Het beste boekhoudprogramma voor reisbureaus: Vergelijk functies en kosten

In dit artikel

Op zoek naar het perfecte boekhoudprogramma voor je reisbureau kan een ware uitdaging zijn. Ik weet hoe overweldigend het kan voelen; ik heb zelf de eindeloze opties doorlopen en de kleine lettertjes bestudeerd.

In dit artikel leid ik je door de beste keuzes, waarbij ik functies en kosten naast elkaar leg, zodat jij de ideale match vindt. Lees verder en ontdek jouw financiële reisgenoot!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een reisbureau-eigenaar vergelijkt boekhoudsoftware op een kantoorbureau.

Samenvatting

 • TravelSpirit is een sterke keuze voor reisbureaus, met gebruiksvriendelijke functies zoals probleemloze facturatie en BTW-aangiften, maar kan beperkt zijn voor grotere bedrijven die uitgebreidere rapportage nodig hebben.
 • WeTravel biedt een betaalbare optie speciaal voor kleinere reisbureaus en heeft een eenvoudige interface, maar de functionaliteiten kunnen tekortschieten naarmate een bureau groeit.
 • TravelPerk combineert business met leisure en is gratis te gebruiken, maar sommige premium diensten kunnen duur zijn en het mist soms flexibiliteit in complexere boekingsscenario’s.
 • TrekkSoft staat bekend om uitstekende klantenservice en is zeer geschikt voor kleinere bedrijven, terwijl het misschien niet voldoet aan de behoeften van grotere organisaties met complexe administratieve processen.
 • Ezus excelleert in naadloze integraties met andere systemen, waardoor het een goede keuze is voor efficiëntie, al kunnen de kosten en de leercurve voor uitgebreide functies een uitdaging vormen voor kleinere of startende reisbureaus.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een boekhoudprogramma voor reisbureaus

Als je op zoek bent naar het optimale boekhoudprogramma voor jouw reisbureau, is het essentieel om verder te kijken dan de oppervlakte. Denk aan hoe het programma kan integreren met wat je al hebt, welke specifieke tools je echt nodig hebt, en natuurlijk, de invloed van de kosten op jouw bedrijfsvoering – zonder daarbij compromissen te sluiten op gebied van klantenservice en support.

Compatibiliteit met bestaande systemen

Mijn zoektocht naar het perfecte boekhoudprogramma voor mijn reisbureau was niet makkelijk. Ik moest ervoor zorgen dat de software naadloos werkte met wat ik al gebruikte. Van CRM-apps tot facturatiesystemen, alles moest in sync zijn om kopzorgen te vermijden.

Een programma dat niet past bij mijn databases of reserveringstools zou alleen maar chaos veroorzaken. Daarom heb ik potentiële opties grondig getest op compatibiliteit voordat ik een besluit nam.

Het was essentieel dat het nieuwe boekhoudpakket probleemloos aansloot op mijn bestaande systemen. Gegevens moeten soepel overgaan van mijn verkoopprijs calculaties tot aan de BTW-aangifte voor de reizen die ik op maat aanbied.

Door vooraf te testen, heb ik mezelf een hoop tijd en moeite bespaard. Nu kan ik geruststellen dat mijn financiële administratie als een goed geoliede machine loopt.

Functionaliteiten

Functionaliteiten spelen een doorslaggevende rol in mijn selectie van het perfecte boekhoudprogramma voor mijn reisbureau. Het programma moet soepel facturen kunnen opstellen, offertes genereren en de BTW-aangifte vergemakkelijken.

Dit zijn geen luxeextras, maar noodzakelijke tools om vlot mijn administratie te beheren en te zorgen dat ik me kan richten op het organiseren van onvergetelijke reizen voor mijn klanten.

Gebruiksgemak staat bij mij voorop. Ik wil snel kunnen navigeren door de boekhoudsoftware zonder verdwaald te raken in complexe menu’s. Rapportages over winst- en verliesrekening, jaarrekening of balans dienen met een paar klikken bereikbaar te zijn.

Een mobiele app is ook onmisbaar; die stelt me in staat om onderweg, tussen afspraken door, mijn financiën te checken en bij te werken._exact online_ en _mobiele app_ zijn geen vreemde termen voor mij: ze zijn onderdeel van mijn dagelijkse gereedschapskist om succes te boeken als moderne reisondernemer.

Kosten

Het geld dat ik investeer in een boekhoudprogramma wil ik natuurlijk goed besteden. Een reisbureau software moet niet alleen passen bij wat ik nodig heb, maar ook eerlijk geprijsd zijn.

Ik kijk daarom naar de verhouding tussen kosten en functionaliteiten. Een duur programma is niet per se beter, en soms biedt een voordelige optie alles wat mijn reisbureau nodig heeft om succesvol te opereren.

Bij mijn zoektocht let ik vooral op de prijsstructuren en hoe deze zich verhouden tot mijn budget. Online boekhouden kan variëren van een simpel pakket tot een uitgebreide dienst met allerlei extra’s zoals jaarrekening reisbureau en btw op reizen tools.

Hierbij staat voorop dat de kosten in lijn moeten zijn met de prestaties van het programma. Met dit in gedachten ga ik over naar klantenservice en ondersteuning, want goede hulp is net zo cruciaal als het programma zelf.

Klantenservice en ondersteuning

Na het overwegen van de kosten, wordt het tijd om de klantenservice en ondersteuning van boekhoudprogramma’s in te zoomen. Goede ondersteuning kan het verschil maken, met name als er problemen of vragen zijn.

Ik kijk altijd naar hoe snel en professioneel een team reageert. Beschikken ze over deskundige medewerkers die begrijpen wat reisbureaus nodig hebben? Dat is cruciaal. Want stel je voor, er doet zich een dringend probleem voor op het moment dat ik een belangrijk rapport moet opstellen of mijn belastingaangifte moet indienen.

Zorgvuldige keuze van een programma met betrouwbare ondersteuning betekent vaak ook dat er diverse communicatieopties zijn, zoals telefoon, e-mail en soms zelfs sms’en. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan ondersteunende diensten die snel reageren en waarbij ik niet uren in de wacht hoef te staan.

En als er sprake is van integratie met diensten zoals Google Docs of andere systemen die mijn werk efficiënter maken, dan is dat een grote plus. Voor mij is het duidelijk: een team dat klaarstaat om te helpen, waardeert mijn tijd en zaken.

Een reisbureau-eigenaar vergelijkt boekhoudsoftware op een kantoorbureau.

Top boekhoudprogramma: TravelSpirit

Ontdek waarom TravelSpirit wordt beschouwd als het toonaangevende boekhoudprogramma voor reisbureaus, ontworpen om uw financiële beheer te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Kenmerken & Beschrijving (TravelSpirit)

TravelSpirit is een krachtige bondgenoot voor iedereen in de reisbranche. Met deze software begeleid je klanten moeiteloos door elke fase van hun reisavontuur, of je nu een klein startend reisbureau hebt of een grote onderneming runt.

De koppeling met diverse boekhoudsystemen maakt het leven van een boekhouder makkelijker; facturen transformeren soepel in journaalposten. Zo behoud ik de controle over de winst uit onderneming en houd ik zonder zorgen mijn resultatenrekening up-to-date.

Dankzij TravelSpirit kan ik me richten op reizen op maat zonder constant bezig te zijn met administratie. De software staat garant voor flexibileit en maakt het mogelijk om met verschillende systemen te werken, zonder dat ik me druk hoeft te maken over het ubl2.1 formaat of andere technische details.

De reissoftware zorgt dat ik me volledig kan storten op mijn klanten, met de zekerheid dat de back-ups van mijn gegevens veilig zijn. En met de steun van TravelSpirit’s flexitech solutions, weet ik zeker dat ik mijn jaarverslag op tijd klaar heb, terwijl ik ook nog eens voldoe aan de wetgeving omtrent cookies.

Voor- en nadelen (TravelSpirit)

Na een gedegen overzicht van de kenmerken van TravelSpirit, is het tijd om de voor- en nadelen ervan onder de loep te nemen. Hierbij kijk ik naar hoe TravelSpirit zich onderscheidt in de markt, maar ook waar het mogelijk tekortschiet.

 1. Specifiek ontwikkelde software voor reisbureaus: TravelSpirit biedt functionaliteiten die naadloos aansluiten bij de dagelijkse praktijk van reisprofessionals.
 2. Gebruiksvriendelijke interface: Ook zzp’ers en freelancers kunnen snel aan de slag met dit systeem door de intuïtieve opzet.
 3. Efficiënte automatisering: Repetitieve taken worden geautomatiseerd, wat zorgt voor tijdsbesparing en minder foutkansen.
 4. Toegankelijke klantenservice: Bij vragen of problemen staat een deskundig team klaar om gebruikers te ondersteunen.
 1. Te eenvoudig voor grote bedrijven: Hoewel effectief voor kleinere entiteiten, missen grotere bedrijven wellicht complexere functies die ze nodig hebben.
 2. Beperkte rapportageopties: Voor een accountant die diepgaande financiële analyses wil uitvoeren, kan TravelSpirit beperkt aanvoelen.
 3. Kostenstructuur: Het prijskaartje kan voor startende ondernemers een drempel zijn, hoewel dit relatief is gezien de aangeboden kwaliteit.
Een reisagent glimlacht terwijl hij TravelSpirit gebruikt in een moderne kantooromgeving.

Beste voor budget: WeTravel

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk boekhoudprogramma dat niet inboet aan kwaliteit, dan is WeTravel een uitstekende optie die je portemonnee zal waarderen; ontdek de kenmerken en voordelen in het volgende segment.

Kenmerken & Beschrijving (WeTravel)

WeTravel blinkt echt uit met zijn eenvoudige interface die ik enorm waardeer. Met een scala aan mogelijkheden is het niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook compleet. Het programma ondersteunt alles wat ik nodig heb: van het opstellen van offertes tot het beheren van betalingen en het bijhouden van uitgaven.

Daarbij komt dat de eerlijke prijsstelling van WeTravel zorgt dat het binnen handbereik ligt voor zelfs kleinere reisorganisaties.

De positieve feedback van gebruikers over de prijs-kwaliteitverhouding geeft mij vertrouwen in mijn keuze. WeTravel biedt tal van functionaliteiten die specifiek zijn ontworpen om mijn reisbureau te helpen succesvol te zijn.

Verder zijn de rapportage-tools zeer overzichtelijk, wat me helpt om snel inzicht te krijgen in financiële prestaties. Ik ben ervan overtuigd dat reisbureaus die kiezen voor WeTravel een goede balans vinden tussen kosten en functies, wat uiteindelijk bijdraagt aan een sterker bedrijfsresultaat.

Voor- en nadelen (WeTravel)

Als ik kijk naar WeTravel, valt het me op dat het veel te bieden heeft voor mijn portemonnee. Toch moet ik ook de beperkingen in ogenschouw nemen.

 • Betaalbare prijzen: De kosten zijn vriendelijk voor kleine reisbureaus zoals die van mij, wat echt een groot pluspunt is.
 • Gebruiksgemak: Het programma is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, dus ik hoef geen tijd te verspillen aan ingewikkelde procedures.
 • Specifiek voor reisbureaus: Dit boekhoudprogramma is ontworpen met mijn sector in gedachten, dus de functies sluiten goed aan bij wat ik nodig heb.
 • Beperkte functionaliteit: Voor groeiende bedrijven of reisbureaus die meer complexe boekhoudkundige taken hebben, kan dit programma tekortschieten.
 • Functionaliteiten kunnen tekort schieten: Als mijn bureau groeit, zal ik misschien moeten kijken naar een ander systeem met meer mogelijkheden.
 • Reviews lezen is essentieel: Ik zorg ervoor dat ik altijd beoordelingen raadpleeg om een weloverwogen keuze te maken over of WeTravel past bij wat mijn bedrijf nodig heeft.

Beste voor functionaliteit: TravelPerk

Als je op zoek bent naar een boekhoudprogramma dat uitblinkt in functionaliteit, dan staat TravelPerk bovenaan de lijst; lees verder en ontdek hoe hun innovatieve functies jouw reisbureau naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kenmerken & Beschrijving (TravelPerk)

TravelPerk staat aan de voorhoede van het moderne reismanagement en zet een nieuwe standaard voor zakelijke reiservaringen. Met een licentie als reisbureau in zowel Spanje als Duitsland biedt het platform een ongeëvenaarde service.

De kern van TravelPerk is een gratis boekingstool waarmee zakelijke reizigers en reismanagers moeiteloos hun trips kunnen organiseren. Bedrijven besparen kostbare tijd door integratie met Circula, wat naadloze beheer van reisuitgaven mogelijk maakt.

Bij TravelPerk draait alles om efficiëntie en gemak, waardoor het ideaal is voor het hedendaagse snelle bedrijfsleven. Het platform combineert zakelijke met vrijetijdsopties en streeft naar een soepele ervaring voor elke gebruiker.

Van vluchten boeken tot hotelaanbiedingen scoren, TravelPerk maakt alles toegankelijk op één plek. Dit is de toekomst van reisbeheer; geoptimaliseerd voor sociale intenties, ontworpen om je te helpen bij elke stap van het reisproces.

Voor- en nadelen (TravelPerk)

TravelPerk heeft de aandacht getrokken als een vernieuwend platform voor reisbeheer. Ik ga nu in op de specifieke voor- en nadelen van deze tool, zodat je een goed beeld krijgt van wat het te bieden heeft.

 1. TravelPerk is gratis te gebruiken, wat een groot pluspunt is voor bedrijven van elke grootte die hun reiskosten willen beheersen.
 2. Het combineert business met leisure op een manier die gebruikers veelzijdige mogelijkheden biedt bij het boeken van reizen.
 3. De software wordt gezien als toekomstgericht, waardoor het zich onderscheidt in de markt en innovatie beloofd voor zakelijk reisbeheer.
 4. In vergelijking met Corporate Traveler blinkt het uit in functies en kosten, waardoor het een competitieve keuze is.
 5. Gebruikerservaringen tonen aan dat velen tevreden zijn over het gebruiksgemak en de besparingen die gerealiseerd kunnen worden.
 1. Ondanks dat het gratis is vinden sommige gebruikers TravelPerk toch duur, vooral als het gaat om premium opties en services.
 2. Er zijn klachten over minder flexibiliteit binnen de software, wat kan leiden tot problemen bij complexe boekingen of speciale verzoeken.
 3. Een aantal gebruikers beschrijft hun ervaring met TravelPerk als problematisch – iets om rekening mee te houden bij de keuze.
 4. De term ‘ software van de toekomst‘ klinkt geweldig maar schept ook hoge verwachtingen waar niet iedere gebruiker vindt dat aan wordt voldaan.

Beste voor klantenservice: TrekkSoft

Als je een reisbureau runt en klantenservice hoog in het vaandel hebt staan, dan zal TrekkSoft je zeker niet teleurstellen; lees verder om te ontdekken hoe dit programma je kan helpen uit te blinken in klantenondersteuning.

Kenmerken & Beschrijving (TrekkSoft)

TrekkSoft maakt indruk met zijn gebruiksvriendelijke online boekings- en betalingssoftware. Ontworpen voor tour- en activiteitenoperators, biedt het platform alles wat nodig is om boekingen vlot te beheren in meer dan 130 landen wereldwijd.

De software staat bekend om zijn flexibiliteit en krachtige functies die het plannen en verkopen van reiservaringen vereenvoudigen.

Gebruikers prijzen TrekkSoft voor de excellente klantenservice en de intuïtieve interface waarmee je snel aan de slag kunt. Het systeem past zich naadloos aan elk type bedrijf aan, of het nu gaat om kleine lokale tours of grote internationale operaties.

Met TrekkSoft ligt de focus op het ontzorgen van ondernemers, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hun klanten.

Voor- en nadelen (TrekkSoft)

Ik heb TrekkSoft zelf uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het boekhoudprogramma veel te bieden heeft voor de dynamische wereld van reisbureaus. De nadelen zijn echter ook het benoemen waard, zodat je een goed gewogen keuze kunt maken.

 • Uitstekende klantenservice: De professionele ondersteuning die dit programma biedt is een groot pluspunt. Mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord door hun team.
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: Het systeem is helder opgezet, wat navigeren door verschillende functies erg gemakkelijk maakt.
 • Goed voor kleine bedrijven: Met zijn eenvoudige structuur is het bijzonder geschikt voor kleinere ondernemingen die geen ingewikkeld boekhoudsysteem nodig hebben.
 • Beperkte mogelijkheden voor grote bedrijven: Ik merkte dat grotere organisaties met complexere behoeften misschien niet voldoende hebben aan de features van TrekkSoft.
 • Netwerk in ontwikkeling: Er zijn meer gebruikers nodig om het netwerk te versterken en de waarde van deze service te verhogen, iets dat hopelijk in de toekomst zal verbeteren.
 • Kan niet met elk systeem integreren: Compatibiliteit met andere software kan een hindernis vormen als je al andere systemen in gebruik hebt.

Beste voor integraties: Ezus

Ezus onderscheidt zich als het uitgelezen boekhoudprogramma voor reisbureaus die op zoek zijn naar naadloze integraties om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen; duik verder in de details om te ontdekken hoe dit platform jouw agentschap kan transformeren.

Kenmerken & Beschrijving (Ezus)

Ezus valt op door zijn moderne functies die je administratie naar een hoger niveau tillen. Met dit systeem automatiseer je veel van je dagelijkse taken, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: jouw klanten en hun reiservaringen.

Het programma is zo ontworpen dat het naadloos samenwerkt met andere applicaties en tools die je al gebruikt, wat een soepele integratie garandeert.

Dit boekhoudprogramma is niet alleen efficiënt maar krijgt ook lovende kritieken voor zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Kostentechnisch gezien is Ezus verrassend toegankelijk, met tarieven die beginnen bij ongeveer € 7,95 per maand.

Zo beloven ze dat ook kleine reisbureaus kunnen profiteren van hun uitgebreide diensten zonder de bank te breken. Het staat bekend om zijn capaciteit om ingewikkelde administratieve processen te vereenvoudigen, wat ervoor zorgt dat jij je kunt focussen op het groeien van jouw onderneming.

Voor- en nadelen (Ezus)

Ezus springt eruit als een boekhoudprogramma vol mogelijkheden. Het biedt reisbureaus de kans om hun administratie strak en gestroomlijnd te houden.

 • Ezus automatiseert het boeken en factureren, waardoor ik veel tijd bespaar die ik anders aan handmatige invoer zou besteden.
 • Dit programma kan gemakkelijk koppelen met andere systemen, zoals CRM en ERP, wat mijn werkproces efficiënter maakt.
 • Door deze integraties te gebruiken, verminder ik de kans op fouten en zorg ik voor up-to-date informatie overal waar dat nodig is.
 • De kosten van het programma kunnen echter behoorlijk oplopen. Voor kleinere reisbureaus of start – ups is dit wellicht een grote investering.
 • De uitgebreide functionaliteit vereist soms een leercurve, waardoor extra training nodig is voordat mijn team volledig gebruik kan maken van alle mogelijkheden.

Hoe we de boekhoudprogramma’s testen

Om te beginnen verzamel ik een breed scala aan boekhoudprogramma’s die populair zijn bij reisbureaus. Ik controleer of ze goed samenwerken met de systemen die al in gebruik zijn en of ze alle benodigde functies bieden.

Het is essentieel dat deze programma’s gebruiksvriendelijk zijn en passen binnen het budget van het bureau.

Vervolgens neem ik de klantenservice onder de loep en test ik hoe goed deze bereikbaar is. Ik kijk ook naar de ervaringen van andere gebruikers en vergelijk deze met mijn bevindingen.

Elk programma voer ik door een grondige test, waarbij ik specifieke situaties simuleer die vaak voorkomen in de reisbranche. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie een eerlijk en compleet beeld krijgen van elke softwareoptie.

Veelgestelde vragen over boekhoudprogramma’s voor reisbureaus

Heb je prangende vragen over hoe een boekhoudprogramma jouw reisbureau kan transformeren? Hier duiken we in de meest gestelde vragen en onthullen we de antwoorden die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Hoe kan een boekhoudprogramma mijn reisbureau helpen?

Een goed boekhoudprogramma is voor mij als reisbureau eigenaar een reddingsboei. Het vereenvoudigt niet alleen mijn financieel beheer en administratie, maar het zorgt er ook voor dat ik altijd overzicht heb over mijn inkomsten en uitgaven.

Ik kan snel en eenvoudig facturen maken, versturen en betalingen bijhouden. Dit scheelt me ontzettend veel tijd.

Daarnaast biedt een boekhoudprogramma mij inzichtelijke financiële rapportages. Hiermee krijg ik helder voor ogen hoe mijn reisbureau presteert en maak ik de juiste beslissingen om te groeien.

Het voorbereiden van mijn belastingaangifte wordt ook een stuk makkelijker, omdat ik alle benodigde informatie met een paar klikken bij elkaar heb. Met automatisering zijn fouten snel verleden tijd en blijf ik moeiteloos voldoen aan alle wettelijke vereisten en regelgeving.

Zo blijft mijn focus liggen op waar ik echt goed in ben: onvergetelijke reizen organiseren.

Zijn er gratis boekhoudprogramma’s voor reisbureaus?

Ja, ik heb goed nieuws voor reisbureaus die op de centen letten: er bestaan zeker gratis boekhoudprogramma’s die jullie kunnen helpen de financiën bij te houden. Denk aan E-boekhouden.nl, Visma eAccounting, Gekko en Rompslomp.

Deze programma’s bieden basisfunctionaliteiten om zonder kosten een administratie te voeren. Gebruiksvriendelijkheid en transparante kosten zijn cruciaal als je een keuze maakt.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat de gratis versies soms beperkingen hebben in functies of ondersteuning. Voor groeiende reisbureaus kan het lonen om op termijn te investeren in een betaald abonnement.

Zo krijg je vaak toegang tot extra features die het runnen van je zaak nog soepeler maken. Kijk dus goed naar wat jouw bureau nodig heeft en maak een keuze die past bij zowel je wensen als je budget.

Aanbevolen boekhoudprogramma voor reisbureaus

Na veel onderzoek en vergelijking, raad ik TravelMaster aan als het boekhoudprogramma voor reisbureaus die op zoek zijn naar een uitgebreide oplossing. Dit programma blinkt uit in gebruiksgemak en biedt krachtige functionaliteiten die specifiek gericht zijn op de unieke behoeften van de reisbranche.

Met TravelMaster kun je eenvoudig boekingen bijhouden, financiële rapportages genereren en inzicht krijgen in je winstmarges. Ook de mogelijkheid om het te koppelen met andere systemen maakt het een naadloze toevoeging aan je huidige bedrijfsprocessen.

TravelMaster biedt niet alleen een robuust platform, maar komt ook met uitstekende klantenondersteuning om je door elke stap te begeleiden. De prijsstelling is transparant en biedt verschillende pakketten aan, zodat je precies betaalt voor wat jij nodig hebt.

Zo houd je de kosten onder controle zonder in te leveren op kwaliteit en efficiency. Dit programma stelt je in staat om je volledig te concentreren op het groeien van je reisbureau, terwijl de boekhouding zorgvuldig en efficiënt wordt beheerd.

Conclusie

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is essentieel voor elk reisbureau. Uit onze vergelijking blijkt dat er voor iedereen een passende oplossing is, of je nu de voorkeur geeft aan uitgebreide functies of een budgetvriendelijke optie.

Vraag je eens af hoe jouw reisbureau beter kan draaien met efficiënte software? Bedenk hoeveel tijd en geld je kunt besparen met het juiste programma. Verdiep je verder in de aangeboden software en ontdek welke het best bij jouw bedrijf past.

Sta klaar om met vertrouwen de boekhouding van jouw reisbureau naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn belangrijke functies om te overwegen in een boekhoudprogramma voor reisbureaus?

Belangrijke functies in een boekhoudprogramma voor reisbureaus omvatten de mogelijkheid om sociale intenties van klanten te beheren, uitgaven en inkomsten nauwkeurig bij te houden, en rapportages die inzicht bieden voor betere financiële beslissingen.

2. Hoe kan ik de kosten van verschillende boekhoudprogramma’s voor mijn reisbureau vergelijken?

U kunt de kosten vergelijken door de prijsstructuren te analyseren, na te gaan welke functies inbegrepen zijn, en te onderzoeken of er extra kosten zijn voor updates of ondersteuning.

3. Waarom is het gebruik van een gespecialiseerd boekhoudprogramma voordelig voor reisbureaus?

Een gespecialiseerd programma helpt reisbureaus efficiënter te werken door processen zoals facturatie, belastingaangifte en het bijhouden van klanttransacties met sociale intenties te automatiseren.

4. Hoe weet ik of een boekhoudprogramma geschikt is voor mijn reisbureau?

U bepaalt of een programma geschikt is door na te gaan of het aan uw specifieke behoeften voldoet, zoals het kunnen verwerken van gegevens met betrekking tot sociale intenties en of het past binnen uw budget zonder verborgen kosten.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Hoelang blijf je nog zoeken?

Het antwoord is dichterbij dan je denkt… Ja, echt waar. Kies dit boekhoudprogramma en bespaar zeeën van tijd.

Direct Gratis proberen