De beste goedkope boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers in 2024: Vind het perfecte boekhoudprogramma goedkoop

In dit artikel

Als ZZP’er weet ik hoe essentieel, maar ook hoe tijdrovend boekhouding kan zijn. Geen zorgen, ik zat in hetzelfde schuitje en heb de oplossing voor ons gevonden. Mijn zoektocht naar een betaalbaar, maar toch compleet boekhoudprogramma heeft geleid tot een lijst van parels speciaal voor 2024.

Lees verder en ontdek jouw financiële sidekick!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een jonge ondernemer werkt op een laptop in een modern kantoor.

Samenvatting

 • e – Boekhouden.nl is ideaal voor ZZP’ers die waarde hechten aan gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten zoals automatische bankkoppelingen en snelle facturatie.
 • SnelStart biedt flexibiliteit met pakketten geschikt voor zowel ZZP’ers als MKB, en komt met een gratis proefperiode van 30 dagen om het boekhoudprogramma te testen zonder directe investering.
 • InformerOnline is de slimme keuze voor ondernemers die streven naar efficiëntie in hun boekhouding door automatisering van taken, en het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Moneybird onderscheidt zich door zijn eenvoudige interface en visuele rapporten, waardoor boekhouden toegankelijk wordt gemaakt voor freelancers en kleinere ondernemingen.
 • Reeleezee richt zich op ZZP’ers die een complete online boekhoudoplossing zoeken tegen een lage kostprijs, met functies zoals klantbeheer en urenregistratie om de administratie te vereenvoudigen.

Hoe kies je het beste goedkope boekhoudpakket?

Het selecteren van een voordelig boekhoudpakket dat naadloos aansluit bij jouw wensen als ZZP’er kan aanvoelen als het vinden van een naald in een hooiberg. Gelukkig heb ik enkele criteria ontrafeld die de zoektocht vereenvoudigen, zonder dat je inlevert op kwaliteit en functionaliteit.

Compatibiliteit met je bedrijf

Als ZZP’er zoek ik naar een boekhoudprogramma dat aansluit bij mijn unieke bedrijfsbehoeften. Belangrijk is dat de software flexibel genoeg is om mee te groeien met mijn onderneming en dat deze past bij mijn werkwijze en branche.

Ik let op of het programma specifieke functies heeft die afgestemd zijn op mijn activiteiten, zoals automatische bankkoppelingen, online factureren en scan & herken-opties voor bonnetjes.

Dit zorgt ervoor dat mijn financiële administratie gestroomlijnd en efficiënt verloopt.

Daarom vergelijk ik zorgvuldig de prijzen en mogelijkheden van verschillende boekhoudprogramma’s. Tools voor online boekhouden moeten niet alleen budgetvriendelijk zijn, maar ook waarde toevoegen aan mijn bedrijfsvoering.

Na het afwegen van functionaliteit tegenover kosten, stap ik over naar een pakket dat perfect bij mij past. Nu kan ik mijn aandacht richten op automatiseringsfuncties die tijd besparen en fouten verminderen.

Automatiseringsfuncties

Automatiseringsfuncties in boekhoudprogramma’s zijn een zegen voor mij en mijn bedrijf. Ze nemen repeterend werk uit handen, zoals het inscannen van bonnetjes en het sorteren van facturen.

Met programma’s als e-Boekhouden.nl en Moneybird hoef ik me geen zorgen meer te maken over het handmatig invoeren van data; de software doet dit automatisch voor mij. Dit bespaart niet alleen tijd maar vermindert ook de kans op fouten.

Ik zie met eigen ogen hoe de slimme systemen mijn administratie stroomlijnen door bijvoorbeeld inkomende facturen direct te koppelen aan de juiste uitgavenposten.

Door de automatiseringsfuncties kan ik mij concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van mijn bedrijf. Facturen maken, relatiebeheer en complexe berekeningen worden allemaal zonder moeite uitgevoerd door mijn gekozen boekhoudsoftware.

De keuze is duidelijk, ik ga voor een programma dat me alle automatisering biedt die ik nodig heb. Laten we eens kijken naar de beschikbaarheid van mobiele apps voor deze pakketten.

Mobiele app beschikbaarheid

Als ZZP’er ben ik altijd onderweg en een mobiele app is dan echt een uitkomst. De tijd dat je vastzat aan je bureau om bonnetjes in te scannen of facturen te versturen is voorbij. Nu kies ik voor een boekhoudprogramma met een sterke mobiele app die me de vrijheid geeft om ook buiten kantoor mijn bedrijfsadministratie bij te houden.

Handig, want zo kan ik direct reageren op klantvragen via mijn mobiele telefoon, waar ik ook ben.

Het is cruciaal dat de app snel, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik is. Zo kan ik zonder stress mijn zakelijke transacties beheren en heb ik altijd een back-up op mijn harde schijf als ik die nodig heb.

Naadloze integratie met mijn bestaande workflows zorgt ervoor dat geld verdienen en uitgeven net zo soepel loopt als de rest van mijn bedrijf. Volgende, bekijken we hoe factureren en offreren in huisstijl een professionele indruk maakt op klanten.

Factureren en offreren in huisstijl

Het belang van een eigen huisstijl kan ik niet genoeg benadrukken. Het geeft je als zzp’er een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt bij klanten. Met de juiste boekhoudsoftware maak je binnen een minuut facturen die helemaal passen bij jouw unieke merkidentiteit.

Zo laat je met elke factuur en offerte zien wie je bent en waar je voor staat.

Facturen verzenden in eigen huisstijl versterkt mijn merk en bouwt herkenbaarheid op bij mijn klant. Het is een vorm van communicatie die vertrouwen schept en professionaliteit uitstraalt.

Naast dat het er geweldig uitziet, werkt het ook nog eens super efficiënt. Ik ga nu verder in op welke goedkope boekhoudprogramma’s dit mogelijk maken voor zzp’ers zoals ik.

Een moderne, georganiseerde werkruimte met computer, calculator, en budgettools.

Overzicht van de beste goedkope boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers

Laten we direct duiken in de wereld van boekhoudprogramma’s speciaal ontworpen met de behoeften van ZZP’ers in gedachten. Prijs-kwaliteitverhouding is hier een sleutelwoord en ik heb een helder overzicht voor je samengesteld. Hieronder vind je een tabel met de beste boekhoudprogramma’s die zowel budgetvriendelijk als rijk aan functies zijn.

Boekhoudprogramma Prijs vanaf Gratis Proefperiode Belangrijkste Functies
e-Boekhouden.nl €7,95 per maand Ja, lange proefperiode Gebruiksvriendelijk, automatische bankkoppelingen, uitgebreide rapportages
SnelStart Varieert per pakket Ja Flexibele pakketten, integratie met andere apps, cloudopslag
InformerOnline Concurrerende prijzen Ja Snelle facturatie, BTW-aangifte assistent, scan & herken
Moneybird Gratis tot beperkt gebruik, daarna betaald Ja Eenvoudig in gebruik, visuele rapporten, mobiele app
Reeleezee Vanaf een klein bedrag per maand Ja Automatische inboeking, realtime overzicht, koppelingen met webshops

Met dit overzicht bij de hand, kun je een weloverwogen keuze maken voor een boekhoudprogramma dat past bij jouw zakelijke behoeften als ZZP’er. Vergeet niet, een sterke boekhouding is de basis van een gezonde onderneming!

Een drukke freelancer werkt aan een rommelig bureau met boekhoudsoftware op het computerscherm.

Top 5 beste goedkope boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers

Ontdek de top 5 boekhoudprogramma’s die bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn; speciaal afgestemd op de behoeften van de zelfstandige zonder personeel (ZZP’er). Deze selectie biedt je een perfecte mix van functies en gebruiksgemak om jouw financiën effectief te beheren, zonder een aanslag op je portemonnee.

e-Boekhouden.nl

Ik heb zelf ervaring met e-Boekhouden.nl en kan bevestigen dat het een van de meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma‘s voor zzp’ers is. Het platform staat bekend om zijn heldere interface en het gemak waarmee je bonnetjes kunt inscannen, offertes kunt opstellen en facturen in je eigen huisstijl kunt versturen.

Dit alles maakt e-Boekhouden.nl tot een slimme keuze voor ondernemers die snel en efficiënt willen werken.

Het programma biedt ook sterke automatiseringsfuncties die tijd besparen. Facturen stuur ik direct vanuit mijn mail, en banktransacties worden automatisch gekoppeld aan de juiste posten.

Dit zijn slechts een paar van de kenmerken die e-Boekhouden.nl zo aantrekkelijk maken. Tarieven zijn transparant en betaalbaar, wat het een van de beste online boekhoudprogramma’s voor kleine ondernemers maakt.

SnelStart

Steek ik veel tijd in het uitkiezen van het juiste boekhoudprogramma? Absoluut, want het is belangrijk dat ik een systeem vind dat past bij mijn wensen als ZZP’er. SnelStart komt hierbij vaak naar voren.

Het is een programma dat niet alleen geschikt is voor zzp’ers, maar ook voor mkb, boekhouders en accountants. Dankzij de webversie en de app kan ik altijd en overal mijn boekhouding bijhouden.

Dit gemak spreekt mij enorm aan.

Met SnelStart maak ik snel en eenvoudig facturen aan, wat mij veel tijd bespaart. Bovendien krijg ik dankzij dit programma helder inzicht in mijn financiën. Ik kan zelfs bonnetjes inscannen met de app en direct verwerken in mijn administratie.

Handig, toch? En met de gratis proefperiode van 30 dagen kan ik zonder risico ontdekken of SnelStart echt bij mij past. Dat geeft me de kans om te testen zonder dat ik direct hoef te investeren in een nieuw boekhoudpakket.

InformerOnline

InformerOnline springt eruit als een topkeuze voor ZZP’ers die op zoek zijn naar efficiëntie en betaalbaarheid in boekhoudsoftware. Dit programma stelt me in staat om snel offertes te maken, facturen te beheren en relaties te onderhouden, allemaal zonder de bank te breken.

Met functies die perfect aansluiten bij de behoeften van zelfstandige professionals, biedt InformerOnline een compleet pakket dat zowel tijd als geld bespaart.

De tools voor het beheren van inkomende facturen zijn bijzonder indrukwekkend, waardoor ik altijd het overzicht bewaar en belangrijke deadlines niet mis. Het is eenvoudig te zien waarom InformerOnline tot de top 5 goedkope boekhoudprogramma’s voor zzp’ers hoort; het combineert kwaliteit met een prijskaartje dat past bij mijn budget.

Na deze krachtige oplossing gaan we verder kijken naar de functies van Moneybird en waarom ook dit programma hoog scoort onder ZZP’ers.

Moneybird

Na het verkennen van InformerOnline kijk ik nu naar Moneybird, bekend als een topkeuze onder de boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers. Dit gebruiksvriendelijke programma biedt alles wat ik nodig heb voor mijn financiële administratie.

Ik maak eenvoudig facturen die ik direct naar klanten stuur, bovendien koppel ik mijn bankrekening om betalingen automatisch te verwerken. Moneybird onderscheidt zich door zijn eenvoudige interface; ondanks de complexiteit van boekhouden, voelt alles toegankelijk.

Dat is handig, want zo houd ik meer tijd over voor mijn bedrijf.

Met Moneybird houd ik mijn boekhouding strak en overzichtelijk. Het programma laat me toe om bonnetjes meteen te scannen en categoriseren, wat mij helpt om mijn uitgaven efficiënt te beheren.

Daarnaast biedt Moneybird inzichtelijke rapportages die mij laten zien hoe mijn bedrijf ervoor staat. Dit alles tegen een prijs die goed te overzien is, waardoor het één van de beste keuzes is voor ZZP’ers zoals ik die op zoek zijn naar waarde voor hun geld.

Reeleezee

Reeleezee springt eruit als een solide keuze voor ZZP’ers die een betaalbare en toch complete oplossing zoeken voor hun online boekhouding. Het pakket is speciaal ontworpen om mij, de zelfstandige professional, te ondersteunen met functies die mijn dagelijkse administratie stroomlijnen.

Ik merk dat ik efficiënter werk doordat ik via Reeleezee overal toegang heb tot mijn financiën. Dit programma maakt het gemakkelijk om facturen te versturen in mijn eigen huisstijl, waardoor mijn bedrijf altijd professioneel overkomt.

Met Reeleezee heb ik altijd grip op mijn zaak. Belangrijke functies zoals het direct koppelen van banktransacties en btw-aangifte zijn binnen handbereik, wat enorm veel tijd bespaart.

Omdat dit boekhoudprogramma goedkoop is en perfect aansluit bij de vraag van ZZP’ers, kan ik investeren in groei in plaats van dure software. Hierdoor houd ik mijn uitgaven laag en mijn administratie overzichtelijk.

Nu is het tijd om te kijken naar de volgende optie voor ZZP’ers op zoek naar waarde voor hun geld: gratis boekhoudprogramma’s versus goedkope pakketten.

Kenmerken en voordelen van e-Boekhouden. nl

e-Boekhouden.nl maakt mijn leven als ondernemer een stuk eenvoudiger. Met dit online boekhoudprogramma kan ik gratis mijn boekhouding bijhouden, wat ideaal is voor mij als starter.

De uitgebreide koppelingen met diverse kassasystemen en de handige API integraties maken het mogelijk om mijn zaken efficiënt en zonder problemen te regelen. Vooral voor zzp’ers in de retail is dit een uitkomst.

De gebruiksvriendelijkheid van e-Boekhouden.nl springt er echt uit. Ik hoef me geen zorgen te maken over ingewikkelde prijsstructuren omdat alles helder en overzichtelijk is weergegeven.

Functies zoals factureren, offreren en rapportages opstellen zijn toegankelijk en simpel in gebruik. Dit programma wordt niet voor niets zo vaak aanbevolen door andere ondernemers en scoort hoog in reviews.

Voor mij als zzp’er betekent dit dat ik me meer kan focussen op mijn bedrijf en minder op de administratie.

Kenmerken en voordelen van SnelStart

Terwijl e-Boekhouden.nl zijn eigen sterke punten heeft, springt SnelStart er echt uit voor zzp’ers en mkb’ers die op zoek zijn naar een krachtige boekhoudtool. Dit programma gaat verder dan alleen de basis; het stelt je in staat om snel en efficiënt inzicht te krijgen in je financiële administratie.

Je bespaart tijd, omdat SnelStart automatisch transacties kan koppelen met je bank en mutaties rechtstreeks verwerkt. Het is een ideale keuze voor dienstverlenende zzp’ers die waarde hechten aan tijdbesparing en nauwkeurigheid in hun boekhouding.

Het gemak waarmee SnelStart te gebruiken is, zowel op de computer als via de mobiele app, maakt het een van de beste boekhoudprogramma’s voor zzp’ers in 2024. Je kunt overal en altijd aan de slag met je boekhouding; of je nu onderweg bent of bij een klant.

Bovendien krijg je de kans om het programma 30 dagen gratis uit te proberen, zonder dat je direct hoeft te investeren. Dit geeft je de ruimte om te ontdekken hoe goed SnelStart aansluit bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Boekhouden in Excel is hiermee verleden tijd; SnelStart biedt een complete, gebruiksvriendelijke oplossing die het beheren van financiën vereenvoudigt.

Kenmerken en voordelen van InformerOnline

Na het bespreken van SnelStart richten we ons nu op InformerOnline, een programma dat ook zeer geschikt is voor zzp’ers en mkb’ers. Dit boekhoudprogramma staat bekend om zijn efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor je snel aan de slag kunt met je financiën.

InformerOnline maakt boekhouden slimmer en leuker door automatisering van repetitieve taken. Zo kun je facturen en bonnetjes gemakkelijk digitaal verwerken met een foto of e-mail, wat veel tijd bespaart.

Bovendien behoort InformerOnline tot de top 10 goedkope boekhoudprogramma’s van 2024, wat betekent dat je niet alleen profiteert van een krachtig hulpmiddel voor je boekhouding, maar ook van een die vriendelijk is voor je portemonnee.

Met functies als realtime inzicht in btw-aangiftes en het direct versturen ervan naar de Belastingdienst zorgt InformerOnline voor een correcte boekhouding. Je blijft altijd op de hoogte van je financiële situatie zonder dat je diep in de details hoeft te duiken.

Dit maakt het een uitstekende keuze voor ondernemers die hun tijd liever besteden aan het groeien van hun bedrijf dan aan administratieve taken.

Kenmerken en voordelen van Moneybird

Moneybird springt eruit voor mij als zzp’er omdat het zo gebruiksvriendelijk is. Het opstellen van facturen en beheren van relaties gaat bijna vanzelf door de intuïtieve interface.

Met een paar klikken stel ik mijn facturen samen, die ik dan direct in mijn eigen huisstijl kan versturen. De automatiseringsfuncties besparen me bovendien veel tijd met inkomende facturen en offertes.

Als kleine ondernemer is dit echt een uitkomst.

Vanaf €14 per maand biedt Moneybird alles wat ik nodig heb. Ik vind het ideaal dat ik niet te veel betaal voor functies die ik toch niet gebruik. Met Moneybird houd ik mijn CRM-systeem efficiënt bij, en omdat de taal makkelijk en begrijpelijk is, voelt het alsof het programma met mij meedenkt.

Voor freelancers zoals ik, die een eenvoudig dienstenaanbod hebben, zou ik Moneybird zeker aanbevelen. Het maakt mijn werk overzichtelijker en laat mij focussen op waar ik echt goed in ben: mijn bedrijf laten groeien.

Kenmerken en voordelen van Reeleezee

Met Reeleezee heb ik mijn boekhouding altijd en overal onder controle. Het online boekhoudprogramma is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de behoeften van mij als zzp’er. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn boekhoudkennis, want Reeleezee is gebruiksvriendelijk en leidt mij door het hele proces.

Het bespaart mij tijd, wat ik kan investeren in mijn bedrijf.

De positieve reviews van andere gebruikers geven mij vertrouwen in het programma. Reeleezee biedt mij eenvoudige opties voor boekhouden, factureren, klantbeheer en urenregistratie.

Dit alles zonder dat ik diep in mijn zakken hoef te graven, wat natuurlijk fantastisch is voor een kleinere ondernemer zoals ik. Het programma is volledig aan te passen, wat betekent dat ik het precies zo kan instellen als ik wil, om mijn bedrijf op de meest efficiënte manier te runnen.

Gratis versus goedkope boekhoudprogramma‘s: wat is beter?

Gratis boekhoudprogramma’s klinken aantrekkelijk voor ZZP’ers die de kosten laag willen houden. Ze bieden vaak basisfunctionaliteiten die voor een startende ondernemer voldoende kunnen zijn.

Toch merk ik dat deze gratis versies soms beperkingen hebben, zoals minder mogelijkheden voor automatisering en integratie met andere systemen. Dit kan op de lange termijn meer tijd kosten.

Aan de andere kant heb je goedkope boekhoudprogramma’s die meer geavanceerde functies bieden. Zo kan e-Boekhouden bijvoorbeeld extra gemak bieden door het automatiseren van terugkerende taken.

Hoewel het iets kost, krijg je vaak meer waar voor je geld. Het meest complete boekhoudpakket komt zelfs met de eerste 6 maanden gratis aanbod, waardoor je het grondig kunt uitproberen voordat je beslist.

Het gaat erom de balans te vinden tussen wat je nodig hebt en wat je wilt uitgeven, met oog voor hoe het programma mee kan groeien met je bedrijf.

Tips voor het bijhouden van je boekhouding

Na de vergelijking tussen gratis en betaalde oplossingen, is het nu tijd om te focussen op hoe je jouw boekhouding effectief kunt bijhouden. Goed overzicht houden helpt je niet alleen geld te besparen, maar zorgt ook voor minder stress rondom belastingtijd. Hier volgen enkele essentiële tips die elke ZZP’er zou moeten kennen:

 1. Zorg voor een regelmatige update van je boekhouding. Plan een vast moment in de week waarop je alle bonnen verwerkt en transacties bijwerkt.
 2. Scheid zakelijke en persoonlijke uitgaven. Dit maakt het gemakkelijker om financiën te beheren en onduidelijkheid tijdens belastingaangifte te voorkomen.
 3. Maak gebruik van cloudopslag voor je documenten. Zo heb je altijd toegang tot je boekhoudgegevens, waar je ook bent.
 4. Houd de deadlines van de Belastingdienst goed in de gaten. Een gemiste deadline kan leiden tot onnodige boetes.
 5. Investeer in een cursus of training over boekhouding specifiek voor ZZP’ers. Kennis is macht en kan je veel geld besparen.
 6. Check of je boekhoudprogramma koppelt met andere systemen die je gebruikt. Integratie bespaart tijd en minimaliseert fouten.
 7. Vraag feedback aan collega – ZZP’ers of een boekhouder over hoe jij jouw administratie nog beter kunt doen.
 8. Archiveer al je financiële documenten zorgvuldig, zo zijn ze makkelijk terug te vinden als dat nodig is.

Conclusie

Het kiezen van een goed boekhoudprogramma is cruciaal voor elke ZZP’er. Je ontdekt snel dat efficiëntie en kostenbesparing hand in hand gaan met de juiste software. Ben je al aan het nadenken over welk programma jouw financiën naar het volgende niveau tilt? Onthoud dat de impact van een gestroomlijnde boekhouding immens is; het kan de weg vrijmaken voor groei en succes.

Laten we de stap zetten naar een financieel georganiseerde toekomst, met een programma dat past als een handschoen!

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van een goedkoop boekhoudprogramma voor ZZP’ers?

Goedkope boekhoudprogramma’s bieden ZZP’ers essentiële functies om hun financiën eenvoudig en efficiënt te beheren zonder de hoge kosten van complexere systemen.

2. Waar moet ik op letten bij het kiezen van een boekhoudprogramma voor mijn eenmanszaak?

Kies een boekhoudprogramma dat gebruiksvriendelijk is, essentiële functies biedt zoals facturatie en BTW-aangifte, en goede ondersteuning heeft om eventuele problemen snel op te lossen.

3. Zijn goedkope boekhoudprogramma’s veilig in gebruik voor mijn bedrijf?

Ja, veel goedkope boekhoudprogramma’s waarborgen de veiligheid met sterke versleuteling en regelmatige updates, waardoor je financiële gegevens beschermd blijven.

4. Hoe kan ik het beste boekhoudprogramma voor mij als ZZP’er vinden?

Door recensies te lezen en eventueel gratis proefversies te proberen, kun je beoordelen welk boekhoudprogramma het beste past bij jouw zakelijke behoeften en budget.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven