GBNED

GBNED; een naam die je misschien al eens hebt gehoord in de gangen van de boekhoudwereld. Laten we eens kijken wat GBNED is en waarom het zo belangrijk is voor ons vakgebied.

[automatic_table_of_contents heading_title=”h2″][/automatic_table_of_contents]

Wat is GBNED?

GBNED staat voor ‘Onderzoeksbureau GBNED’. Dit bureau is een echte schat aan informatie als het gaat om boekhoudsoftware en financiĆ«le technologieĆ«n. Ze zijn gespecialiseerd in het analyseren en rapporteren over verschillende softwarepakketten en technologieĆ«n die relevant zijn voor de boekhouding en financiĆ«n.

Hun website, boekhoudplaza.nl, biedt een diepgaand inzicht in verschillende boekhoudkundige tools en initiatieven, zoals de ‘Gids boekhoudsoftware 2023‘, waarin meer dan 50 boekhoudpakketten worden besproken.

Waarom is GBNED Belangrijk?

  1. Inzicht in Softwarekeuzes: In een wereld waar de keuze voor de juiste software een enorme impact kan hebben op je bedrijfsvoering, biedt GBNED een helder overzicht van de beschikbare opties. Dit is cruciaal voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties.
  2. Focus op Innovatie: GBNED houdt de vinger aan de pols wat betreft nieuwe ontwikkelingen, zoals elektronische gegevensuitwisseling en Business Intelligence (BI) toepassingen. Dit helpt boekhoudprofessionals om voorop te blijven lopen in een snel veranderende sector.
  3. Platform voor UBL e-factureren: Met initiatieven zoals de UBL Ketentest biedt GBNED een platform voor softwareleveranciers en eindgebruikers die Universal Business Language (UBL) in hun software willen implementeren. Dit is een belangrijke stap in de richting van efficiƫntere en gestandaardiseerde elektronische facturatie.

Conclusie

Kortom, GBNED is een goudmijn voor iedereen in de boekhoudsector. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste software, inzicht wilt in de laatste technologische ontwikkelingen, of gewoon op de hoogte wilt blijven van wat er speelt in de wereld van boekhouding en financiƫn, GBNED heeft het allemaal.

Scroll naar boven