Alle Administraties – Professioneel administratiekantoor in Alkmaar

In dit artikel

Het bijhouden van je administratie kan aanvoelen als een onoverkomelijke klus, vooral als je een drukke ondernemer bent. Geen zorgen, ik ken het gevoel en heb precies gevonden wat je nodig hebt: Alle Administraties in Alkmaar, de expert op dit gebied met al 25 jaar ervaring.

Dit blog onthult hoe dit toonaangevende kantoor jouw financiële rompslomp verandert in heldere overzichten. Blijf lezen en ontdek hoe eenvoudig administratie kan zijn!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is, zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit, maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis, en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een bedrijfseigenaar bekijkt financiële documenten in een modern kantoor.

Samenvatting

 • Alle Administraties in Alkmaar heeft 25 jaar ervaring en biedt persoonlijke aandacht en oplossingen op maat voor financiële vraagstukken, vooral gericht op het MKB en zzp’ers.
 • Het team van Alle Administraties gebruikt moderne IT – oplossingen voor een efficiënte dienstverlening en staat klaar voor zowel boekhoudkundige taken als strategische financiële planning.
 • Taco Kiers, de oprichter, richt zich op persoonlijke service en Petra Kiers zorgt voor een betrokken klantcontact en interne organisatie.
 • De medewerkers van dit kantoor in Alkmaar streven naar financiële gezondheid en succes op lange termijn voor hun klanten door hun administratie te vereenvoudigen en optimaliseren.
 • Gevestigd in het hart van Alkmaar is Alle Administraties toegankelijk voor persoonlijk advies, ondersteuning en heeft het kantoor een open uitstraling naar zowel bestaande klanten als potentieel nieuw talent.

Over Alle Administraties

Bij Alle Administraties geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en tailor-made oplossingen voor uw financiële vraagstukken. Onze visie is gericht op het vormen van een onmisbare schakel voor het MKB en zzp’ers, waarbij klantgerichtheid en vakexpertise hand in hand gaan.

Ons doel en visie

Mijn missie is het begeleiden en ondersteunen van ondernemers uit diverse sectoren bij hun financiële administratie. Met de focus op het midden- en kleinbedrijf, streef ik ernaar om de wettelijke verplichting voor mijn klanten niet alleen te vervullen, maar hen ook te voorzien van persoonlijk contact en financieel advies dat echt een verschil maakt.

Het is mijn visie om een administratiekantoor te zijn waarbij kwaliteit vooropstaat, waar zzp’ers en ondernemers weten dat hun administratieve lasten in betrouwbare handen zijn.

Ik zet hierbij moderne IT-oplossingen in om efficiënte en optimale dienstverlening te garanderen. Hiermee wil ik een brug bouwen tussen traditionele administratieve dienstverlening en de digitale wereld, waarbij ik altijd klaarsta om mijn klanten te helpen navigeren door de complexe wereld van financiën en salarisadministratie.

Nu u weet wat mij drijft, laat me u vertellen over het organisatieprofiel van Alle Administraties.

Organisatieprofiel

Als oprichter van Alle Administraties heb ik een duidelijke visie voor ogen: ondernemers in Alkmaar helpen om hun financiële zaken op orde te krijgen en te houden. Sinds de start in 2014 richten we ons op een breed scala aan diensten, van boekhouding tot fiscaal advies, om de complexe administratieve processen te vereenvoudigen.

Wij werken nauw samen met zzp’ers, kleine en middelgrote bedrijven, en zelfs investeerders in onroerend goed. Onze benadering is persoonlijk en op maat gemaakt voor elke klant.

Met een team van deskundigen staan we elke dag klaar om onze klanten te ondersteunen met hun administratie. We gebruiken actuele kennis en efficiënte technieken om ervoor te zorgen dat elke ondernemer zich kan focussen op waar ze goed in zijn: ondernemen.

Dankzij onze centrale locatie in Noord-Holland en professionele instelling hebben we al tal van bedrijven kunnen helpen groeien. Het succes van onze klanten is uiteindelijk ook ons succes.

Een bedrijfseigenaar bekijkt financiële documenten in een modern kantoor.

Diensten van Alle Administraties

Bij Alle Administraties in Alkmaar bieden we een compleet pakket aan diensten om uw financiële zaken feilloos te beheren. Van de grootzakelijke ondernemer tot de dynamische zzp’er, wij staan garant voor een professionele en persoonlijke aanpak die uw administratie naar een hoger niveau tilt.

Financieel administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker zorg ik ervoor dat de boekhouding tip-top in orde is. Mijn dagelijkse taken bestaan uit het verwerken van facturen, controleren van financiële overzichten en het bijhouden van de boekingen.

Ik sta als een rots in de branding voor zzp’ers die hun financiën willen stroomlijnen en optimaliseren. Met mijn expertise help ik hen om inzicht te krijgen in hun financiële situatie, wat essentieel is voor een gezonde bedrijfsvoering.

Het uitvoeren van deze verantwoordelijkheden doe ik met precisie en aandacht voor detail. Mijn doel? Zorgen dat ondernemers zich volledig kunnen richten op wat ze het liefste doen: ondernemen.

Dit leidt niet alleen tot een feilloze administratie, maar geeft ook rust en overzicht. Door samen te werken met Van den Abbeelen Administraties BV, zet ik mijn vaardigheden in om de beste resultaten te behalen voor elke klant.

Bedrijfsadministrateur

Van de zorg voor facturen tot het managen van uitgaven, als bedrijfsadministrateur ga ik verder dan de basis van boekhouding. Ik duik diep in de cijfers om ervoor te zorgen dat zzp’ers niet alleen inzicht hebben in hun financiën, maar ook strategisch kunnen plannen voor de toekomst.

Met de kennis opgedaan uit de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie, richt ik mij op het optimaliseren van administratieve processen. Ik bied niet alleen overzicht, maar ook begeleiding bij financiële besluitvorming.

Mijn doel is dat elke ondernemer grip krijgt op haar of zijn bedrijfsvoering. Ik werk nauw samen met Juliska Petronella, die met haar expertise als Winstadviseur en Profit First Professional een unieke dimensie toevoegt aan onze dienstverlening.

Samen vormen we een krachtteam dat staat voor financiële gezondheid en succes op lange termijn voor zelfstandigen zonder personeel.

Een professionele accountant analyseert financiële documenten in een modern kantoor met stadsgezichten.

Locatie en Contactgegevens

4. Locatie en Contactgegevens: Gevestigd in het hart van Alkmaar biedt Alle Administraties een centrale plek waar zzp’ers en ondernemers terechtkunnen voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Voel je welkom om langs te komen of neem direct contact op via de vermelde gegevens om jouw administratieve zorgen in vertrouwde handen te geven.

Bezoekadres in Alkmaar

Ik nodig je graag uit op ons professionele administratiekantoor in Alkmaar. Ons adres is Hermelijnkoog 8, een makkelijk te vinden locatie met genoeg parkeerruimte. Als zzp’er weet ik hoe belangrijk een centrale en toegankelijke plek is voor onze klanten en partners.

Op ons kantoor in Alkmaar werk ik samen met mijn team aan jouw financiële administratie. Met een kop koffie bespreken we persoonlijk al jouw vragen en wensen. Stuur een bericht naar info@alleadministraties.com en laten we een afspraak plannen om jouw administratieve behoeften te bespreken.

Contactpersonen

Als je in contact wilt treden met Alle Administraties, staat ons team altijd voor je klaar. We waarborgen direct persoonlijk contact en dat maakt het verschil.

 • Taco Kiers:
 • Petra Kiers:
 • Klantenservice Team:

Erkenningen en Sector

5. Erkenningen en Sector:.

Binnen de dynamische wereld van economie en administratie heeft Alle Administraties een stempel gedrukt door erkend te worden voor hun vakkennis en betrouwbare dienstverlening. Onze expertise is niet onopgemerkt gebleven; we zijn trots op de erkenning die we krijgen in onze sector en streven ernaar deze standaard hoog te houden.

Economie en administratie

Het begrijpen van economie en administratie is cruciaal voor succesvol ondernemerschap. Ik help zzp’ers en MKB-bedrijven door de complexe wereld van financiën en boekhouding te navigeren.

Mijn kennis zorgt ervoor dat je administratie niet alleen op orde is, maar ook dat je financiële data helder is. Met moderne IT-oplossingen zet ik cijfers om in duidelijke informatie die je helpt bij het maken van slimme zakelijke beslissingen.

Mijn aanpak versterkt je positie in de markt. Ik gebruik mijn expertise op het gebied van economie en administratie, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: het groeien van je business.

Samen werken we aan een financiële strategie die past bij jouw onderneming. Jij richt je op de kernactiviteiten, terwijl ik zorg voor een stevig administratief fundament. Gevestigd in Alkmaar sta ik altijd klaar om jou en je bedrijf vooruit te helpen.

Medewerkers bij Alle Administraties

Ontmoet ons toegewijde team dat uw financiële administratie transformeert, en zie hoe persoonlijke aandacht in onze dienstverlening het verschil maakt.

Taco Kiers

Als directeur en eigenaar van Alle Administraties zet ik, Taco Kiers, me al bijna een decennium in voor de financiële gezondheid van het Midden- en Kleinbedrijf en de zzp’ers. Met mijn kantoor gevestigd in Hoofddorp, heb ik een sterke focus op persoonlijke service en maatwerk oplossingen.

Mijn expertise ligt in het bieden van heldere en gestructureerde administratieve ondersteuning, waardoor ondernemers zich volledig kunnen richten op hun bedrijfsvoering. Bereikbaar zijn voor klanten is voor mij essentieel; daarom sta ik altijd klaar om te helpen of te adviseren via 06-55717817 of taco@alleadministraties.com.

Mijn rol is het navigeren door de financiën eenvoudiger te maken, zodat ondernemers hun doelen kunnen bereiken en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Petra Kiers

Ik werk samen met Petra Kiers bij Alle Administraties in Alkmaar. Haar kennis en betrokkenheid maken haar een sleutelfiguur binnen ons team. Petra bezit een schat aan ervaring in de administratieve sector, die ze ook inzet bij haar eigen onderneming, Casual Per Due in Amsterdam.

Haar profiel op LinkedIn is een weerspiegeling van haar professionaliteit en engagement voor de zaak.

Tussen de administratieve taken door zorgt Petra ervoor dat zzp’ers als een huis kunnen vertrouwen op onze administratieve ondersteuning. Ze speelt een cruciale rol in de onderlinge samenhang van ons team en de tevredenheid van onze klanten.

Met haar aan boord streeft Alle Administraties altijd naar verbetering en precisie in het werk dat we leveren. Na Petra’s verhaal springen we over naar “Omschrijving van het Bedrijf”, waarin we dieper ingaan op onze geschiedenis en diensten.

Omschrijving van het Bedrijf

7. Omschrijving van het Bedrijf: Sinds onze start in 2014 hebben wij, bij Alle Administraties, ons met hart en ziel ingezet om zzp’ers in uiteenlopende branches te ondersteunen met hun financiële huishouding; duik dieper in ons verhaal en ontdek hoe wij ook uw administratieve lasten kunnen verlichten.

Actief sinds 2014 in verschillende branches

Ik ben sinds 2014 bezig met het ondersteunen van zzp’ers en ondernemingen over diverse sectoren. Mijn aanpak is om bedrijven te voorzien van topkwaliteit boekhoudkundige en fiscale diensten.

Dit doe ik om de groei en stabiliteit van mijn klanten te verzekeren. Van huisartsenpraktijken tot tech start-ups, ik zorg dat elke ondernemer die bij mij aanklopt, krijgt wat hij nodig heeft om financieel gezond te blijven.

Mijn werk gaat verder dan alleen cijfers en balansen. Ik heb ook geholpen om bruggen te bouwen tussen internationale studenten en nationale bedrijven. Hierdoor creëer ik nieuwe kansen voor zowel jong talent als gevestigde organisaties.

Door deze diverse ervaring kan ik me in elke situatie verplaatsen en oplossingen op maat bieden.

Verdieping in Alle Administraties via Externe Bronnen

Om mijn kennis te verdiepen en de kwaliteit van dienstverlening hoog te houden, maak ik uitgebreid gebruik van externe bronnen. Dit stelt me in staat om de meest actuele en relevante informatie te verzamelen en te waarborgen dat mijn administratieve processen aan alle normen voldoen.

Het is mijn dagelijkse praktijk om informatie te onderzoeken en te analyseren die van cruciaal belang is voor de betrouwbaarheid van mijn werk. Deze externe bronnen variëren van overheidspublicaties en brancheorganisaties tot vakliteratuur, waarmee ik een grondige compliance controle kan uitvoeren.

Het bijblijven met de laatste ontwikkelingen in economie en administratie is essentieel, zeker voor het goed bedienen van mijn klanten die als zzp’ers werken. Zij vertrouwen op mijn expertise om hun financiën op orde te hebben, risico’s te minimaliseren en kansen optimaal te benutten.

Nu onze focus helder is, laten we kijken naar de kern van Alle Administraties – de mensen die het hart vormen van onze organisatie.

Conclusie

Bij Alle Administraties in Alkmaar staan wij elke dag klaar voor zzp’ers, MKB’ers en investeerders. Met een schat aan ervaring zorgen we ervoor dat jouw administratie piekfijn in orde is.

Geloof ons, efficiëntie in boekhouding leidt tot een gezondere onderneming. Onze toewijding maakt het verschil en onze klanten voelen dit in elke berekening, aangifte of adviesgesprek.

We nodigen je uit om dit zelf te ervaren door contact met ons op te nemen. Laten we samen jouw administratieve lasten verlichten!

Veelgestelde Vragen

1. Wat kan Alle Administraties voor zzp’ers betekenen?

Alle Administraties biedt zzp’ers deskundige ondersteuning bij het beheren van hun administratie, waardoor ze tijd besparen en zich kunnen richten op het groeien van hun bedrijf.

2. Waarom is professioneel administratiebeheer belangrijk voor zelfstandigen?

Een professioneel administratiekantoor zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van financiële zaken, wat essentieel is voor het behouden van een gezonde financiële status en het voldoen aan wettelijke eisen.

3. Hoe helpt Alle Administraties zzp’ers bij hun belastingaangifte?

Alle Administraties helpt zzp’ers met een zorgvuldige voorbereiding van de belastingaangifte, waardoor zij optimaal gebruik kunnen maken van fiscale voordelen en vermijden onnodige fouten te maken.

4. Biedt Alle Administraties ook adviezen aan zelfstandigen zonder personeel?

Ja, naast de administratieve diensten biedt Alle Administraties ook gepersonaliseerd advies aan zzp’ers om hun zakelijke financiën te optimaliseren en hun bedrijfsvoering te versterken.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven