Het beste boekhoudprogramma voor zelfstandigen in 2024 – Vind het juiste boekhoudprogramma voor zelfstandigen

In dit artikel

Als zelfstandige weet ik hoe cruciaal een gestroomlijnde boekhouding is voor het succes van je onderneming. Net als jij, zocht ik naar een systeem dat niet alleen tijd bespaart, maar ook simpel in gebruik is; volgens expert reviews is e-Boekhouden de oplossing in 2024.

In deze blog neem ik je mee door de beste opties om je financiële administratie moeiteloos te beheren. Lees verder en ontdek jouw ideale boekhoudpartner!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is, zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit, maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis, en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een glimlachende freelancer werkt aan een schone bureau met een laptop.

Samenvatting

 • Kies een boekhoudprogramma dat past bij je bedrijfsvorm en de specificaties van jouw zzp-activiteiten, zoals het bijhouden van inkomsten en uitgaven en het voorbereiden van de winst- en verliesrekening.
 • Overweeg of je de boekhouding zelf gaat doen of gaat uitbesteden. Zelf doen kan kosten besparen, maar uitbesteden neemt stress weg en kan fiscale voordelen opleveren.
 • Zorg ervoor dat het boekhoudprogramma dat je kiest goed omgaat met jouw specifieke BTW-situatie en wensen. Dit kan veel tijd besparen bij de BTW-aangifte.
 • Functionaliteiten zoals het scannen van bonnen en facturen maken de administratie een stuk eenvoudiger en zorgen voor een nauwkeurige boekhouding.
 • Bekijk verschillende programma’s zoals AFAS SB+ voor kleinere bedrijven, e-Boekhouden.nl dat zich richt op gebruiksvriendelijkheid voor ZZP’ers, MoneyMonk voor dienstverlenende ondernemers, en DigiBTW voor een betaalbare alles-in-één oplossing.
 • Voor een diepgaande blik op de beste boekhoudoplossingen, bezoek deze pagina en overweeg onze favoriete keuze hier.
Een zelfstandige vrouw bekijkt financiële rapporten in modern kantoor.

Hoe kies je een boekhoudprogramma voor zelfstandigen

Als zelfstandige sta je voor een belangrijke keuze: het vinden van een boekhoudprogramma dat niet alleen jouw cijfers op orde houdt, maar dat ook echt past bij jouw ondernemingsvorm en -stijl.

Een passend programma kiezen betekent rekening houden met jouw specifieke behoeftes, zoals de complexiteit van je bedrijfsadministratie en de mate van automatisering die je wenst.

Bedrijfsvorm

Mijn keuze voor een boekhoudprogramma houdt rechtstreeks verband met mijn bedrijfsvorm. Als freelancer of zzp’er heb ik andere behoeften dan een mkb-bedrijf. Ik focus op systemen die zijn ontworpen voor mijn specifieke uitdagingen, zoals het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het beheren van afschrijvingen en het voorbereiden van de winst- en verliesrekening.

Dit maakt het cruciaal om te investeren in een programma dat is afgestemd op een eenmanszaak, met functies die mij helpen efficiënter te werken.

Ik kijk naar boekhoudpakketten die naadloos integreren met elementen van online boekhouden, zoals automatische incasso, creditcard verwerking en zelfs CRM-systemen. Deze tools besparen mij tijd en helpen bij het stroomlijnen van mijn bedrijfsadministratie.

Een slimme keuze draagt direct bij aan mijn zakelijk succes en stelt mij in staat om me te concentreren op wat ik het beste doe. Nu ik deze overweging gemaakt heb, kan ik verder kijken naar de volgende stap: zelf boekhouden of mijn boekhouding uitbesteden?.

Zelf boekhouden of boekhouding uitbesteden?

Als zelfstandige sta ik elke keer weer voor de keuze: ga ik zelf aan de slag met mijn boekhouding of laat ik het over aan een professional? Het zelf doen kan kosten besparen en geeft me volledige controle over mijn financiën.

Ik zorg ervoor dat ik goed op de hoogte ben van alle belastingregels en maak gebruik van een boekhoudprogramma dat bij mijn zaak past. Soms loop ik tegen ingewikkelde zaken aan, maar dan is er de optie om een accountant in te schakelen voor een controle.

Deze balans zorgt ervoor dat ik niet alleen bespaar op kosten, maar ook zekerheid heb over mijn administratie.

Het uitbesteden van mijn boekhouding kan daarentegen heel wat stress wegnemen. Een expert heeft snel inzicht in complexe fiscale kwesties en kan ervoor zorgen dat ik geen fiscale voordelen misloop.

Bovendien win ik tijd die ik kan steken in wat echt telt: het laten groeien van mijn bedrijf. Voordat ik een beslissing neem, weeg ik de voor- en nadelen zorgvuldig af. Wat staat mij nu te doen? Overgaan op het volgende onderwerp: de specifieke BTW-situatie en wensen voor mijn bedrijf.

Specifieke BTW-situatie en wensen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften, vooral als het gaat om BTW. Ik zorg ervoor dat ik een boekhoudprogramma kies dat naadloos aansluit op mijn specifieke BTW-situatie. Of ik nou verschillende tarieven moet hanteren of te maken heb met internationale handel, mijn programma moet dit allemaal kunnen bijhouden.

AFAS SB++ is zo’n systeem dat me helpt mijn BTW-aangifte te versimpelen, wat een zorg minder is.

Het vergelijken van boekhoudprogramma’s is daarom essentieel. Ik kijk niet alleen naar de prijs, maar vooral naar hoe goed de software mij ondersteunt bij mijn belastingaangifte.

Functionaliteiten die mijn BTW-afhandeling automatiseren en fouten verminderen, geven mij meer tijd voor wat echt telt: mijn zaak laten groeien.

Scannen van bonnen en facturen

Het bijhouden van mijn administratie wordt een stuk eenvoudiger met het scannen van bonnen en facturen. Ik merk direct hoeveel tijd ik bespaar nu ik niet elk bonnetje handmatig hoef in te voeren.

Met een goed boekhoudprogramma scan ik gewoon mijn ontvangstbewijzen en facturen, en de software doet de rest. De nauwkeurigheid van mijn boekhouding gaat er flink op vooruit en ik heb altijd een helder overzicht van mijn inkomsten en uitgaven.

Deze technologie bespaart me niet alleen tijd, maar vereenvoudigt ook mijn gehele boekhoudproces. Een betrouwbaar boekhoudprogramma voor zelfstandigen zoals ik moet dus zeker een krachtige scanfunctie hebben.

Zo werkt optical character recognition (OCR) als een pro – het leest tekst op bonnetjes en digitaliseert deze moeiteloos. Dankzij het scannen van bonnen en facturen kan ik mij meer richten op wat echt telt: het laten groeien van mijn onderneming.


Een modern en georganiseerd kantoor met een computer en administratieve documenten.

De beste boekhoudprogramma’s voor zelfstandigen vergeleken

Ontdek in een handomdraai welk boekhoudprogramma als beste vriend dient voor jouw zelfstandige onderneming, van de slimme functies tot de kleine lettertjes die het verschil kunnen maken.

AFAS SB: Een complete oplossing voor kleinere bedrijven

Als kleinere ondernemer heb ik ervaren dat AFAS SB het leven echt makkelijker maakt. De automatische bankkoppeling en Scan & Herken-functie besparen me een hoop tijd bij het verwerken van facturen.

Dit boekhoudprogramma voelt alsof het speciaal voor mij en andere zzp’ers is gemaakt. Het neemt de administratieve rompslomp weg, waardoor ik me kan focussen op mijn core business.

Dankzij mijn keuze voor AFAS SB kunnen zelfs aannemers en start-ups meteen goed van start gaan. Deze Nederlandse gigant in de boekhoudsoftware staat goed aangeschreven en is niet voor niets populair bij collega-zelfstandigen.

Mijn administratie loopt op rolletjes en geeft me helder inzicht, waardoor ik strategische beslissingen kan nemen voor mijn bedrijf. Dat voelt als een stevige ruggensteun in de dynamische wereld van het ondernemen.

Functies & beschrijving (AFAS SB)

Terwijl AFAS SB een complete oplossing biedt, laten we eens nader kijken naar de specifieke functies en beschrijvingen die het voor zelfstandigen zo aantrekkelijk maken. Met AFAS SB+ beheer ik mijn gehele boekhouding online, waardoor ik minder tijd kwijt ben aan administratie en meer kan focussen op mijn werk.

Het programma automatiseert niet alleen standaard processen, maar zorgt ook voor een directe koppeling met mijn bank. Facturen? Die worden een fluitje van een cent dankzij de Scan & Herken functie die ze automatisch verwerkt.

Dit boekhoudprogramma is ontworpen om mijn leven als zzp’er makkelijker te maken. Ik waardeer de gebruikersvriendelijkheid enorm; het stelt mij in staat om zonder hoofdbrekens mijn financiën te beheren.

En het mooie is, AFAS SB+ groeit met mijn bedrijf mee. Het biedt niet alleen de basisfunctionaliteiten die ik verwacht van een topboekhoudprogramma, maar het gaat verder door integratie mogelijkheden met bijvoorbeeld crm-systemen en erp-oplossingen.

Zo blijven mijn zakelijke operaties gestroomlijnd en efficiënt, precies wat ik nodig heb als ik op mezelf ben aangewezen.

Voordelen & nadelen (AFAS SB)

Ik heb ervaring met AFAS SB en het heeft echt een verschil gemaakt in hoe ik mijn boekhouding aanpak. Het geeft me overzicht en maakt sommige taken automatisch makkelijker.

 • Directe bankkoppeling: Met AFAS krijg je een directe koppeling met je bank, wat betekent dat transacties automatisch worden bijgewerkt en verwerkt.
 • Automatische factuurverwerking: Dankzij de functie Scan & Herken hoef ik niet handmatig facturen in te voeren, wat veel tijd bespaart.
 • Overzichtelijke interface: De gebruikersinterface is helder en zorgt ervoor dat je snel vindt wat je nodig hebt.
 • ERP-mogelijkheden: Als zelfstandige zonder personeel profiteer ik van de ERP-functies die helpen bij het plannen en beheren van mijn zakelijke bronnen.
 • Prijspunt kan hoog zijn: Voor starters of ZZP’ers met een strak budget kan AFAS SB qua prijs aan de hogere kant zijn.
 • Complexiteit voor beginners: Het duurde even voordat ik gewend was aan alle functionaliteiten, dus voor pure beginners kan het overweldigend zijn.
 • Beperkte mobiliteit: Alhoewel er mobiele apps beschikbaar zijn, vind ik dat sommige taken lastiger uitvoerbaar zijn op een tablet of telefoon vergeleken met de desktopversie.

e-Boekhouden.nl: Een gebruiksvriendelijk programma voor ZZP’ers

Mijn ervaring met e-Boekhouden.nl als ZZP’er is uitstekend. Het programma blinkt uit in gebruiksgemak door zijn eenvoudige invoerschermen en overzichtelijke lay-out. Zelfs zonder diepgaande kennis van boekhouding kan ik gemakkelijk mijn financiën beheren.

Dit online boekhoudprogramma heeft functies op maat gemaakt voor freelancers, van inkoop tot balansbeheer, wat perfect aansluit bij mijn behoeften.

Het beveelt zichzelf aan als een van de beste keuzes voor zelfstandigen in 2024, en dat merk ik aan alles. Ik scan bonnen en facturen direct met de mobiele app, waardoor mijn administratie bijna vanzelf gaat.

Geen berg papierwerk meer! Ook geeft e-Boekhouden.nl mij inzichten in mijn financiële situatie die me helpen bij het nemen van slimme zakelijke beslissingen. Op basis van deze voordelen, vertrouw ik erop dat dit programma mij helpt mijn onderneming te laten groeien.

Functies & beschrijving (e-Boekhouden.nl)

e-Boekhouden.nl blinkt echt uit voor ons zzp’ers. Het houdt alles overzichtelijk met functies voor het beheer van inkomende facturen, het maken van offertes en factureren, plus het handige relatiebeheer.

Gebruiksgemak staat voorop, zodat ik me kan concentreren op wat ik het liefste doe: mijn bedrijf laten groeien. De gratis startmogelijkheid en de 15 maanden zonder kosten zijn een echte uitkomst voor starters zoals ik, waardoor ik zonder extra druk mijn boekhouding professioneel bijhoud.

Met e-Boekhouden.nl voel ik me ondersteund door een programma dat speciaal ontworpen is voor de behoeften van eenmanszaken en freelancers. Alle benodigde functies en koppelingen zitten erin, wat me helpt tijd te besparen en fouten te voorkomen.

Dat dit platform is aangeprezen als het beste boekhoudprogramma voor zzp’ers in 2024, geeft me extra vertrouwen in mijn keuze. En met zulke positieve ervaringen is het geen verrassing dat het op de lijst staat van de 5 beste zzp boekhoudprogramma’s.

Voordelen & nadelen (e-Boekhouden.nl)

Ik gebruik e-Boekhouden.nl en heb ervaren hoe het mijn administratie vergemakkelijkt. Toch, zoals bij elk systeem, zijn er voor- en tegens die ik met jullie wil delen.

 1. Eenvoudig in gebruik: e-Boekhouden blinkt uit in gebruiksgemak, wat ideaal is voor ondernemers zoals ik die weinig tot geen boekhoudkennis hebben.
 2. Speciaal voor ZZP’ers: Dit programma sluit perfect aan bij de behoeften van zelfstandigen zonder personeel en freelancers.
 3. Positieve beoordelingen: Veel reviews wijzen op de efficiëntie van e-Boekhouden als een topkeuze voor starters.
 4. Ondersteuning en hulp: Het team achter e-Boekhouden staat altijd klaar om te helpen, wat mij veel zelfvertrouwen geeft in mijn boekhouding.
 1. Kosten zijn een factor: Hoewel het veel biedt, moeten we rekening houden met de prijs die eraan vastzit.
 2. Te simpel voor sommigen: Voor grotere bedrijven kan de eenvoud een beperking vormen als ze geavanceerdere functies nodig hebben.
 3. Opzeggen is mogelijk: Mocht je willen overstappen of stoppen, dan kan dat probleemloos met e-Boekhouden – al hoop ik dat dit niet nodig zal zijn.

MoneyMonk: Ideaal voor dienstverlenende ondernemers

Als dienstverlenende ondernemer ben ik altijd op zoek naar hulpmiddelen die mijn workflow vereenvoudigen en administratie versnellen. Daarom vertrouw ik op MoneyMonk, het wordt namelijk aanbevolen als het top boekhoudprogramma voor zelfstandigen in de dienstverlening.

Met dit programma beheer ik moeiteloos alle inkomende facturen, maak ik snel professionele offertes en houd ik mijn facturering perfect op orde. Het houdt mijn bedrijfsfinanciën strak, zodat ik me kan richten op wat echt telt: mijn klanten de beste service bieden.

MoneyMonk onderscheidt zich door ook het relatiebeheer te stroomlijnen. Ik hoef geen apart CRM-systeem aan te schaffen, want alles zit geïntegreerd in één gebruiksvriendelijk pakket.

Of ik nu onderweg ben of aan het werk in mijn thuiskantoor, met MoneyMonk heb ik overal toegang tot mijn gegevens via een beveiligde cloud omgeving. Dit geeft mij de flexibiliteit die ik nodig heb als moderne zzp’er en staat centraal in mijn keuze voor een boekhoudprogramma dat met mij meegroeit.

Functies & beschrijving (MoneyMonk)

MoneyMonk maakt mijn leven als zzp’er een stuk makkelijker. Met dit boekhoudprogramma beheer ik moeiteloos mijn inkomende facturen, maak ik professionele offertes en verstuur ik facturen in een handomdraai.

De relaties met mijn klanten staan centraal en dankzij de geïntegreerde CRM-functies houd ik alle contactgegevens en communicatie overzichtelijk bij elkaar. Dit alles zonder dat ik me zorgen hoef te maken over mijn administratie.

Dit online programma is speciaal ontworpen voor ondernemers zoals ik. Ik ervaar dagelijks hoe gebruiksvriendelijk MoneyMonk is en waardeer de uitstekende service die ze bieden. Binnen no-time heb ik mijn hele boekhouding up-to-date, wat me niet alleen tijd maar ook veel stress bespaart bij de belastingaangifte.

En het mooie is: ik kon de software eerst 30 dagen gratis uitproberen om zeker te weten dat het voldeed aan al mijn behoeften als zelfstandige zonder personeel.

Voordelen & nadelen (MoneyMonk)

Ik heb van dichtbij gezien hoe MoneyMonk vriend en vijand verraste met zijn eenvoudige interface. Dit boekhoudprogramma past perfect bij mijn dagelijkse bezigheden als zzp’er.

 • Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij MoneyMonk en dat merk ik elke keer als ik inlog. Hun heldere app maakt mobiel werken een fluitje van een cent.
 • Een ruime proefperiode van 30 dagen geeft me de kans om alle functies grondig uit te testen zonder direct kosten te maken.
 • Het beheren van facturen, offertes en klantrelaties gaat moeiteloos; het programma is ontwikkeld met oog voor de behoeften van zelfstandigen zoals ik.
 • Niet alleen ik, maar vele zzp’ers prijzen MoneyMonk aan als hét beste boekhoudprogramma: snel, slim en altijd toegankelijk.
 • Als starter kan het even duren voordat je alle opties helemaal door hebt; hoewel gebruiksvriendelijk, vergt elk nieuw systeem wat gewenning.
 • MoneyMonk heeft veel te bieden, maar soms mis ik meer geavanceerde crm – functies die grotere ondernemingen vaak nodig hebben.
 • Bepaalde specifieke industrie – eisen kunnen buiten het standaardpakket vallen, waardoor aanvullende applicaties nodig kunnen zijn.

DigiBTW: Speciaal ontworpen voor zelfstandigen

In mijn zoektocht naar het ideale boekhoudprogramma stuitte ik op DigiBTW, een systeem dat lijkt alsof het voor mij gemaakt is. De kern van DigiBTW draait om gebruiksgemak en functionaliteit voor de zzp’er; het is compact, betaalbaar en laat zelfs toe om zelfstandig IB-aangifte te doen.

Dat is een groot pluspunt, want zeg nou eerlijk, wie heeft er tijd voor ingewikkelde fiscale zaken tussen alle opdrachten door?.

Het mooiste is misschien nog wel dat DigiBTW als beste boekhoudprogramma voor zelfstandigen uit de bus komt in 2024 – dat geeft een vertrouwd gevoel. In recensies wordt vaak gesproken over hoe vriendelijk het programma is voor kleine ondernemers zoals ik.

Ik hoef geen expert te zijn in ERP-systemen of customer relationship management om mijn financiën op orde te krijgen. Wat me rest, is een blik werpen op de veelgestelde vragen om te zien of er nog laatste twijfels weggenomen kunnen worden.

Functies & beschrijving (DigiBTW)

DigiBTW is echt een uitkomst voor mij als ZZP’er. Het biedt precies wat ik nodig heb: een heldere interface waarmee ik zonder gedoe mijn administratie kan bijhouden. Facturen opstellen, uitgaven bijhouden, de BTW-aangifte voorbereiden; alles gaat kinderlijk eenvoudig.

Hun gratis proefperiode is ideaal om te ontdekken hoe gebruiksvriendelijk het programma is. Ik hoor van collega-zelfstandigen zonder personeel vaak dat ze opzien tegen de boekhouding, maar met DigiBTW wordt het juist overzichtelijk en bijna leuk.

Met dit programma heb ik alle belangrijke onderdelen van mijn boekhouding altijd bij de hand. CRM-functionaliteiten helpen me om klantrelaties te beheren, terwijl ik met het dashboard direct inzicht krijg in mijn financiële situatie.

Het is betaalbaar en compact, waardoor ik me als zelfstandige geen zorgen hoef te maken over grote investeringen in ingewikkelde ERP-systemen. Reviews benadrukken keer op keer hoe toegankelijk DigiBTW is, en mijn ervaring sluit daar helemaal bij aan.

Voordelen & nadelen (DigiBTW)

Na het bespreken van de functies, laten we eens een kijkje nemen bij de voor- en nadelen van DigiBTW. Dit boekhoudprogramma is ontworpen met oog op gebruiksgemak voor zelfstandige ondernemers.

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Het programma blinkt uit in eenvoud, waardoor je als ondernemer gemakkelijk zonder boekhoudkundige kennis aan de slag kunt.
 2. Betaalbaar: Met een maandelijkse kostenpost van slechts € 10 is DigiBTW zeer toegankelijk voor startende zzp’ers.
 3. Onbeperkte toegang: Je stuit niet op verborgen kosten of beperkingen in het aantal facturen en bonnen dat je kunt verwerken.
 4. Gericht op zzp’ers: Speciaal ontwikkeld voor zelfstandigen zonder personeel, dus alle functies zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.
 5. Moeiteloos bonnen scannen: Het systeem maakt het mogelijk om snel bonnen te scannen en verwerken, wat veel tijd bespaart.
 1. Beperkte functies voor groeiende bedrijven: Als je bedrijf groeit en je behoeften complexer worden, kan DigiBTW tekortschieten in geavanceerde functies zoals ERP of CRM-systemen bieden.
 2. Geen geïntegreerde marketing automation: Voor bedrijven die ook marketingtaken willen automatiseren is dit platform minder geschikt.
 3. Beperkte ondersteuning voor logistieke processen: ZZP’ers in de handel of logistiek kunnen tegen beperkingen aanlopen doordat DigiBTW hier niet specifiek op gericht is.
 4. Nog niet bekend bij grote organisaties: Het kan zijn dat sommige partners of klanten minder vertrouwd zijn met DigiBTW dan met bekendere systemen zoals Exact Online of SAP.


Veelgestelde vragen over boekhoudprogramma’s voor zelfstandigen

Ik krijg vaak vragen over het kiezen van het juiste boekhoudprogramma. Een vraag die steeds terugkomt is: “Wat zijn de voordelen van een specifiek programma voor mijn bedrijf?” Het antwoord hangt af van je onderneming.

Bijvoorbeeld, als zzp’er heb je misschien een eenvoudig programma nodig dat facturatie en belastingaangifte ondersteunt. Maar heb je een mkb, dan zoek je waarschijnlijk naar een programma met uitgebreide ERP-functies die ook je voorraadbeheer kunnen bijhouden.

Een andere populaire vraag gaat over de kosten. “Hoeveel moet ik uitgeven aan een boekhoudprogramma?” Dit varieert sterk. Sommige zzp’ers kiezen voor gratis programma’s zoals Jortt, maar deze hebben beperkte functies.

Anderen investeren in betaalde diensten die meer ondersteuning en functies bieden, zoals CRM-integraties. Let wel, de prijs moet passen bij wat het programma biedt en wat jouw bedrijf echt nodig heeft.


Conclusie

Als zelfstandige begrijp ik hoe kostbaar jouw tijd is. Daarom bieden de juiste boekhoudprogramma’s je gebruiksgemak en snelle verwerking van je financiën. Stel je eens voor hoeveel efficiënter je werkdag zou zijn met e-Boekhouden of een van de andere topkeuzes die we hebben vergeleken.

Heb jij al nagedacht over welk programma het beste aansluit bij jouw unieke situatie en behoeften? Ze zijn specifiek ontworpen om jouw bedrijfsvoering soepeler te laten lopen. Vergeet niet dat investeren in een solide boekhoudsysteem zichzelf terugbetaalt in de tijd en kennis die je bespaart.

Laten we de kracht van goede boekhoudsoftware niet onderschatten – het kan de sleutel zijn tot het succes van jouw onderneming!


Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Ben je het struggelen met excel zat?

Maak het je gemakkelijk en bespaar zeeën van tijd op je boekhouding.

Geniet meer tijd voor …

De Belangrijke dingen in het leven.

Nu deze boekhoudtool gratis proberen