Ontdek de voordelen van een exact boekhoudprogramma demo voor jouw bedrijf | 2024

In dit artikel

Ben je het overzicht in je boekhouding soms kwijt? Je bent niet alleen; als ondernemer ken ik de frustraties van ingewikkelde financiële administratie maar al te goed. Dit artikel is het resultaat van mijn zoektocht naar een tool die echt verschil maakt: een demo van het Exact boekhoudprogramma, vertrouwd door meer dan 675.000 bedrijven.

Leer hoe deze demonstratie jouw boekhouding efficiënter maakt en lees snel verder!

Belangrijkste inzicht

Met Exact ben je verzekerd van een hoogwaardig boekhoudpakket dat aan de wensen van elke ondernemer kan voldoen. Het heeft veel opties. Als je het juiste pakket hebt gekozen, ben je hiermee goed op weg. Meer over Exact (Online) vind je hier.

Samenvatting

 • Met een Exact Boekhoudprogramma Demo zie je direct hoe je boekhouding efficiënter wordt, van het minimaliseren van openstaande facturen tot geautomatiseerd debiteurenbeheer.
 • De software biedt geïntegreerde oplossingen voor HRM, CRM en BM, waardoor je tijd bespaart en bedrijfsprocessen verbetert zonder extra kosten of onverwachte uitgaven.
 • Branch specifieke functies in Exact Online zorgen ervoor dat je tot 73% van de tijd kunt besparen op boekhouden, waardoor je meer ruimte hebt voor groei en het bereiken van bedrijfsdoelen.
 • Door de demo te gebruiken leer je de software kennen – van het aanmaken en beheren van een nieuwe administratie tot het onder de knie krijgen van cruciale functies en velden.
 • Exact Boekhoudsoftware kan een gamechanger zijn door bedrijfsvoering te stroomlijnen met behulp van slimme automatisering, wat leidt tot betere financiële controle en efficiëntie.

Kennismaking met Exact Boekhoudsoftware

Een moderne kantooromgeving met een computer, rekenmachine en papierwerk.

Ik werk al jaren met Exact Boekhoudsoftware en het verandert echt hoe ik mijn bedrijf run. Deze software is een gamechanger voor zowel kleine als middelgrote bedrijven die hun boekhouding willen automatiseren.

Sinds 1984 heeft Exact Online zich ontwikkeld tot een platform dat niet alleen boekhouding vereenvoudigt, maar ook financiële processen stroomlijnt.

Met de introductie van Exact RPA, kan ik nu makkelijk inzicht krijgen in mijn data en databases koppelen zonder een tech-expert te zijn. Het mooie is dat ik samen kan werken met mijn accountant in één systeem, waar we allebei toegang hebben tot de meest actuele gegevens.

En als ik meer functionaliteit nodig heb, koppel ik eenvoudig met andere programma’s. Deze flexibiliteit maakt het onmisbaar voor mijn dagelijkse managementtaken.

De voordelen van een Exact Boekhoudprogramma Demo

Een accountant gebruikt Exact boekhoudsoftware in een modern kantoor.

Ontdekken hoe Exact Boekhoudprogramma de efficiëntie en effectiviteit van jouw financiële beheer kan verhogen, is slechts een demo van je verwijderd. Met een proefrit door de software zul je zelf ervaren hoe het jouw administratieve taken vereenvoudigt en jouw bedrijfsprocessen stroomlijnt.

Verbeterde financiële oplossingen

Mijn bedrijf heeft geweldige stappen vooruit gezet sinds we Exact’s verbeterde financiële oplossingen in gebruik hebben genomen. Ze bieden uitgekiende mogelijkheden die ons helpen met het beheer van onze geldstromen.

Het debiteurenbeheer is een goed voorbeeld. Met Exact Online Debiteurenbeheer verlaag ik het aantal openstaande facturen aanzienlijk en minimaliseer ik financiële risico’s. Dit systeem waarschuwt mij automatisch wanneer klanten laat zijn met betalen, zodat ik direct actie kan ondernemen.

Deze slimme tools geven mij meer controle over de financiën en zorgen ervoor dat ik op de hoogte blijf van de financiële gezondheid van mijn onderneming. Ik zie precies waar mijn geld vandaan komt en waar het naartoe gaat.

Geen verborgen kosten of onverwachte uitgaven meer; alles staat op een rijtje. En dat geeft rust – ik kan me nu focussen op het laten groeien van mijn bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, terwijl Exact de cijfers in de gaten houdt.

Efficiënte ERP oplossingen

Efficiënte ERP-oplossingen vormen de ruggengraat van een gestroomlijnd bedrijf. Met een systeem zoals Exact Online kun je alle bedrijfsprocessen, van voorraadbeheer tot financiën en CRM, in één klap beheren.

Dit zorgt niet alleen voor een helder overzicht maar ook voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Processen automatiseren met Exact Globe en Exact Synergy tilt jouw organisatie naar een hoger niveau van productiviteit.

Het gebruik van Exact’s ERP-oplossingen stelt mij in staat om snel te reageren op veranderingen binnen mijn bedrijf. Als gevolg worden beslissingen onderbouwd door real-time data en inzichten.

Hierdoor blijf ik altijd een stap voor in het competitieve landschap van het Verenigd Koninkrijk. Naadloze integratie met HRM, CRM en BM wacht op ons bij de volgende stap.

Geïntegreerde HRM, CRM & BM

Mijn bedrijf heeft een sprong voorwaarts gemaakt sinds we volledig geïntegreerde systemen voor HRM, CRM en BM in gebruik hebben genomen. Met deze combinatie in Exact’s boekhoudprogramma’s beheer ik gemakkelijk en efficiënt alle essentiële bedrijfsprocessen.

HR-processen automatiseren we nu met HRM voor Exact Globe & Synergy, wat ons talloze uren bespaart op administratieve taken.

CRM-functionaliteiten binnen het systeem stellen ons in staat om onze klantrelaties te versterken en verkoopkansen beter te benutten. Debiteurenbeheer is ook een stuk overzichtelijker geworden; dankzij Exact Online Debiteurenbeheer heb ik minder openstaande facturen.

Deze geïntegreerde aanpak draagt bij aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering en levert ons substantiële tijdbesparingen op dankzij slimme automatisering.

Branch specifieke oplossingen

Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen en behoeften. Exact begrijpt dit en biedt oplossingen op maat die perfect aansluiten bij de specifieke vereisten van verschillende sectoren.

Of je nu in de detailhandel zit of een HRM-dienstverlener bent, Exact Online heeft slimme functies die jou helpen efficiënter te werken. Door deze branche specifieke benadering kan ik mijn werkprocessen verfijnen en blijf ik me onderscheiden van de concurrentie.

Dankzij de specifieke tools bespaar ik tot wel 73% van mijn tijd met boekhouden, wat enorm veel waarde toevoegt aan mijn bedrijfsvoering. Dat betekent minder fouten en meer groei voor mijn onderneming.

Bovendien helpt het mij om mijn ambities na te jagen met behulp van technologie die écht aansluit bij wat ik nodig heb in mijn specifieke branche. Laten we nu eens kijken hoe je zo’n Exact Boekhoudprogramma Demo zelf kunt verkrijgen en inzetten voor jouw bedrijf.

Hoe een Exact Boekhoudprogramma Demo te verkrijgen en te gebruiken

Een open laptop met Exact Boekhoudsoftware in een modern kantoor.

Zit je eraan te denken om jouw bedrijf’s financiën naar een hoger niveau te tillen? Dan is het verkennen van een Exact Boekhoudprogramma Demo een slimme zet. Dit is jouw kans om zelf te zien hoe gebruiksvriendelijk en veelzijdig deze software echt is, zonder enige verplichting.

Het is alsof je de sleutels krijgt van een gloednieuwe auto; je mag ermee rijden en alle snufjes uitproberen voordat je beslist of je ‘m wilt kopen.

Aanmaken van een nieuwe (demo-) administratie

Het opzetten van een nieuwe (demo-)administratie in Exact Online is een slimme zet. Hiermee ervaar ik direct hoe het programma werkt en of het aansluit bij mijn bedrijfsvoering.

 • Ik begin met navigeren naar de website van Exact Online en meld me aan voor een demo – account.
 • Eenmaal ingelogd selecteer ik de optie om een nieuwe administratie aan te maken; dit proces verloopt intuïtief en snel.
 • I vul belangrijke bedrijfsgegevens in zoals mijn bedrijfsnaam, adres en financiële informatie, die nodig zijn voor de configuratie.
 • Exact Online biedt mij de mogelijkheid om deze administratie volledig naar wens in te richten, passend bij de specifieke behoeften van mijn onderneming.
 • Het systeem laat mij toe administraties te kopiëren, wat handig is als ik vergelijkbare instellingen wil gebruiken voor meerdere onderdelen van mijn bedrijf.
 • Ook het wijzigen of verwijderen van gegevens kan eenvoudig, waardoor ik flexibel blijf in het beheer van mijn administratie.
 • Daarbij kan ik zien hoe archiveren en overdragen werken binnen Exact Online, wat later helpt bij het ordelijk houden van mijn boekhouding.

Introductie van functies en velden

Ik ontdekte al snel hoe gebruiksvriendelijk de Exact Boekhoudsoftware is. Het stelt je in staat om alle cruciale functies en velden gemakkelijk onder de knie te krijgen:

 • Begin met het dashboard waar je een overzicht ziet van jouw financiële situatie. Hier kun je snel toegang krijgen tot belangrijke informatie zoals uitstaande facturen, kosten en omzet.
 • Verken de module voor financieel beheer waar je transacties kunt invoeren, bankafschriften kunt importeren en realtime financiële rapporten kunt genereren. Deze kernfunctie help jou om jouw cashflow nauwgezet te volgen.
 • Duik in de facturatiemodule waarmee je eenvoudig verkoopfacturen aanmaakt en verstuurt. Ook het bijhouden van betalingen van klanten wordt hierdoor een fluitje van een cent.
 • Ontdek hoe je projectkosten in detail kunt bijhouden. Je uurtarieven instellen, uren registreren en direct zien wat projecten opleveren versus wat ze kosten.
 • Beoordeel het veld voor budgettering om geplande inkomsten en uitgaven naast elkaar te zetten. Dit geeft controle over bedrijfsfinanciën en helpt je koersvast naar doelen toe te werken.
 • Maak kennis met salarisverwerking binnen de software. Hiermee integreer je loonstrookjes, belastingaangiftes en andere gerelateerde taken efficiënt binnen jouw boekhouding.

Beheer en groei van de administratie

 • Het opzetten van een duidelijke structuur is de eerste stap. Ik zorg ervoor dat alle financiële gegevens netjes worden ingedeeld.
 • Vervolgens gebruik ik Exact Online Debiteurenbeheer om mijn openstaande facturen te beheren en risico’s te verminderen.
 • Het boekhoudprogramma laat mij ook toe budgetten in te stellen en voorspellingen te doen, wat bijdraagt aan betere financiële planning.
 • Door koppeling met bankrekeningen hou ik realtime overzicht over transacties en kan ik sneller reageren op veranderingen.
 • Rapportages maken wordt een fluitje van een cent; met een paar klikken heb ik alle benodigde informatie voor mij.
 • Ik kan ook eenvoudig toegang geven tot specifieke onderdelen van de administratie aan mijn teamleden, afhankelijk van hun rol.

De impact van Exact Boekhoudprogramma op jouw bedrijf

Het integreren van een Exact Boekhoudprogramma kan een ware game-changer zijn voor je onderneming, door processen te stroomlijnen en je een helder inzicht te geven in je financiën.

Ontdek hoe deze software niet alleen je dagelijkse boekhoudkundige taken vereenvoudigt, maar ook de algehele prestaties van je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Verbeterde bedrijfsvoering

Met Exact Online geef ik mijn bedrijfsvoering een flinke boost. Dankzij de slimme automatisering en tijdsbesparing die het programma biedt, houd ik meer tijd over voor andere belangrijke taken.

Zo verminder ik het risico op openstaande facturen met beter debiteurenbeheer en koppel ik moeiteloos met meer dan 220 andere programma’s. Dit verhoogt de efficiëntie binnen mijn onderneming aanzienlijk.

Ik ontdek al snel hoe eenvoudig Exact Online boekhoudtaken efficiënter maakt. Door de inzet van dit boekhoudprogramma bespaar ik tot wel 73% van de tijd die ik normaal aan boekhouden besteed.

Deze tijdswinst zet ik in om mijn bedrijfsprocessen te optimaliseren en mijn dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Efficiëntie in boekhoudtaken

Boekhouden voelt soms als een tijdrovende klus, vooral met papierwerk en complexe berekeningen. Ik weet dat elke seconde telt als je een bedrijf runt. Daarom ben ik zo enthousiast over de efficiëntieslag die het Exact Boekhoudprogramma biedt.

Het automatiseert repetitieve taken en verkleint de kans op fouten aanzienlijk. Stel je voor dat je tot 73% van je boekhoudtijd bespaart, dat is tijd die je kunt besteden aan het groeien van jouw onderneming.

Tijdens het gebruik van Exact wordt mijn boekhouding zoveel gestroomlijnder. Facturen worden snel verwerkt en mijn financiële rapportages zijn met een paar klikken beschikbaar. Het programma houdt alles nauwkeurig bij, van inkomsten en uitgaven tot belastingaangiften.

Zo hoef ik me geen zorgen te maken over de nauwkeurigheid van mijn financiën en kan ik met vertrouwen zakelijke beslissingen nemen. Dit is niet zomaar een software; het is een gamechanger voor hoe ik mijn financiën beheer.

Veelgestelde Vragen

Conclusie

Met de Exact Boekhoudprogramma demo zet je een krachtige stap naar efficiënter financieel beheer. Je krijgt toegang tot slimme oplossingen, speciaal ontworpen voor jouw branche. Denk eens na over hoeveel tijd je kunt besparen met een zelflerend systeem.

Is het niet geweldig dat je altijd en overal grip hebt op je cijfers? Informeer naar de gratis proefperiode en ontdek de voordelen zelf, zonder enig risico. Sta open voor de verandering die Exact Online in jouw bedrijfsvoering kan brengen.

Laat deze kans niet liggen om je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Wat heb je nog meer nodig?

De naam zegt het al: Exact… En dat is wat het is. Exact de juiste keuze.

Meld je direct aan