Beste boekhoudprogramma ZZP’ers in de zorg Top 5 boekhoudpakketten | 2024

In dit artikel

In de zorg ligt jouw focus op het verlenen van zorg. En niet op boekhouden! Op deze vaak tijdrovende en lastige klus is gelukkig enorm veel tij dte winnen. Gelukkig is boekhouden voor zorgmedewerkers tegenwoordig  enorm vereenvoudigd. Dankzij de  verschillende online boekhoudpakketten. En het beste nieuws? In dit artikel vind je 5x het beste boekhoudprogramma’s voor zzp’ers in de zorg. Direct maak jij de beste keuze passende bij jouw wensen en behoeften. Dus ben je op zoek naar een manier om jouw boekhouding op orde te houden en meer tijd te besteden aan het verlenen van zorg? Lees dan snel verder! Aan het einde van dit artikel weet je welk boekhoudprogramma het beste bij jou past en kun je direct aan de slag.

[automatic_table_of_contents heading_title=”h2″][/automatic_table_of_contents]

{empty_image_alt}

Geen tijd? Samenvatting van de belangrijkste punten

Met een boekhoudprogramma verminder je de tijd die je besteed aan je boekhouding, terwijl deze perfect op orde is. Je hebt meer tijd voor zorgen. En stuurt met gemak je factuur.

Het aanbod van boekhoudprogramma’s is enorm en het kiezen van het juiste programma is afhankelijk van de specifieke behoeften van de zzp’er. Belangrijke punten om op te letten zijn: eenvoud, facturatiemodule, rittenadministratie, en urenregististratie.

Daaruit volgt dat; MoneyMonk, Bunni en Rompslomp super passende oplossingen zijn voor je administratie. Verder zijn de gevestigde allrounder e-Boekhouden en Informer hele goede opties.

Alle 5 bieden deze aanbieders gratis proefperiodes! Meld je direct aan om uit te vinden welke boekhoudpakket jou het beste past.

5x Beste Boekhoudprogramma voor zorg zzp-er

Als zorg zzp’er heb je vaak weinig tijd en boekhoudkennis om je administratie goed bij te houden. Toch is het belangrijk dat je administratie aan de eisen voldoet en je boekhouding op orde is. Gelukkig zijn er verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor zzp’ers die werkzaam zijn in de zorginstellingen.

Het aanbod van boekhoudprogramma’s is enorm, waardoor het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Als dienstverlenende eenmanszaak kies je vaak voor de basis functionaliteiten, welke je nodig hebt. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de 5 beste boekhoudprogramma’s voor zzp’ers in de zorgsector.

Elk boekhoudprogramma heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo biedt het ene programma meer functionaliteiten dan het andere, terwijl het andere programma weer gebruiksvriendelijker is. Het is dan ook belangrijk om te kijken naar welk programma het beste bij jou en jouw zorgbedrijf past. Met de juiste keuze kun je veel tijd besparen en je boekhouding gemakkelijk op orde houden.

MoneyMonk: Gemak dient de mens

MoneyMonk is een online boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor ZZP’-ers. Daarmee is het dus ook prima geschikt voor zorgmedewerkers. Het biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om je volledige administratie te beheren zonder gedoe, zodat je altijd zicht en grip hebt op je financiën. Met MoneyMonk kun je facturen, uren, ritten en bonnetjes gemakkelijk onderweg beheren en verstuur je btw-aangiftes met slechts één klik. Het programma werkt samen met de meeste Nederlandse banken, en je kunt samenwerken met je boekhouder voor een naadloze administratie.

zzp boekhoudprogramma, uitstekende keuze voor de zorg

De voordelen van MoneyMonk

 • Gemak: MoneyMonk biedt ZZP’ers in de zorg een eenvoudig en gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma dat hen helpt hun volledige administratie te beheren zonder gedoe. Met functies zoals het maken van facturen in je eigen huisstijl, urenregistratie met een start/stop-systeem en de mogelijkheid om bonnetjes en ritten gemakkelijk onderweg te beheren, bespaar je tijd en moeite.
 • Expertise: MoneyMonk is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ZZP’ers in de zorg. Het programma biedt een naadloze administratie voor facturen, urenregistratie, btw-aangiftes en banktransacties, waardoor je meer tijd kunt besteden aan je werk en minder tijd kwijt bent aan administratieve taken.
 • Functies: Met MoneyMonk kun je gemakkelijk samenwerken met je boekhouder en kun je gratis gebruik maken van de persoonlijke opstartservice. Je kunt facturen versturen met iDEAL betaalknoppen en hebt toegang tot uitgebreide rapportages om inzicht te krijgen in je financiën.

MoneyMonk prijs

De kosten van MoneyMonk beginnen bij €7,50 per maand. Dit is inclusief alle functies en je kunt gratis gebruik maken van de persoonlijke opstartservice.

Ervaringen met MoneyMonk

Gebruikers van MoneyMonk zijn zeer tevreden over het programma. Het wordt beoordeeld met een 9.7 door ZZP’ers in verschillende sectoren. Gebruikers zijn vooral enthousiast over het gemak van het programma, de expertise die is gericht op de specifieke behoeften van ZZP’ers in de zorg, en de uitgebreide functies die beschikbaar zijn. Ze waarderen ook de gratis persoonlijke opstartservice en de snelle en deskundige klantenservice. Kortom, MoneyMonk is een ideaal boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg die op zoek zijn naar een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare manier om hun financiën te beheren.

In onze complete MoneyMonk review, lees je mijn ervaringen met MoneyMonk

BUNNI: Voor zorgmedewerkers die niet kunnen boekhouden

BUNNI is een boekhoudprogramma dat speciaal ontworpen is voor zzp’ers die geen financiële achtergrond hebben en geen tijd willen verspillen aan onbegrijpelijke boekhoudsoftware of spreadsheets. Het programma is ontworpen door zelfstandigen voor zelfstandigen en is super intuïtief en verslavend leuk om te gebruiken. Bovendien werkt Bunni samen met financieel experts en zzp’ers die hun filosofie begrijpen en feedback geven om het programma nog beter te maken.

Bunni voor zorgmedewerkers die niet van boekhouden houden
Bunni voor zormedewerkers die niet van boekhouden houden

BUNNI voordelen

 • Gemak: BUNNI is super intuïtief en verslavend leuk om te gebruiken, waardoor je niet meer tegen boekhouden op hoeft te zien.
 • Expertise: Het programma is ontworpen door zzp’ers voor zzp’ers, in samenwerking met financieel experts die hun filosofie begrijpen.
 • Functies: BUNNI biedt urenregistratie en projectbeheer, rittenregistratie, facturatie en offertes, boekhouding met aangiftehulp en gratis bankkoppeling. Bovendien bepaal je zelf hoe je jouw inkomsten en uitgaven inzichtelijk maakt.

BUNNI prijs

De kosten van BUNNI zijn €12,00 per maand exclusief btw, maar zzp’ers kunnen deze waarschijnlijk terugvragen. Er is ook een levenslang kortingsaanbod beschikbaar. Waarmee je het al gebruiken kunt voor € 9,- per maand! (Koopje!)

BUNNI ervaringen

BUNNI wordt zeer goed beoordeeld door zzp’ers die het programma gebruiken. Ze zijn blij met de tool omdat het boekhouden intuïtief en leuk maakt en omdat het programma geen ingewikkelde boekhoudtermen bevat. De webinars en tutorials die worden georganiseerd zijn informatief en de gratis bankkoppeling is een handige functie. Bovendien zijn de kosten van het programma redelijk en is de levenslange korting aantrekkelijk.

e-Boekhouden

e-Boekhouden is een online boekhoudprogramma dat zich richt op het ondersteunen van ondernemers bij het bijhouden van hun boekhouding en facturatie. Het programma is gebruiksvriendelijk en wordt erkend door de Belastingdienst. Met e-Boekhouden kunnen ondernemers gemakkelijk hun bank, webshop of kassasysteem koppelen en hun bedrijfsfinanciën snel en accuraat bijhouden. Het programma biedt ook de mogelijkheid tot samenwerking met een boekhouder of accountant. Voor een zzp’er in de zorg kan e-Boekhouden vooral handig zijn omdat het gemakkelijk en toegankelijk is, en het zzp’ers helpt om hun financiën snel en efficiënt bij te houden.

e-boekhouden

Voordelen

 • Gemak: Met e-Boekhouden is het bijhouden van boekhouding en facturatie gemakkelijk en toegankelijk, zelfs zonder boekhoudervaring.
 • Expertise: De deskundige helpdesk van e-Boekhouden staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook biedt het programma samenwerkingsmogelijkheden met boekhouders en accountants.
 • Functies: e-Boekhouden biedt functies zoals koppelingen met banken, webshops of kassasystemen en automatische koppeling van betalingen aan openstaande facturen.

e-Boekhouden prijs

De kosten van e-Boekhouden variëren afhankelijk van het abonnement dat gekozen wordt. Er is een gratis proefperiode van 15 maanden voor starters. Daarna zijn er verschillende betaalde abonnementen beschikbaar, variërend van €7,95 per maand tot €39,95 per maand.

e-Boekhouden ervaringen

Gebruikers zijn zeer tevreden over e-Boekhouden. Het programma wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, zelfs door mensen zonder boekhoudervaring. De helpdesk wordt gewaardeerd voor hun snelle reacties en behulpzaamheid. Gebruikers vinden het ook handig dat hun boekhouder of accountant toegang kan krijgen tot hun boekhouding, waardoor aan het eind van het jaar minder werk nodig is. E-Boekhouden wordt gezien als een doeltreffend boekhoudprogramma dat ondernemers tijd en moeite bespaart.

Rompslomp

Rompslomp is een eenvoudig boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor ondernemers/zzp’ers/freelancers die liever met ondernemen bezig zijn. Met Rompslomp wordt online boekhouden een stuk gemakkelijker en leuker. Het programma is beschikbaar als Android en iPhone/iPad app en werkt automatisch jouw boekhouding bij. Rompslomp heeft als doel online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, dit scheelt je een hoop tijd.

Rompslomp voor zzp-ers in de zorg

Voordelen

 • Met Rompslomp kun je heel gemakkelijk jouw factuur maken in je eigen huisstijl. De factuur wordt automatisch als PDF per e-mail naar je opdrachtgever verstuurd.
 • Je kunt gewoon een foto van je bonnetje maken en deze via Dropbox of de app direct in de Rompslomp Schoenendoos stoppen, waarna het inboeken op het moment dat jou dat uitkomt een fluitje van een cent is.
 • Als ondernemer schrijf je regelmatig uren voor je klanten. Met Rompslomp hou je je urenregistratie heel gemakkelijk bij en zet je deze zo om in een factuur.
 • Rompslomp is beschikbaar als Android en iPhone/iPad app waardoor je overal je boekhouding kunt doen.

Rompslomp prijs

De kosten voor Rompslomp beginnen bij €15 per maand en er zijn verschillende pakketten beschikbaar met meer functionaliteiten voor hogere prijzen.

Rompslomp ervaringen

Rompslomp is een geweldig programma dat online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk maakt. Het is zeer gebruiksvriendelijk en zelfs beginnende ondernemers kunnen er prima mee werken. Met de app kun je overal je boekhouding doen en het programma werkt automatisch jouw boekhouding bij. De klantenservice is uitstekend en reageert snel op vragen. Bovendien zijn de kosten zeer betaalbaar en is het programma beschikbaar voor verschillende soorten ondernemers. Kortom, Rompslomp is een ideale oplossing voor ondernemers die graag met ondernemen bezig zijn en niet met boekhouden.

Informeronline

Informer is een online boekhoudprogramma dat zich richt op automatisering en gemak voor iedere ondernemer. Het biedt slimme tools voor starters, ZZP’ers, MKB’ers en stichtingen, en zorgt ervoor dat je snel, correct en veilig kunt factureren. Met Informer bespaar je tijd door je boekhouding te automatiseren en heb je altijd en overal inzicht in je administratie via de app. Daarnaast kun je duurzaam ondernemen door je CO2-uitstoot te compenseren, je eigen boom te planten en papier te besparen door online te factureren. Informer heeft een keurmerk Betrouwbaar Boekhouden GBNED en wordt door gebruikers beoordeeld met een 8+.

Informer boekhoudprogramma

Informer voordelen

 • Bespaar direct tijd door je boekhouding te automatiseren
 • Automatische verwerking van banktransacties, facturen en bonnen
 • In 2 minuten je btw-aangifte geregeld
 • Realtime financiële overzichten
 • Mogelijkheid tot slimme samenwerking met je adviseur

Informer prijs

De kosten van Informer variëren van €15 tot €45 per maand, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je kunt Informer 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen en het programma is maandelijks opzegbaar.

Informer ervaringen

Gebruikers van Informer zijn enthousiast over de gemakkelijke automatisering en het gebruiksgemak van het programma. De mogelijkheid tot duurzaam ondernemen wordt ook gewaardeerd. Kortom, met Informer kun je als zorgmedewerker efficiënt en duurzaam je boekhouding bijhouden en meer tijd overhouden voor het echte ondernemen.

Boekhouden voor zelfstandigen in de zorg

Als zzp’er in de zorg ben je een dienstverlenende eenmanszaak waarbij het bijhouden van een correcte administratie essentieel is. Het boekhouden kan echter een tijdrovende en lastige klus zijn, vooral als je weinig ervaring hebt op dit gebied. Daarom kan het nuttig zijn om te investeren in een boekhoudprogramma dat speciaal is ontworpen voor dient verlenende eenmanszaken. Dit kan je helpen om de administratie eenvoudiger te maken en meer tijd te besteden aan het verlenen van zorg.

Belangrijke aspecten van boekhouden voor zorgwerkers zijn onder andere het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het maken van facturen en het doen van btw-aangifte. Het is belangrijk om te zorgen dat je administratie aan de eisen van de Belastingdienst voldoet, zodat je geen boetes of andere problemen krijgt.

Een boekhoudprogramma kan de administratie van zzp’ers in de zorg vergemakkelijken door het proces te automatiseren en te stroomlijnen. Met een online boekhoudprogramma voor zzp’ers kun je gemakkelijk facturen maken en versturen, inkomende en uitgaande transacties registreren en bonnetjes en facturen uploaden. Daarnaast kun je met een boekhoudprogramma vaak ook eenvoudig de btw-aangifte doen en rapportages opstellen om je financiële situatie beter te begrijpen.

Kortom, het bijhouden van een correcte administratie is essentieel voor zzp’ers in de zorgsector. Met behulp van een boekhoudprogramma kun je dit proces echter aanzienlijk vergemakkelijken en meer tijd besteden aan het verlenen van zorg.

Een goed boekhoudprogramma vinden voor zorgzelfstandigen

Als zelfstandige in de zorgsector heb je specifieke behoeften als het gaat om boekhoudsoftware. Het is dan ook belangrijk om een boekhoudprogramma te kiezen dat past bij jouw specifieke behoeften en eisen. Er zijn verschillende functies waar je op moet letten bij het zoeken naar een boekhoudprogramma.

Een van de belangrijkste functies waar je op moet letten is het gemak waarmee je facturen kunt maken en versturen. Het is ook belangrijk dat het boekhoudprogramma je in staat stelt om inkomende en uitgaande transacties te registreren, zodat je altijd een overzicht hebt van je financiële situatie. Daarnaast is het handig als het boekhoudprogramma automatisch btw-berekeningen kan maken en btw-aangiftes kan doen.

Een ander belangrijk aspect is de gebruiksvriendelijkheid van het boekhoudprogramma. Je wilt niet te veel tijd kwijt zijn aan het leren van een nieuw programma. Daarom is het belangrijk dat het programma intuïtief is en dat de functies makkelijk te vinden zijn.

Verder is het handig om te kijken naar eventuele integraties met andere software die je gebruikt, zoals een urenregistratiesysteem of een mobiele app voor inzicht in de administratie onderweg. Ook de mogelijkheid om bonnen en facturen te uploaden en bewaren kan handig zijn, evenals notificaties voor belangrijke deadlines en gebeurtenissen.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de kosten van het boekhoudprogramma en of deze in verhouding staan tot de functies die worden aangeboden. Een online boekhoudprogramma voor zzp’ers in de zorg hoeft niet duur te zijn, maar het is wel belangrijk om te zorgen dat je waar voor je geld krijgt.

Kortom, bij het vinden van het juiste boekhoudprogramma voor zzp’ers in de zorgsector zijn er verschillende functies en aspecten om op te letten. Het is belangrijk om te kijken naar de functies die voor jou als zzp’er in de zorgsector relevant zijn en om een programma te kiezen dat intuïtief, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

Functionaliteiten van boekhoudprogramma’s voor zzp’ers in de zorg:

 • Gemakkelijk facturen maken en versturen
 • Inkomende en uitgaande transacties registreren
 • Bonnen en facturen uploaden en bewaren
 • Automatische btw-berekeningen en btw-aangifte
 • Overzichtelijke rapportages genereren
 • Automatische bankkoppelingen om mutaties te importeren
 • Aanpasbare huisstijl voor facturen en offertes
 • Mobiele app voor inzicht in de administratie onderweg
 • Notificaties voor belangrijke deadlines en gebeurtenissen
 • Integratie met andere software zoals een urenregistratiesysteem

Functies die hoogstwaarschijnlijk overbodig zijn:

 • Voorraadbeheer (tenzij je medische hulpmiddelen of -apparatuur beheert)
 • Projectmanagement (tenzij je voor meer verschillende organisaties werkt)
 • Uitgebreide salarisadministratie (als zzp’er betaal je jezelf uit, zonder verplichtingen voor loonheffingen)
 • Integratie met complexe boekhoudsystemen die niet relevant zijn voor zzp’ers in de zorg

Factureren als zelfstandige in de zorg

Net als voor elke zelfstandige, is het maken en versturen van facturen een belangrijk onderdeel van je administratie. Met behulp van een boekhoudprogramma kun je dit proces echter aanzienlijk vergemakkelijken.

Zzp administratiesoftware maakt het gemakkelijk om facturen te maken en te versturen. Met een paar klikken kun je een factuur maken op basis van een opgeslagen sjabloon met jouw bedrijfsgegevens en -logo. Je kunt ook gemakkelijk de klantgegevens en de factuurgegevens invoeren, zoals de datum, het factuurnummer, de omschrijving van de dienst en het bedrag.

Eenmaal verzonden kun je met je boekhoudpakket de factuurstatus bijhouden, zoals of de factuur is betaald of niet. Je kunt ook een herinnering sturen als de betalingstermijn is verstreken.

Het is ook mogelijk om met deze software automatische factuurnummers en factuurreeksen te genereren, waardoor je tijd bespaart bij het maken van meerdere facturen. Verder kun je met sommige boekhoudprogramma’s ook offertes maken en deze direct omzetten in een factuur als de klant akkoord gaat met het aanbod.

Kortom, factureren als zzp’er in de zorg kan een tijdrovende klus zijn, maar met behulp van een boekhoudprogramma kun je dit proces aanzienlijk vereenvoudigen. Met een paar klikken kun je een professionele factuur maken en versturen, en vervolgens gemakkelijk de factuurstatus bijhouden en eventueel herinneringen sturen als de betalingstermijn is verstreken.

Btw-aangifte doen met een online boekhoudprogramma

Boven de grens van de Klein Ondernemer, ben je als eenmanszaak in de zorgsectorverplicht om btw-aangifte te doen. Dit kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn, maar met behulp van een online boekhoudpakket, kun je dit proces aanzienlijk vereenvoudigen.

Boekhoudsoftware kan je helpen bij het doen van btw-aangifte door middel van automatische berekeningen van de verschuldigde btw en het genereren van een btw-overzicht. Je hoeft alleen maar de juiste btw-tarieven in te voeren en de software doet de rest. 

De terugkerende BTW-aangifte een probleem? Met bijna elk programma voor je boekhouding kun je gemakkelijk een btw-overzicht genereren over de betreffende periode, en dit vervolgens gebruiken om de btw-aangifte te doen bij de Belastingdienst. Het programma kan je ook helpen bij het controleren en indienen van de btw-aangifte.

Verder bieden sommige online boekhoudprogramma’s voor zzp’ers in de zorgsector ook ondersteuning bij het doen van de jaarlijkse btw-opgave en het corrigeren van eventuele fouten in de btw-aangifte.

Kortom, met behulp van een online boekhoudprogramma kun je het proces van btw-aangifte vereenvoudigen en tijdbesparend maken. Het programma biedt automatische berekeningen en genereert overzichten en rapportages, waardoor je snel en gemakkelijk btw-aangifte kunt doen en eventuele fouten kunt corrigeren.

Tips voor eenvoudig boekhouden als zzp’er in de zorg

Als zorgwerker wil je je focussen op het verlenen van zorg aan jouw cliënten. Het bijhouden van je administratie kan dan een tijdrovende en vervelende klus lijken. Hieronder vind je een aantal tips om je boekhouding eenvoudiger te maken en tijd en geld te besparen:

Gebruik een online boekhoudprogramma

Zoals eerder besproken, kan een boekhoudsoftware je administratieve werkzaamheden sterk vereenvoudigen. Je kunt met een paar klikken facturen maken en versturen, btw-aangifte doen en je boekhouding bijhouden. Het programma kan ook automatisch bankmutaties verwerken, waardoor je meer tijd overhoudt voor je zorgtaken.

Bewaar je bonnen en facturen digitaal

Maak gebruik van een app of scanner om bonnen en facturen digitaal op te slaan. Zo heb je altijd en overal toegang tot je administratie en hoef je niet meer te zoeken naar papieren bonnetjes en facturen.

Creëer een systematische werkwijze om je administratie bij te houden

Gebruik een vast systeem voor het organiseren van je administratie, zoals een map structuur op je computer of een archiefkast. Zo weet je altijd waar je bepaalde documenten kunt vinden en kun je snel en efficiënt werken.

Plan wekelijks of maandelijks een vast moment in voor je administratie

Zo voorkom je dat je achterloopt met je administratie en kun je snel bijsturen als dat nodig is. Maak hierbij gebruik van de functionaliteiten van je boekhoudprogramma, zoals notificaties voor openstaande facturen of herinneringen voor btw-aangifte.

Werk samen met een boekhouder

Een boekhouder kan je helpen bij het opzetten van een goede administratie en je adviseren over belastingzaken. Hierdoor hoef je zelf minder tijd te besteden aan je boekhouding en ben je verzekerd van professioneel advies.

Kortom, boekhouden kan eenvoudiger en tijdsbesparender zijn met behulp van een online boekhoudprogramma  en de juiste werkwijze. Door digitaal te werken, een vast systeem te gebruiken en regelmatig je administratie bij te werken, houd je meer tijd over voor je zorgtaken en kun je kosten besparen. Als je ook nog eens een accountant in de hand neemt, weet je zeker dat je goed zit!

Conclusie

Als zzp’er in de zorgsector, is zorg verlenen waarschijnlijk belangrijker dan boekhouden! Toch is het bijhouden van een nauwkeurige boekhouding essentieel om te voldoen aan de administratieve eisen van zorginstellingen en om de financiën op orde te hebben. Een boekhoudprogramma gericht op een eenmanszaak, kan deze taak eenvoudig mogelijk maken.

Er zijn enorm veel boekhoudpakketen beschikbaar is voor zzp’ers in de zorgsector, maar de keuze voor het juiste programma kan lastig zijn. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we de beste 5 op een rijtje gezet. Het mooie van deze aanbieders is, dat ze allemaal een gratis proefperiode hebben! Dus, kun je niet kiezen? Meld je direct gratis aan. Probeer en kies het best passende pakket. Je zit nergens aan vast, en je gaat niet vanzelf over op een betaald abonnement. Dus.. Geen zorg 😉 

{part_2}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Wordt jouw boekhouding makkelijk, efficiënt en goedkoop met e-Boekhouden?

 • Super makkelijk in gebruik en overzichtelijk werken
 • Belasting aangifte in no-time gedaan.
 • Houdt al je projecten, uren en ritten makkelijk bij.
 • Gratis proefperiode
 • Meest gebruikte boekhoudsoftware. (Dus een aanrader ;)

Maar, Jij mag het zelf ervaren;

Direct gratis proberen