te behouden over wie wat nog moet betalen. Ik stuur herinneringen, hanteer automatische incasso’s en schakel indien nodig een incassobureau in. Al deze acties voer ik uit binnen een paar klikken via de software.

Dit bespaart me tijd en moeite, waardoor mijn cashflow gezond blijft en mijn relaties met klanten positief.

Hoe werkt 7×24 boekhouden?

Duikend in de kern van 7×24 boekhouden ontdekken we een gestroomlijnd systeem dat het mogelijk maakt om met een paar klikken jouw financiën op orde te hebben. Dit boekhoudparadijs functioneert geheel online, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je administratie en deze efficiënt kunt beheren – écht boekhouden in de moderne stijl.

Jaarrekening samenstellen

Het samenstellen van een jaarrekening is niet langer een hoofdpijndossier. Dankzij 7×24 boekhouden verander ik complexe data in heldere rapporten.

 • Ik start met het verzamelen van alle financiële transacties van het afgelopen jaar. Dit vormt de basis voor de jaarrekening.
 • Vervolgens maak ik gebruik van de automatische functies in 7×24 om mijn geconsolideerde balans en resultatenrekening op te stellen, zoals die in het jaardocument van 2016.
 • De software categoriseert elke uitgave en inkomst, waardoor ik direct zie waar mijn onderneming financieel staat.
 • Ik zorg ervoor dat afschrijvingen correct worden verwerkt; dit geeft een realistisch beeld van de waarde van mijn bedrijfsmiddelen.
 • Met één klik genereer ik rapportages die voldoen aan de richtlijnen voor standard business reporting (SBR), wat tijd bespaart en fouten voorkomt.
 • Om te voldoen aan wettelijke vereisten controleer ik alle gegevens nauwkeurig voordat ik ze definitief maak.
 • Eenmaal afgerond biedt 7×24 mij de optie om de jaarrekening elektronisch naar belanghebbenden zoals de Kamer van Koophandel (KvK) te versturen.
 • Klantrelaties onderhoud ik door hen eenvoudig toegang te geven tot relevante delen van deze financiële verslaglegging, mede dankzij goede customer relationship management (CRM) mogelijkheden binnen het systeem.

Alles over 7×24 boekhouden bij Boekhoudspot. nl

Ik ontdek dagelijks hoe makkelijk 7×24 boekhouden is bij Boekhoudspot.nl. Met deze zelflerende software voer ik moeiteloos mijn administratie. Ik maak verkoopfacturen, beheer inkoopfacturen en koppel betalingen, allemaal vanuit één centraal systeem.

De gebruiksvriendelijkheid van het platform zorgt ervoor dat ik geen boekhouder nodig heb. Dit bespaart mij tijd en geld.

Boekhoudspot.nl werkt helemaal via de Cloud, waardoor ik altijd en overal toegang heb tot mijn gegevens. Of ik nu op kantoor ben of onderweg, mijn financiën zijn binnen handbereik.

Dat geeft een gerust gevoel. Met alleen een internetverbinding regel ik mijn complete boekhouding, volgen de richtlijnen van de service level agreement en met optimale veiligheid door single sign on.

Daarmee houd ik alles strak en overzichtelijk, zonder gedoe.

Alternatieven voor 7×24 boekhouden

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar tools die tijd en moeite besparen. Dat geldt zeker voor boekhouden. Er zijn tal van opties naast 7×24 boekhouden die het overwegen waard zijn.

Zo biedt Exact Online een uitgebreid scala aan boekhoudkundige mogelijkheden en is e-Boekhouden.nl bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze platforms ondersteunen het mkb uitstekend met functies als het elektronisch versturen van BTW/ICP aangiften en efficiënt debiteurenbeheer.

Ervaar ik problemen met een bepaald programma, zoals de pop-up killer bij Internet Explorer die storing veroorzaakte met 7×24.nl, dan zoek ik zonder moeite naar alternatieven. De markt voor online boekhoudprogramma’s is rijk en divers, van apps in appstores tot oplossingen die specifiek gericht zijn op sectoren met bijvoorbeeld een elektronisch patiëntendossier of enterprise resource planning systemen.

Deze opties maken boekhouden toegankelijker en vaak ook voordeliger, vooral door te besparen op incassokosten en de tijd die het kost om alles bij te houden.

Hoe kies je de juiste boekhoudsoftware voor jouw organisatie?

Na het verkennen van alternatieven, is het duidelijk dat niet alle boekhoudsoftware gelijk is gemaakt. De juiste kiezen gaat verder dan alleen kijken naar prijzen of functies; het gaat over het vinden van een match met de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Gebruiksvriendelijkheid staat bovenaan mijn lijstje, aangezien het belangrijk is dat jij en je team zonder problemen aan de slag kunnen. Veiligheid is ook cruciaal: je wilt tenslotte dat gevoelige financiële gegevens goed beschermd zijn.

Terwijl ik de opties afweeg, let ik op de mogelijkheid om software te testen voordat ik me vastleg. Een proefperiode geeft mij de kans om te zien of het programma intuïtief en geschikt is voor mijn mkb.

Ik let op recensies van andere gebruikers om te zien hoe zij de software ervaren en ga na of er mobiele apps beschikbaar zijn, zodat ik ook onderweg mijn boekhouding kan bijhouden.

Het gaat erom dat de software mij in staat stelt om efficiënt te werken en mij ondersteunt bij het groeien van mijn bedrijf.

Ervaringen en reviews van 7×24 boekhouden

Mijn ervaring met het online boekhoudprogramma van 7×24 is overwegend positief. Ik merkte dat het zelf samenstellen van de jaarrekening echt een fluitje van een cent werd door hun systeem.

De interface is gebruiksvriendelijk en maakte het online boekhouden begrijpelijk, ook voor iemand zonder veel boekhoudkennis. Met name voor het MKB blijkt dit een uitkomst te zijn.

Veel gebruikers prijzen de Cloud-based functionaliteiten waardoor je overal toegang hebt tot je administratie. Dat je de BTW en ICP aangiftes rechtstreeks vanuit het programma kunt versturen, scheelt veel tijd en moeite.

Collega-ondernemers hebben mij verteld dat ze deze functie niet meer kunnen missen nadat ze zijn overgestapt op 7×24.nl voor hun boekhouding.

Conclusie

Boekhouden bij 7×24.nl verandert de manier waarop jij jouw administratie aanpakt. Het systeem is speciaal gebouwd om jouw werk efficiënter en makkelijker te maken, wat jou tijd en geld bespaart.

Heb jij al nagedacht over hoeveel tijd jij kunt besparen door automatische jaarrekeningen en online facturatie? Stel je voor dat je geen boekhoudkennis nodig hebt en toch een perfecte administratie kunt voeren.

Een systeem dat jou in staat stelt om overal toegang te hebben tot jouw bedrijfsinformatie, is dat niet revolutionair? Kijk eens naar de mogelijkheden die 7×24.nl voor jouw bedrijf kan bieden.

Zet vandaag nog die stap naar een gestroomlijnde boekhouding en laat je bedrijf groeien met de kracht van moderne technologie.

Veelgestelde Vragen

1. Wat betekent 7×24 boekhouden voor het mkb?

7×24 boekhouden betekent dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) altijd, dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week, hun boekhouding kunnen bijwerken en inzien.

2. Hoe kan 7×24 boekhouden mij helpen met afschrijvingen?

Met een 7×24 boekhoudsysteem kunt u continu en gemakkelijk de waardevermindering van uw bedrijfsmiddelen bijhouden en deze direct als afschrijvingen verwerken.

3. Is het mogelijk om met 7×24 boekhouden mijn financiële gegevens te koppelen aan programma’s zoals EPD of Spotify?

Ja, door slimme koppelingen kunt u uw financiële gegevens synchroniseren met verschillende programma’s zoals een Elektronisch Patiëntendossier (EPD), Spotify of YouTube, waardoor uw administratie efficiënter wordt.

4. Kan ik met 7×24 boekhouden ook zien welke vragen mijn klanten hebben of wat het sentiment van mijn vereniging is?

Zeker, een modern 7×24 boekhoudsysteem kan integreren met klantenservicesystemen om vragen van klanten te analyseren en input van leden van een vereniging te verwerken voor beter financieel overzicht.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven