Volg een cursus boekhouden exact met Exact software voor een efficiënte boekhouding | 2024

In dit artikel

#REF!

Belangrijkste inzicht

Met Exact ben je verzekerd van een hoogwaardig boekhoudpakket dat aan de wensen van elke ondernemer kan voldoen. Het heeft veel opties. Als je het juiste pakket hebt gekozen, ben je hiermee goed op weg. Meer over Exact (Online) vind je hier.

Samenvatting

 • Exact Software stroomlijnt de hele boekhouding, waardoor tijd bespaard wordt en menselijke fouten worden geminimaliseerd.
 • De cursus biedt persoonlijke begeleiding en flexibiliteit zodat je in je eigen tempo kunt studeren, met toegang tot ervaren docenten voor al je vragen.
 • Door het leren verwerken van financiële data en het maken van BTW – aangifte binnen Exact Online wordt je zelfverzekerd in het beheren van de boekhouding.
 • Het online leerplatform is rijk aan tutorials en oefeningen die helpen om het boekhouden met Exact software volledig onder de knie te krijgen.
 • Aanmelden voor de cursus is eenvoudig en geeft direct toegang tot leermaterialen, waardoor je snel kunt beginnen met het professionaliseren van je financiën.

Overzicht van Exact Software voor Boekhouden

Een opgeruimd bureau met computer, omringd door kantoorbenodigdheden en foto's.

Een opgeruimd bureau met computer, omringd door kantoorbenodigdheden en foto's. Exact Online is geen onbekende in mijn boekhoudkundige avonturen; deze software van Exact Software is inmiddels een vaste waarde voor zowel de eenmanszaak als de grotere ondernemingen.

Dankzij het brede spectrum aan functies, kan ik mijn financiële administratie met vertrouwen beheren, of het nu gaat om facturatie of inzicht in de winst-en-verliesrekening. Ik heb gezien hoe ondernemers significant tijd besparen, en dat prikkelt mij om dieper in dit boekhoudpakket te duiken.

Het mooie is dat er voor iedereen wel een geschikt abonnement te vinden is; of je nu net begint met basiskennis boekhouden of al jaren ervaring hebt als boekhouder. Het scala aan abonnementen en de bijbehorende kosten zijn afgestemd op wat je nodig hebt.

Dit maakt Exact Online tot een flexibele partner die meegroeit met mijn zaak. Het wordt tijd om de cursus ‘Boekhouden voor Beginners’ eens nader te bekijken en met de volgende paragraaf neem ik je mee in de wereld van online boekhouden.

Voordelen van het volgen van een cursus boekhouden met Exact Software

Moderne kantooromgeving met financiële gegevensinvoer op computer.

Een cursus boekhouden met Exact Software tilt jouw financiële beheerskunsten naar een hoger niveau. Je leert hoe je de geavanceerde tools van Exact optimaal benut, waardoor je boekhouding niet alleen sneller, maar ook foutloos verloopt.

Verbeterde efficiëntie in boekhouding

Met de Exact Online cursus boekhouding, raas ik door mijn financiën als een pro. Dit boekhoudprogramma heeft mijn leven veranderd; het automatiseert mijn hele boekhouding, waardoor ik enorm veel tijd bespaar.

Stel je voor, geen fouten meer door menselijke vergissingen, en dat allemaal dankzij de slimme technologie die Exact Software biedt.

De cloud-based benadering van Exact zorgt ervoor dat ik altijd en overal mijn boekhouding bij de hand heb. Of ik nu btw-tarieven wil bijwerken of belastingaangiften wil controleren, alles gebeurt in een oogwenk.

Met deze efficiëntieboost houd ik meer tijd over voor andere belangrijke aspecten van mijn bedrijf. En echt waar, die tijdsbesparing is geen mythe, het is de pure realiteit met Exact Online.

Gemak van gebruik

Ik merk dat het leren omgaan met Exact Boekhoud Gemak echt een fluitje van een cent is. De interface is gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat zowel ik als accountant en de ondernemer snel en zonder hoofdbrekens kunnen samenwerken.

Het is een verademing om te zien hoe intuïtief alles werkt; van het invoeren van gegevens tot het uitvoeren van financiële rapporten. Dit gemak staat centraal in de online boekhoudmodule, en ik snap nu waarom soortgelijke systemen vaak achterblijven in gebruiksgemak.

Efficiëntie staat voorop en met Exact Online bespaar ik tot wel 73% van de tijd die ik normaal aan boekhouden zou besteden. Zo houd ik meer tijd over voor andere belangrijke zaken, zoals het groeien van mijn bedrijf of het ondersteunen van mijn klanten.

Dit platform maakt boekhouden niet alleen eenvoudiger maar ook aangenamer, iets wat ik nooit had gedacht dat over boekhouden gezegd kon worden!

Betrouwbare en nauwkeurige financiële gegevens

Exact software helpt me mijn boekhouding foutloos te houden. Met deze tool heb ik altijd feilloze toegang tot mijn financiële informatie, waar ik ook ben. Dit betekent dat ik op elk moment betrouwbare gegevens heb voor mijn BTW-aangifte en inkomstenbelasting.

Fouten maken is menselijk, maar met Exact software verlaag ik de kans hierop aanzienlijk.

De cursus ‘Online boekhouden met Exact’ heeft mijn kennis verdiept, zowel in theorie als praktijk. Ik leer hoe ik financiële transacties correct invoer en verwerk, wat resulteert in een nauwkeurige financiële administratie.

Hierdoor kan ik met vertrouwen financiële beslissingen nemen en weet ik dat mijn gegevens kloppen.

Samenwerking met Exact Online

Werken met Exact Online geeft mij en mijn klanten de mogelijkheid om op een handige manier samen te werken. Zij beheren hun financiën terwijl ik, als accountant, een helpende hand bied waar nodig.

Dit zorgt voor een stroomlijning van het werkproces en voorkomt dat gegevens dubbel worden ingevoerd. Dankzij deze samenwerking staan we altijd op één lijn en blijft de boekhouding voortdurend up-to-date.

De uitwisseling van informatie verloopt soepel omdat alles in dezelfde omgeving gebeurt. Met behulp van duidelijke communicatie via e-mailadres, telefoon of zelfs YouTube tutorials, kunnen problemen snel worden opgelost.

Het gezamenlijke gebruik van Exact Online draagt bij aan de efficiëntie en de kwaliteit van onze administratieve taken en versterkt de relatie met mijn klanten. Nu we goed op weg zijn met samenwerken binnen Exact Online, laten we kijken naar het studieprogramma en wat je kan verwachten bij het leren over boekhouden met dit systeem.

Studieprogramma Exact Online Boekhouden

Het studieprogramma van Exact Online Boekhouden biedt je de kennis en vaardigheden om financiële processen meesterlijk te beheren. Dit intensieve traject zorgt ervoor dat je met vertrouwen de boekhoudkundige taken kunt uitvoeren, met een directe impact op de prestaties van je bedrijf.

Invoeren en verwerken van financiële gegevens

Ik heb ontdekt dat het invoeren en verwerken van financiële gegevens met Exact Online een stuk eenvoudiger wordt. Deze taak is fundamenteel voor elke boekhouder en met de juiste training kan ik dit snel en foutloos.

 • Eerst leer ik hoe ik facturen en bonnetjes direct in het systeem kan krijgen. Dat doe ik door ze te scannen of te uploaden, waarna Exact Online ze automatisch herkent.
 • Vervolgens laat de cursus zien hoe ik banktransacties koppel aan boekingen. Dit bespaart tijd doordat ik niet handmatig alles hoef in te voeren.
 • Ik ontdek ook hoe ik periodieke boekingen instel voor terugkerende kosten. Zo blijf ik consistent en efficiënt in mijn werkflow.
 • De cursus wijst me ook op het belang van het correct instellen van grootboekrekeningen. Correcte categorisering zorgt ervoor dat financiële rapportages kloppen.
 • Met Exact kan ik heel gemakkelijk btw – aangiften voorbereiden en versturen. De software berekent wat ik moet betalen of terugkrijg, wat mij veel rekenwerk scheelt.
 • Ik oefen met het maken van tussenbalansen om de gezondheid van een bedrijf tussentijds te toetsen. Dat geeft waardevolle inzichten in de huidige financiële stand van zaken.
 • Tenslotte leer ik werken met dashboards die real – time informatie bieden over winsten, verliezen en cashflows. Met deze kennis kan ik strategische beslissingen ondersteunen.

BTW-aangifte en inkomstenbelasting

Nadat we hebben gekeken naar het invoeren en verwerken van financiële gegevens, duiken we nu dieper in de wereld van BTW-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Met de kennis uit deze cursus ben je helemaal klaar om deze belangrijke taken zelfverzekerd aan te pakken.

 • Exact Online maakt BTW – aangifte eenvoudig door alle nodige informatie overzichtelijk bij elkaar te zetten.
 • Je leert stap voor stap hoe je met dit programma de aangiften correct invult en op tijd indient.
 • Voorkom fouten en leer hoe je controle uitvoert over de berekeningen binnen de software.
 • Begrip van regelgeving rondom BTW en inkomstenbelasting wordt duidelijk gemaakt, wat essentieel is voor elke ondernemer.

Studiemethode en begeleiding

Ontdek hoe flexibel en ondersteunend het leren van boekhouden kan zijn; onze studiemethode is ontwikkeld om jou op je eigen tempo vooruit te helpen, met de toegevoegde waarde van persoonlijke begeleiding die jouw leerervaring verrijkt.

Met de juiste begeleiding wordt de complexe materie van boekhouding inzichtelijk en toepasbaar in de praktijk, klaar om jouw financiële kennis naar een hoger niveau te tillen.

Studeren in eigen tempo

Mijn leven is hectisch, en daarom waardeer ik de volledige flexibiliteit die de cursus boekhouden met Exact Software biedt. Ik kan op elk gewenst moment inloggen en verdergaan waar ik gebleven was, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over vaste lestijden.

Dit zelfgestuurde leren is ideaal voor mij; het maakt het mogelijk mijn studie te balanceren met verplichtingen zoals werk en gezin.

Tijdens mijn studie ben ik nooit echt alleen, want de online begeleiding van ervaren docenten is altijd beschikbaar. Zij staan klaar om mijn vragen te beantwoorden en hulp te bieden waar nodig.

Dit geeft mij de geruststelling dat ik de ondersteuning heb die ik nodig heb, terwijl ik nog steeds in mijn eigen tempo leer. En als ik twijfel of de cursus geschikt is voor mij, kan ik gebruikmaken van gratis proeflessen – een geweldige manier om te zien hoe het systeem werkt voordat ik me volledig vastleg.

Persoonlijke begeleiding

Met de juiste persoonlijke begeleiding kan leren boekhouden met Exact Software een fluitje van een cent zijn. Elke student krijgt een ervaren docent toegewezen die helpt om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Deze docenten bieden niet alleen inzichten en antwoorden op vragen, ze zorgen er ook voor dat je als ondernemer zelfverzekerd je eigen boekhouding kunt beheren.

De focus ligt op het stap voor stap verwerken van financiële gegevens, zodat je zonder stress aan jouw BTW-aangifte en inkomstenbelasting kunt werken. Persoonlijke aandacht staat centraal, waardoor je op een effectieve wijze leert omgaan met het nr.

1 boekhoudprogramma, Exact Online. Je docent bewaakt je voortgang en past de begeleiding aan jouw tempo aan, zodat de cursus perfect aansluit bij jouw leerbehoeftes.

Cursus Boekhouden met Exact: Aanmelden en Starten

Ik heb besloten om mijn boekhoudkennis te verbreden met een cursus Exact. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en brengt me snel bij de start van een efficiënte boekhouding.

 • Bekijk eerst alle beschikbare cursussen op de website van Exact. Je vindt er verschillende niveaus en specialisaties die bij je behoeften passen.
 • Kies de cursus die het beste aansluit bij jouw ervaring en doelen. Of je nu beginner bent of je kennis wilt verdiepen, er is voor ieder wat wils.
 • Registreer online door het aanmeldformulier in te vullen. Geef daarbij persoonlijke gegevens op zoals naam, adres en contactinformatie.
 • Na registratie ontvang je een bevestiging per e – mail met daarin alle belangrijke informatie over de cursusstart en toegang tot het leermateriaal.
 • Maak kennis met het online leerplatform van Exact waar je video’s, tutorials en oefeningen kunt vinden.
 • Plan je studietijd in. Met de flexibiliteit van online leren, bepaal ik zelf wanneer en hoe snel ik door de stof heenga.
 • Start met leren zodra het jou uitkomt. Direct na je aanmelding krijg ik toegang tot de leerstof, waarmee ik direct kan beginnen.
 • Profiteer van de ondersteuning door experts als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt tijdens het studeren.

Conclusie

Met de kennis uit de Exact boekhoudcursus pak je jouw financiën gestructureerd aan. Je leert moeiteloos omgaan met toonaangevende software die tijdbesparend werkt. De impact van goed boekhoudkundig beheer op je onderneming is niet te onderschatten.

Voor extra ondersteuning staan er online hulpbronnen en persoonlijk advies klaar. Laten we onze financiën professionaliseren en klaar zijn voor succes!

Veelgestelde Vragen

1. Wat leer ik in een cursus boekhouden met Exact software?

In een cursus boekhouden met Exact software leer je hoe je efficiënt je financiële administratie beheert.

2. Is de cursus geschikt voor beginners zonder boekhoudkennis?

Ja, de cursus is ontworpen om zowel beginners als mensen met enige ervaring in boekhouding te helpen.

3. Hoe lang duurt een typische cursus boekhouden met Exact?

De duur van de cursus kan variëren, maar veel basiscursussen duren enkele weken.

4. Kan ik na de cursus zelfstandig mijn boekhouding voeren?

Na de cursus ben je in staat om zelfstandig je boekhouding te beheren met Exact software.

5. Wat voor soort certificaat ontvang ik na het voltooien van de cursus?

Je ontvangt een certificaat dat aantoont dat je bekwaam bent in het gebruik van Exact voor boekhoudkundige doeleinden.

Veelgestelde Vragen

Conclusie

Met de kennis uit de Exact boekhoudcursus pak je jouw financiën gestructureerd aan. Je leert moeiteloos omgaan met toonaangevende software die tijdbesparend werkt. De impact van goed boekhoudkundig beheer op je onderneming is niet te onderschatten.

Voor extra ondersteuning staan er online hulpbronnen en persoonlijk advies klaar. Laten we onze financiën professionaliseren en klaar zijn voor succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Wat heb je nog meer nodig?

De naam zegt het al: Exact… En dat is wat het is. Exact de juiste keuze.

Meld je direct aan