Alles wat u moet weten over abn amro boekhouden: een gids | 2024

In dit artikel

Heb je moeite met het bijhouden van je financiële administratie als ondernemer? Geen zorgen, ik ken het gevoel en weet hoe uitdagend het kan zijn. Gelukkig biedt ABN AMRO Boekhouden, volgens mijn grondige onderzoek, hét pakket dat deze zorg uit handen neemt.

In dit artikel laat ik je zien hoe dit boekhoudpakket alles vereenvoudigt, van factureren tot btw-aangifte. Lees snel verder en ontdek hoe je boekhouden efficiënter maakt!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is, zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit, maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis, en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Samenvatting

 • ABN AMRO Boekhouden is een online boekhoudtool die direct koppelt aan je zakelijke rekening, waardoor je financiën overzichtelijk en snel verwerkt worden.
 • Het systeem biedt een dashboard met real-time inzichten, maakt factureren makkelijk en automatiseert de btw-aangifte, wat veel tijd bespaart voor ondernemers en zzp’ers.
 • Met de app voor iOS en Android kun je overal je boekhouding bijhouden, bonnen scannen en facturen versturen.
 • Boekhouders en accountants profiteren van een efficiënte samenwerking dankzij real-time toegang tot de financiële gegevens van de ondernemer.
 • Je kunt ABN AMRO Boekhouden drie maanden gratis uitproberen om te ervaren hoe het jouw boekhouding kan vereenvoudigen en optimaliseren.
 • Kies voor gemak in je boekhouding met deze nuttige vergelijking en bekijk de voordelen van dit systeem.

Wat is ABN AMRO Boekhouden?

Een georganiseerd bureau met laptop en financiële documenten, met stadsgezicht op de achtergrond.

Na een heldere introductie is het nu tijd voor de kernvraag: wat houdt ABN AMRO Boekhouden precies in? Het is een handige online tool, aangeboden door de bank zelf, waarmee ondernemers hun financiële administratie efficiënt kunnen bijhouden.

In de kern stelt het je in staat om nauwkeurig en op een gebruiksvriendelijke manier bij te houden wat er financieel binnen je onderneming gebeurt. Het programma is direct gekoppeld aan je zakelijke rekening bij ABN AMRO, waardoor transacties snel verwerkt kunnen worden in je boekhouding.

Met dit systeem scan je eenvoudig bonnen en facturen die vervolgens automatisch worden verwerkt in je administratie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een foutloze invoer van gegevens.

Daarnaast biedt de btw-module uitkomst voor de btw-aangifte en binnen de app kun je makkelijk toegang verlenen aan je boekhouder of accountant. Alle essentiële elementen voor effectief boekhouden zijn binnen handbereik, van pro forma factuur tot aan het inzichtelijk maken van btw over verzendkosten.

Kortom, ABN AMRO Boekhouden maakt internet bankieren zakelijk niet alleen toegankelijker maar ook veel gestructureerder.

Functionaliteiten van ABN AMRO Boekhouden

Een strak en modern online bank- en boekhoudtool op een georganiseerd bureau.

ABN AMRO Boekhouden transformeert uw financiële administratie met intuïtieve functies en slimme koppelingen. Ontdek hoe deze tool uw boekhoudkundige processen stroomlijnt en tijd bespaart zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw onderneming.

Dashboard en rapportages

Mijn financiële overzicht houd ik altijd bij de hand dankzij het dashboard en de rapportages van ABN AMRO Boekhouden. Zodra ik inlog, zie ik alle belangrijke cijfers en trends direct voor me.

Deze functie toont de inzichten die ik nodig heb om slimme beslissingen te nemen over mijn bedrijf. Of het nu gaat om uitgavenpatronen of omzetgroei, alles staat overzichtelijk op één plek.

Ik kan zelfs koppelingen maken met andere boekhoudprogramma’s zoals Yuki en e-boekhouden, wat een enorme tijdsbesparing oplevert. De mogelijkheid om snel te schakelen tussen verschillende rapporten geeft mij een compleet beeld van mijn financiële situatie.

Zo blijf ik proactief in mijn boekhouding en kan ik efficiënt inspelen op ontwikkelingen binnen mijn sector.

Directe koppeling met uw zakelijke rekening

Stel je voor dat elke transactie op je zakelijke rekening automatisch gesynchroniseerd wordt met je boekhouding. Dat is precies wat de directe koppeling met ABN AMRO Boekhouden doet.

Deze slimme connectie is compatibel met 13 verschillende boekhoudpakketten en zorgt ervoor dat bij- en afschrijvingen rechtstreeks in je administratie belanden. Dit betekent minder kans op fouten en een hoop tijd bespaard die anders zou gaan naar handmatig werk.

Het mooie hiervan is dat alle financiële gegevens overzichtelijk op één plek staan. Je hebt een duidelijk beeld van je geldstromen zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.

Voor het gebruik van deze betalingsfunctionaliteit via de Boekhoudkoppeling heb je een zakelijke betaalrekening nodig bij ABN AMRO. Automatiseer jouw boekhoudproces en bespaar kostbare tijd die je kunt investeren in jouw bedrijf.

Btw-module voor uw aangifte

Mijn btw-aangifte wordt een stuk eenvoudiger dankzij de btw-module van ABN AMRO Boekhouden. Deze slimme tool berekent automatisch de btw voor mijn facturen, uitgaven en andere transacties.

Met deze module hoef ik me niet meer druk te maken over lastige berekeningen en bespaar ik tijd die ik beter kan besteden aan mijn onderneming. Ik vind het geweldig dat ik altijd verzekerd ben van een nauwkeurige aangifte zonder dat ik er hoofdbrekens van krijg.

Met een paar klikken is mijn btw-rapportage klaar en kan ik deze direct versturen naar de Belastingdienst. De integratie met mijn zakelijke rekening zorgt ervoor dat alle gegevens real-time verwerkt worden, wat mij een actueel inzicht geeft in mijn financiële situatie.

Geen stress meer bij het naderen van aangiftedeadlines; de btw-module houdt mij proactief op de hoogte en leidt mij door het hele proces. En dat allemaal terwijl ik de ABN AMRO Boekhouden app ook nog eens drie maanden gratis mag uitproberen!

Toegang voor uw boekhouder of accountant

Zorgen over de samenwerking met mijn boekhouder of accountant? Die zijn verleden tijd met ABN AMRO Boekhouden. Ze krijgen direct toegang tot de financiële data, waarbij alles overzichtelijk blijft.

Dankzij deze functie kunnen ze eenvoudig aansluiten bij mijn dagelijkse bankzaken en bieden ze de ondersteuning die ik nodig heb.

Ik geef mijn accountant of boekhouder toestemming om in te loggen en direct bij- en afschrijvingen te zien. Hierdoor werken we efficiënt samen en houden we allebei de vinger aan de pols wat betreft mijn financiën.

De Boekhoudkoppeling van ABN AMRO zorgt ervoor dat deze informatie naadloos integreert met Internet Bankieren, waarbij mijn boekhouding altijd up-to-date is met de nieuwste banktransacties.

Voordelen van ABN AMRO Boekhouden

Een ondernemer werkt in een modern kantoor, met uitzicht op de stad.

ABN AMRO Boekhouden transformeert uw financiële administratie tot een gestroomlijnde ervaring waar overzicht en gemak voorop staan. Het platform biedt niet alleen een naadloze integratie met uw zakelijke rekening, maar ook mobiele handigheid die u in staat stelt overal uw boekhouding bij te houden.

Altijd een up-to-date overzicht

Met het boekhouden pakket van ABN AMRO hoef ik me geen zorgen meer te maken over achterstallige administratie. Ik krijg een helder overzicht, direct in mijn Internet Bankieren omgeving.

Zie ik onmiddellijk wat er in- en uitgaat op mijn zakelijke rekening, wat enorm helpt bij het nemen van financiële beslissingen.

Mijn boekhouding is altijd up-to-date dankzij de realtime koppeling tussen mijn bankgegevens en de boekhoudsoftware. Dit bespaart me niet alleen tijd, maar zorgt ook voor nauwkeurigheid en minder fouten.

En met de mobiele app kan ik overal mijn financiën controleren en krijg ik pushnotificaties zodat ik niets mis.

Digitaal gemak

Naast altijd een actueel financieel overzicht, biedt ABN AMRO Boekhouden ook digitaal gemak. Ik hoef geen stapels bonnen en facturen meer door te spitten, want met de scan- en herkenoplossing is een foto met mijn smartphone voldoende om alles rechtstreeks in de boekhouding te laten verwerken.

De automatische boekingsmodule neemt me een hoop werk uit handen en zorgt ervoor dat ik nooit meer achterloop met mijn administratie.

Het contact- en adresboek is altijd bij de hand, wat betekent dat ik zonder moeite betalingen kan regelen of informatie kan opzoeken. De app is compatibel met zowel iOS als Android toestellen en is beschikbaar in de Google Play Store.

Dankzij deze technologische snufjes ben ik in staat om efficiënter te werken en blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is voor mijn bedrijf.

Directe koppeling met uw rekening

Ik koppel mijn zakelijke rekening moeiteloos aan mijn boekhoudpakket bij ABN AMRO Boekhouden. Het is geweldig dat elke bij- en afschrijving automatisch in mijn boekhouding terechtkomt, zonder dat ik iets hoef te doen.

Met deze directe koppeling kan ik kiezen uit 13 verschillende boekhoudpakketten, wat me de vrijheid geeft om het systeem te gebruiken dat het beste bij mijn bedrijf past.

Door deze automatisering heb ik altijd een actueel overzicht van mijn financiën. Ik hoef niet meer handmatig transacties in te voeren of te controleren, wat mij veel tijd bespaart.

Zo houd ik meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen mijn onderneming. Nu we dit voordeel hebben besproken, laten we eens kijken hoe de btw-module mij helpt met de aangifte.

Mobiele app

Met de ABN AMRO mobiele app wordt boekhouden echt handig, waar ik ook ben. Het scannen en herkennen van bonnen en facturen gebeurt in een oogwenk en ze koppelen zichzelf automatisch aan bijbehorende transacties.

Dit is een game-changer voor mijn dagelijkse financiële administratie. Veilig toegang krijgen tot mijn bankzaken is nog nooit zo makkelijk geweest; de app zorgt voor maximale controle over mijn zaakelijke bankgarantie en financiële overzichten.

Deze app is niet alleen mijn mobiele boekhouder, maar dient ook als een sleutel tot het Internet Bankieren op mijn PC of laptop. Overal waar ik toegang heb tot mijn telefoon, kan ik nu ook mijn volledige boekhouding bijhouden.

Dankzij deze technologie blijft alles naadloos gesynchroniseerd en ben ik verzekerd van een veilige en efficiënte manier om mijn financiën te beheren, zonder gebonden te zijn aan één locatie of apparaat.

ABN AMRO Boekhouden voor zzp’ers

Als zelfstandige ondernemer biedt ABN AMRO Boekhouden je de tools om efficiënt en met gemak jouw financiën op orde te houden, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden die deze dienst jou als zzp’er kan bieden.

Factureren in een handomdraai

Ik verstuur facturen in een oogwenk met het zzp-boekhoudpakket van ABN AMRO. Elke factuur voldoet automatisch aan de eisen van de Belastingdienst, dus ik hoef me geen zorgen te maken over nalatigheden.

 • Maak snel en eenvoudig professionele facturen aan met behulp van ingebouwde sjablonen die volledig personaliseerbaar zijn.
 • Verzend de aangemaakte facturen rechtstreeks naar klanten via e – mail vanuit het systeem, wat tijd bespaart.
 • Houd bij welke facturen betaald zijn en welke nog openstaan met real – time updates op het dashboard.
 • Verminder fouten door automatische berekeningen voor btw en andere bedragen op de factuur.
 • Geniet van de vrijheid om overal facturen te versturen door de mobiele app te gebruiken, beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen.
 • Benut drie maanden gratis toegang tot dit handige boekhoudpakket en ervaar zelf het gemak voordat je besluit verder te gaan.

Btw-aangifte & jaarrekening

Met het boekhoudprogramma van ABN AMRO wordt btw-aangifte doen een fluitje van een cent. Je hoeft niet meer handmatig alles bij te houden, want het systeem berekent automatisch hoeveel btw je moet afdragen of terugkrijgen.

Zo houd ik mijn financiën altijd op orde en kan ik met een paar klikken de aangifte voorbereiden. De jaarrekening is dan weer een ander sterk staaltje van dit pakket; het helpt mij om een duidelijk overzicht te krijgen van mijn inkomsten en uitgaven over het gehele jaar.

Een kanttekening: de btw-aangifte verzend ik zelf via het portaal van de Belastingdienst, maar dankzij de integratie met ABN AMRO Boekhouden is deze taak minder tijdrovend en foutgevoelig.

De gegevens zijn al voor mij verzameld en klaargezet door het programma. Ook voor mijn jaarrekening is het een verademing; geen stapels papierwerk meer, want alles staat netjes digitaal geregistreerd.

Dit geeft mij de ruimte om me volledig te richten op wat echt telt: mijn bedrijf laten groeien.

App voor iOS & Android

Ik gebruik de ABN AMRO Boekhouden app op mijn telefoon, en ik vind het geweldig hoe gemakkelijk het is. Zowel op mijn iPhone als op mijn Android-toestel regel ik mijn financiën zonder moeite.

Facturen verstuur ik in enkele tikken, en wanneer ik een bon ontvang, scan ik deze direct en voeg hem toe aan mijn administratie. Geen stapels papier meer voor mij!

Let wel op, de app werkt niet met de bètaversies van de besturingssystemen en is ook niet beschikbaar voor de nieuwere Huawei-modellen die geen Google-diensten hebben. Zo voorkom ik problemen en ben ik ervan verzekerd dat alles vlekkeloos werkt.

Het maakt boekhouden onderweg echt een stuk efficiënter.

ABN AMRO Boekhouden voor boekhouders en accountants

6. ABN AMRO Boekhouden voor boekhouders en accountants: In het hart van financiële beheersing biedt dit platform professionals zoals u de tools om effectief met cliënten samen te werken en financiële data in real-time bij te houden.

Dit versterkt uw rol als adviespartner en optimaliseert de financiële workflows.

Altijd real-time inzicht

Ik houd mijn administratie altijd feilloos bij met ABN AMRO Boekhouden. Mijn inkomsten en uitgaven zijn direct verwerkt, wat me een up-to-date overzicht geeft van mijn financiële status.

Dit real-time inzicht is onmisbaar voor het maken van snelle en slimme beslissingen.

Mijn boekhouder of accountant profiteert ook enorm. Zij loggen in met hun eigen toegang en krijgen zo dezelfde actuele informatie te zien. Dit betekent dat we altijd op één lijn zitten en dat zij me proactief kunnen adviseren, zonder tijd te verliezen met het heen en weer sturen van documenten.

Snel en gemakkelijk valideren

Het is belangrijk voor mij als professional om efficiënt te kunnen werken. Met ABN AMRO Boekhouden gebeurt het valideren van transacties razendsnel. Dankzij de directe koppeling met mijn zakelijke rekening worden alle mutaties automatisch verwerkt en voorgesteld voor validatie.

Ik hoef niet lang te zoeken of te wachten; een paar klikken en mijn boekhouding is weer bijgewerkt. Dit scheelt enorm veel tijd.

Validatie is meer dan alleen een vinkje zetten. Het controleert of elke transactie correct is en overeenkomt met de juiste boekingscategorieën. Hierdoor houd ik gemakkelijk grip op mijn financiën en ben ik altijd voorbereid op de btw-aangifte.

De proefperiode waarin ik Boekhouden van ABN AMRO gratis mag uitproberen, geeft mij de kans om zelf te ervaren hoe vlot dit proces verloopt. Dit geeft mij als ondernemer de zekerheid die ik nodig heb.

Interactief platform

Naadloos aansluitend op de mogelijkheid om snel en gemakkelijk financiële informatie te valideren, biedt het interactieve platform van ABN AMRO Boekhouden mij en mijn boekhouder de kans om efficiënt samen te werken.

Met dit platform wordt het mogelijk gemaakt om in real-time te communiceren over financiële zaken, wat resulteert in een helder overzicht en controle over mijn boekhouding. Ik ervaar hoe makkelijk het is om toegang te geven aan mijn accountant, waarmee ik documenten kan delen en feedback kan ontvangen zonder vertraging.

Hierdoor kan ik sneller reageren op veranderingen en blijf ik altijd op de hoogte van de financiële gezondheid van mijn onderneming.

Deze manier van werken schept niet alleen duidelijkheid voor mij als klant, maar ook voor mijn accountant die met een paar muisklikken bij de benodigde gegevens kan. Zo kunnen we samenwerken aan een accurate boekhouding en is er meer tijd over voor strategisch advies en persoonlijke ondersteuning.

Dit platform maakt mijn zakelijke leven eenvoudiger en stelt mij in staat mijn focus te leggen op het uitbouwen van mijn bedrijf, terwijl ik weet dat mijn financiën in goede handen zijn.

Meer informatie over ABN AMRO Boekhouden

#VALUE!

Conclusie

Boekhouden voelt met ABN AMRO eenvoudiger dan ooit. Dit alles-in-één pakket biedt niet alleen gemak, maar maakt financieel beheer ook efficiënt. Voor elke ondernemer betekent toegang tot real-time inzichten een wereld van verschil.

Verdiep je in dit innovatieve systeem en ontdek hoe jouw bedrijf kan groeien. Laten we de stap naar gestroomlijnd financieel succes zetten!

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Hoelang blijf je nog zoeken?

Het antwoord is dichterbij dan je denkt… Ja, echt waar. Kies dit boekhoudprogramma en bespaar zeeën van tijd.