Freeware Boekhoudsoftware: De Beste Opties voor Freeware Boekhoudprogramma’s

In dit artikel

Boekhouden kan een hoofdpijn zijn, zeker als je net begint en elk dubbeltje moet omdraaien. Gelukkig ben ik daar ook geweest en weet ik dat de juiste software het verschil kan maken, zoals e-boekhouden die de eerste 15 maanden gratis aanbiedt.

In dit artikel onthullen we de top freeware boekhoudprogramma’s die jouw financiële administratie eenvoudiger en kosteneffectiever maken. Ontdek jouw perfecte boekhoudpartner hier!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Persoon werkt op laptop in huiselijk kantoor met passie voor fotografie.

Samenvatting

 • Freeware boekhoudsoftware zoals E-boekhouden.nl en Visma eAccounting zijn gebruiksvriendelijk en kunnen banktransacties automatiseren, wat essentieel is voor real-time inzicht in financiën.
 • Programma’s zoals Wave bieden gratis dubbele boekhouding en andere geavanceerde functies die vooral nuttig zijn voor kleine bedrijven en zzp’ers.
 • GnuCash is een veelzijdige open – source optie voor dubbel boekhouden, geschikt voor verschillende besturingssystemen en beschikbaar in meerdere talen.
 • Zoho Books is ideaal voor opschalende bedrijven die behoefte hebben aan uitgebreide rapportages en automatische bankkoppeling, maar houd rekening met de kosten bij groei.
 • Akaunting biedt als open-source software wereldwijde toegankelijkheid en klantenondersteuning, maar vereist zelfmanagement voor back-ups en kan een leercurve hebben voor beginners.

Belangrijke Kenmerken van Freeware Boekhoudsoftware

Het kiezen van de juiste freeware boekhoudsoftware draait om meer dan alleen kostenbesparing; het gaat om het vinden van een tool die je onderneming naadloos ondersteunt. Cruciaal zijn functies die tijd besparen en inzicht geven, zoals geïntegreerde bankkoppelingen en gedetailleerde rapportagemogelijkheden, die samenwerken om je financiën effectief te beheren.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is cruciaal als we het hebben over gratis boekhoudsoftware. Ik zorg voor gemak met programma’s die gebruikersvriendelijk zijn en snel toegang bieden tot belangrijke functies.

Elke ondernemer wil toch direct zijn financiën kunnen inzien, of hij nu onderweg is of op kantoor zit? Daarom ga ik voor software die naadloos werkt op verschillende apparaten. Cloud-based accounting software is hierbij een uitkomst, want het stelt mij in staat om overal mijn boekhouding te beheren.

Software zoals E-boekhouden.nl en Visma eAccounting blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Deze programma’s zorgen ervoor dat ik mijn boekhouding efficiënt kan bijhouden zonder gedoe.

Ik hoef me geen zorgen te maken over installaties of updates; ik log in en begin direct met werken. Dit bespaart tijd en houdt mijn focus op het groeien van mijn bedrijf. Nu we weten hoe essentieel toegankelijkheid is, laten we eens kijken naar een andere belangrijke functie: de connectiviteit met creditcards en bankrekeningen.

Connectiviteit met creditcards en bankrekeningen

Met de freeware boekhoudsoftware die ik gebruik, is het een fluitje van een cent om mijn creditcards en bankrekeningen te koppelen. Hierdoor kan ik zonder gedoe al mijn transacties automatisch binnenhalen en verwerken.

Dit bespaart me niet alleen tijd, maar het zorgt ook voor een up-to-date en accuraat overzicht van mijn financiën. Dankzij deze functionaliteit houd ik eenvoudig mijn uitgaven bij en bereid ik me voor op belastingtijd, zonder een cent te betalen voor deze geweldige diensten.

Ik merk dat het hebben van directe connectiviteit me in staat stelt om moeiteloos banktransacties uit te voeren. Dit betekent dat ik altijd een real-time beeld heb van mijn cashflow, wat cruciaal is voor het managen van mijn kleine onderneming.

Met het oog op data security ben ik ook gerustgesteld omdat de software veilige links naar mijn financiële gegevens biedt. De automatische categorisering van uitgaven is handig, vooral als je zoals ik dubbel boekhouden wilt toepassen en financiële overzichten zoals balansschemata en winst- en verliesrekeningen moet bijhouden.

Exportmogelijkheid van uw gegevens

Naast de naadloze integratie van creditcards en bankrekeningen, is de mogelijkheid om je data te exporteren een onmisbare functie in freeware boekhoudsoftware. Of je nu gegevens moet delen met andere systemen of een back-up nodig hebt voor noodgevallen, de exportfunctie maakt het simpel.

Ik zorg ervoor dat ik altijd mijn financiële rapporten kan exporteren naar verschillende formaten zoals CSV of Excel. Dit geeft mij de flexibiliteit om mijn gegevens op meerdere platformen te gebruiken en essentieel voor het voorbereiden op belastingtijd.

Deze functionaliteit zorgt er ook voor dat ik altijd klaar ben met gedetailleerde overzichten voor presentaties of vergaderingen. Zonder gedoe exporteer ik balansen, winst-en-verliesrekeningen of welk financieel statement dan ook met een paar muisklikken.

Het zorgt ervoor dat mijn financiële beheer gestroomlijnd blijft en ik snel kan handelen wanneer de situatie daarom vraagt. Stevige exportmogelijkheden betekenen ook dat ik mijn gegevens veilig kan delen met mijn accountant of financieel adviseur, wat zorgt voor een soepele samenwerking en strategische planning.

Specifieke functies die u nodig heeft

Het verplaatsen van gegevens naar rapporten of de belastingaangifte is één, maar uw freeware boekhoudsoftware moet ook specifieke functies bevatten die passen bij uw onderneming.

Bijvoorbeeld, facturatie is essentieel voor het efficiënt runnen van een bedrijf. U wilt software die het makkelijk maakt om professionele facturen te creëren en toe te sturen. Dit bespaart tijd en geeft uw klanten een goede indruk.

Bovendien, als u samenwerkt met een boekhouder, kijk dan uit naar opties zoals meekijkfuncties. Hierdoor kunnen u en uw boekhouder soepel samen aan de financiële administratie werken.

Voor zzp’ers is het daarnaast gunstig als de software moeiteloos inkomsten en uitgaven bijhoudt en ongelimiteerd banktransacties verwerkt. Uw keuze voor boekhoudsoftware moet dus niet alleen zijn gebaseerd op wat nu nodig is, maar ook op wat in de toekomst aan uw financieel beheer kan bijdragen.

Gedetailleerde financiële verslagen worden weergegeven op een computerscherm in een modern kantoor met uitzicht op de stad.

Wave: Beste voor Zelfstandigen en Kleine Bedrijven

Wave blinkt uit als een topkeuze voor zelfstandigen en kleine ondernemingen die willen profiteren van een intuïtieve en kostenbesparende boekhoudoplossing; ontdek de details en hoe dit programma uw financiële workflows kan transformeren.

Functies & Beschrijving (Wave)

Ik gebruik Wave zelf al een tijdje voor mijn kleine bedrijf en ik ben onder de indruk van de gratis boekhoudfuncties die het biedt. Met Wave kun je gratis én gemakkelijk factureren, bonnen inscannen en je uitgaven bijhouden.

Het is echt ontworpen met het oog op kleine bedrijven met tot negen werknemers. De cloudgebaseerde toegankelijkheid maakt het mogelijk om overal waar ik ben mijn financiële gegevens in te zien en bij te werken, wat ideaal is aangezien ik vaak onderweg ben.

Wat Wave onderscheidt, is de dubbele boekhouding die het mogelijk maakt voor freelancers en eigenaren van kleine bedrijven om hun financiën nauwkeurig te beheren. Ik kan zonder moeite inkomsten- en uitgavenaccounts volgen, balansoverzichten opstellen en financiële verklaringen uitdraaien die klaar zijn voor belastingtijd.

Dit alles zonder een cent te betalen! De automatische boekhouding bespaart me zoveel tijd en de klantenportaal laat zien dat ze echt begrijpen wat kleine ondernemers nodig hebben.

Voor- & Nadelen (Wave)

Wave is een topper onder de gratis boekhoudprogramma’s, speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen. Het biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke interface, maar ook functionaliteiten die je normaal in betaalde software zou verwachten.

 • 100% Gratis: Wave Accounting belooft echt gratis dubbele boekhouding zonder verborgen kosten.
 • Toegankelijkheid: Als cloudgebaseerde software kun je jouw gegevens overal bekijken, wat zorgt voor flexibiliteit en continuïteit in financieel beheer.
 • Automatisering: Recurring billing en automatische betalingsherinneringen maken het leven makkelijker door het minimaliseren van routine klussen.
 • Innovatieve Diensten: Met hun aanbod aan innovatieve financiële diensten loopt Wave voorop in de markt.
 • Klantenservice: Ervaar betrouwbare ondersteuning bij vragen of problemen met het systeem.
 • Functionaliteit bij Groei: Voor opschalende bedrijven kan het zijn dat Wave minder geschikt is door beperkingen in functionaliteiten vergeleken met premium opties.
 • Beperkte Integraties: Hoewel er connectiviteit is met bankrekeningen en creditcards, kunnen gebruikers tegen beperkte integratiemogelijkheden aanlopen met andere systemen of apps.
 • Reclame: Aangezien de dienst gratis is, toont Wave reclames binnen de software die sommigen als storend kunnen ervaren.
 • Beperkingen in Rapportages: De rapportagefuncties kunnen basaal zijn voor meer geavanceerde behoeften gedurende de groei van een bedrijf.
Een tevreden ondernemer werkt aan financiën in een moderne kantooromgeving.

GnuCash: Beste voor Zelfstandigen

Als zzp’er ben ik altijd op zoek naar tools die mijn financiën vereenvoudigen zonder mijn budget te belasten, en dat is precies waar GnuCash uitblinkt – lees verder om te ontdekken hoe dit programma jouw boekhouding kan transformeren.

Functies & Beschrijving (GnuCash)

GnuCash pakt uit met een stevige ondersteuning voor dubbel boekhouden, waardoor elke financiële beweging nauwkeurig gevolgd kan worden. Dit is cruciaal voor mij als ondernemer, omdat het ervoor zorgt dat de balans altijd klopt en ik een helder overzicht heb van waar mijn bedrijf financieel staat.

Het open-source karakter van GnuCash maakt het mogelijk om zonder kosten een volledig boekhoudsysteem op te zetten.

Met GnuCash genereer ik moeiteloos rapporten en grafieken die de gezondheid van mijn zaak weerspiegelen. Dit is vooral handig rond belastingtijd, omdat ik snel en efficiënt belangrijke financiële verklaringen zoals winst- en verliesrekeningen kan opstellen.

Het programma biedt ook functionaliteiten voor het beheren van investeringen, wat betekent dat ik al mijn financiën op één plek kan bijhouden. En met meer dan 5,5 miljoen downloads weet ik dat ik niet de enige ben die vertrouwt op dit robuuste systeem voor financieel beheer.

Voor- & Nadelen (GnuCash)

Nu we de functies van GnuCash hebben bekeken, laten we eens goed kijken naar wat dit programma nou echt te bieden heeft en waar het eventueel tekortschiet. Hier zijn de voor- en nadelen op een rijtje:

 1. Volledig gratis: Als freeware boekhoudsoftware is het een ideale optie voor kleinere bedrijven of zelfstandigen met een strak budget.
 2. Beschikbaar voor meerdere besturingssystemen: Of je nu werkt met GNU/Linux, BSD, Solaris, Mac OS X of Microsoft Windows, je kunt altijd aan de slag met GnuCash.
 3. Meertaligheid: Het is geweldig dat deze software ook in het Nederlands beschikbaar is, wat helpt bij grotere toegankelijkheid en gebruiksgemak.
 4. Uitgebreide functionaliteit: Van dubbel boekhouden tot het bijhouden van bankrekeningen en inkomsten, GnuCash biedt een degelijke set tools voor financieel beheer.
 5. Open source software: Dit betekent transparantie in hoe de software werkt en geeft gebruikers meer controle.
 1. Gebruikersinterface kan uitdagend zijn: De interface voelt wellicht verouderd aan en kan voor beginners ingewikkeld lijken.
 2. Beperkte klantenservice: Als gratis product mist GnuCash de breed ondersteunende klantenservice die betaalde software vaak wel biedt.
 3. Minder automatisering dan concurrenten: In vergelijking met sommige anderen mist GnuCash geavanceerde automatiseringsfuncties voor boekhouden.

Zoho Books: Beste voor Opschalende Bedrijven

Ontdek hoe Zoho Books, met zijn uitgebreide functionaliteiten en flexibiliteit, de ideale boekhoudoplossing is voor bedrijven die groeien en behoefte hebben aan een schaalbaar freeware programma.

Functies & Beschrijving (Zoho Books)

Zoho Books pak ik aan als een perfecte partner voor kleine bedrijven die hun financiële management willen stroomlijnen. Het platform biedt een scala aan functionaliteiten: van facturen maken en betalingen bijhouden tot complexe facturatie mogelijkheden.

En dat allemaal via de cloud. Mijn zakelijke transacties zijn altijd up-to-date en veilig, wat vooral rond belastingtijd een zegen is. Met deze geavanceerde software manage ik moeiteloos mijn debiteuren en crediteuren, houd ik de boekhouding bij en volg ik mijn uitgaven.

Ik waardeer vooral hoe Zoho Books de backoffice-activiteiten automatiseert en bedrijfsprocessen versnelt. Het heeft alles wat je nodig hebt voor dubbele boekhouding, balansoverzichten, en verkoopbelasting tracking.

Met de klantenportal communiceer ik efficiënt met mijn klanten en verstuur ik betalingsherinneringen, waardoor ik strakkere controle houd over mijn cashflow. Bovendien helpt het me met de controle op voorraadbeheer, wat essentieel is voor het up-to-date houden van mijn inventaris.

Kortom, Zoho Books is een robuuste tool die mijn onderneming helpt groeien.

Voor- & Nadelen (Zoho Books)

Zoho Books is een krachtige cloud-gebaseerde boekhoudsoftware die speciaal ontworpen is voor het opschalen van bedrijven. Het biedt een breed scala aan functies om financieel beheer te stroomlijnen en samenwerking te vereenvoudigen.

 • Gebruiksvriendelijke interface: De software heeft een intuïtieve lay-out die het gemakkelijk maakt voor gebruikers om snel aan de slag te gaan met boekhouden.
 • Uitgebreide financiële rapporten: Genereer eenvoudig winst-en-verliesrekeningen, balansoverzichten en andere financiële statements die essentieel zijn tijdens belastingtijd.
 • Automatische bankkoppeling: Verbindt naadloos met bankrekeningen wat tijdsbesparing oplevert bij het bijhouden van transacties.
 • Facturatie op maat: Creëer professionele facturen en verstuur betalingsherinneringen automatisch naar klanten.
 • Multicurrency-ondersteuning: Handel internationale transacties af in verschillende valuta’s zonder zorgen.
 • Mobiele app beschikbaarheid: Beheer financiën onderweg via de mobiele app van Zoho Books voor zowel iOS als Android toestellen.
 • Prijsstelling naarmate je groeit: Hoewel Zoho Books begint als gratis software, kunnen kosten snel oplopen als je meer functies of extra integraties nodig hebt.
 • Lichte leercurve voor beginners: Nieuwe gebruikers hebben mogelijk tijd nodig om alle beschikbare tools en functies volledig onder de knie te krijgen.
 • Beperkingen in gratis plan: Het gratis plan komt met gebruikerslimieten en beperkte functionaliteit, wat niet ideaal is voor bedrijven die snel uitbreiden.
 • Klantenservice kan beter: Enkele gebruikers melden dat ze betere ondersteuning wensen, vooral wanneer zij geconfronteerd worden met specifieke technische uitdagingen.

Akaunting: Beste voor Bedrijven die een Echt One-Stop Free Accounting Software Zoeken

Als je op zoek bent naar een veelomvattende freeware boekhoudoplossing, dan zou Akaunting wel eens de juiste keuze kunnen zijn voor jouw bedrijf; blijf lezen om te ontdekken hoe deze software het beheren van je financiën kan vereenvoudigen.

Functies & Beschrijving (Akaunting)

Met Akaunting houd ik eenvoudig mijn financiën in de gaten zonder een cent uit te geven. Deze gratis, open-source boekhoudsoftware stelt mij, en vele andere kleine ondernemers en freelancers, in staat om facturen te versturen, uitgaven bij te houden en financiële overzichten vanuit elke plek te bekijken.

Alles gebeurt online, en dat betekent dat ik toegang heb tot mijn boekhouding waar ik ook ben. Ik waardeer vooral de gebruiksvriendelijkheid van het systeem; het maakt factureren, uitgavenbeheer en andere boekhoudtaken echt simpel.

Akaunting automatiseert mijn dagelijkse boekhoudactiviteiten waardoor ik me kan concentreren op wat echt belangrijk is voor mijn bedrijf. Met functies zoals dubbele boekhouding, balansoverzichten, klantenportaal, en betalingsherinneringen wordt mijn cashflow efficiënt gestroomlijnd.

En wanneer de belastingtijd aanbreekt, zijn financiële verklaringen, zoals winst- en verliesrekeningen of BTW-trackingsrapporten, met slechts een paar klikken klaar. Klantenondersteuning staat altijd paraat als ik hulp nodig heb, wat zorgt voor een soepele en stressvrije ervaring.

Voor- & Nadelen (Akaunting)

Akaunting springt eruit met zijn gratis en open-source boekhoudsoftware die volledige controle geeft over mijn financiën. Het biedt een breed scala aan functies die essentieel zijn voor mijn zakelijke behoeften zonder dat ik daarvoor hoef te betalen.

 1. Financieel Management: Met Akaunting kan ik eenvoudig mijn cashflow beheren. Het programma automatiseert typische boekhoudkundige taken, wat mij tijd en moeite bespaart.
 2. Wereldwijde Toegankelijkheid: Waar ik ook ben, ik heb steeds toegang tot mijn financiële gegevens omdat Akaunting een cloud-gebaseerde oplossing is.
 3. Geen Kosten Vooraf: Als klein bedrijf vind ik het geweldig dat Akaunting kosteloos is, waardoor het een budgetvriendelijke keuze is voor financieel beheer.
 4. Klant Support: Hoewel het gratis software is, biedt Akaunting verbazingwekkend goede klantenondersteuning voor al mijn vragen.
 5. Open-Source Gemeenschap: Omdat de software open-source is, profiteer ik van de bijdragen van ontwikkelaars wereldwijd die constant updates en verbeteringen doorvoeren.
 1. Beperkte Functionaliteit in Basisversie: Voor sommige geavanceerde functies moet ik mogelijk uitbreiden naar betaalde plug-ins of diensten.
 2. Eigen Verantwoordelijkheid voor Back-ups: Terwijl alles in de cloud is opgeslagen, moet ik zelf zorgen voor regelmatige back-ups om mijn data veilig te houden.
 3. Leercurve voor Beginners: Als je nieuw bent met boekhoudsoftware, kan Akaunting in het begin ingewikkeld lijken door de vele functies en mogelijkheden.
 4. Afhankelijk van Internetverbinding: Omdat Akaunting online werkt, ben ik afhankelijk van een stabiele internetverbinding om toegang te krijgen tot mijn gegevens.
 5. Integratie met Andere Software: Hoewel Akaunting goed werkt als standalone service, ondervind ik soms moeilijkheden bij het integreren met andere systemen die belangrijk zijn voor mijn bedrijf.

Overzicht van Freeware Software Accounting Opties (met interne link naar de aanbevolen pagina)

Ik heb de markt afgezocht naar de meest veelbelovende freeware boekhoudprogramma’s die er zijn en het resultaat is een compact maar grondig overzicht. Hieronder vind je een tabel met de beste gratis boekhoudsoftware die momenteel beschikbaar is, inclusief kernfuncties en directe links naar hun websites, zodat je zelf verder kunt verkennen.

Software Kernfuncties Type Gebruiker Link
Wave Geïntegreerde facturatie, boekhouding en ontvangstbewijzen Zelfstandigen/Kleine Bedrijven Bezoek Wave
GnuCash Desktopgebaseerd, dubbel boekhouden, planning van transacties Zelfstandigen/DIY Boekhouders Bezoek GnuCash
Zoho Books Automatische bankfeeds, uitgebreide rapportages, online samenwerken Opschalende Bedrijven Bezoek Zoho Books
Akaunting Online toegankelijk, eenvoudig te gebruiken, meertalig Bedrijven die een one-stop oplossing zoeken Bezoek Akaunting

Deze selectie biedt oplossingen voor een breed scala aan zakelijke behoeften, van de zelfstandige professional tot groeiende bedrijven die hun boekhouding willen automatiseren en optimaliseren. Vergeet niet, een boekhoudprogramma moet niet enkel bekeken worden op basis van kosten, maar ook op de waarde die het kan toevoegen aan jouw bedrijfsvoering. Overweeg ook de mogelijkheden voor integratie met andere systemen die je mogelijk al gebruikt. Ga nu naar de aanbevolen pagina voor een dieper inzicht in elk programma en vind de software die het best bij jouw organisatie past.

Vervolgens bied ik je een conclusie waarin ik mijn laatste gedachten deel over de zoektocht naar het perfecte boekhoudprogramma.

Conclusie

Ik sta versteld van de veelzijdigheid die freeware boekhoudsoftware biedt. Bent u klaar om uw financiën te stroomlijnen met de kracht van innovatieve programma’s? Deze tools bewijzen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Ze bieden zelfstandigen en kleine bedrijven de kans om zonder kosten hun boekhouding te beheren. Denk aan hoeveel makkelijker het bijhouden van uw administratie kan worden met deze hulpmiddelen.

Start vandaag nog, verrijk uw financiële beheer en maak uw onderneming succesvoller!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is freeware boekhoudsoftware en wat doet het voor kleine bedrijven?

Freeware boekhoudsoftware is gratis programma dat small businesses helpt met financieel beheer, inclusief expense tracking, het maken van winst- en verliesrekeningen, en het voorbereiden van balance sheets.

2. Biedt freeware boekhoudsoftware ook mogelijkheden voor btw- en belastingaangifte?

Ja, goede freeware boekhoudprogramma’s bevatten functies voor sales tax tracking en helpen je bij het organiseren van financiële overzichten voor tax time.

3. Kan ik met freeware boekhoudsoftware dubbel boekhouden uitvoeren?

Zeker, sommige freeware boekhoudsoftware ondersteunt double-entry accounting, wat je een volledig beeld geeft van je financiën.

4. Is er klantenondersteuning beschikbaar bij het gebruik van gratis boekhoudprogramma’s?

Dit hangt af van de software, maar veel open-source software heeft een actieve community met gebruikersforums waar je vragen kunt stellen en customer support kunt krijgen.

5. Beschikt freeware boekhoudsoftware over geautomatiseerde functies zoals betalingsherinneringen?

Ja, bepaalde freeware boekhoudprogramma’s bieden automated bookkeeping tools zoals het versturen van payment reminders naar klanten via een client portal.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Hoelang blijf je nog zoeken?

Het antwoord is dichterbij dan je denkt… Ja, echt waar. Kies dit boekhoudprogramma en bespaar zeeën van tijd.

Direct Gratis proberen