Alles wat je moet weten over jurr administratie en belastingadvies

In dit artikel

Als ondernemer weet ik hoe gecompliceerd administratie en belastingen kunnen lijken. Gelukkig ben ik hier om je door dit financiële doolhof te leiden, want ook ik heb de struggle gekend en de oplossingen gevonden.

Dit artikel ontrafelt de complexiteit van JURR Administratie & Belastingadvies en toont je de weg naar helderheid en controle. Lees verder en ervaar hoe eenvoudig het kan zijn!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een schone en georganiseerde kantoorwerkplek met financiële documenten en computer.

Samenvatting

 • JURR Administratie & Belastingadvies biedt een verscheidenheid aan diensten voor MKB – ondernemers, inclusief het bijwerken van boekhoudingen, belastingaangiften en het opstellen van jaarrekeningen.
 • Met de mobiele app van JURR wordt het verwerken van facturen en bonnen eenvoudig en efficiënt; dit bespaart tijd en zorgt voor een overzichtelijke administratie.
 • Het team van JURR bestaat uit deskundigen die zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van administratie en belastingadvies om persoonlijke en professionele ondersteuning te bieden.
 • JURR is gevestigd in Almere en helpt klanten door heel Nederland met een focus op service, ervaring, en vakmanschap, en is lid van gerenommeerde brancheorganisaties.
 • Klanten waarderen de snelle reactietijd, de persoonlijke aandacht, het deskundige advies en de gebruiksvriendelijkheid van de processen bij JURR.

Wat is JURR Administratie & Belastingadvies?

JURR Administratie & Belastingadvies staat voor mij klaar op het gebied van accountancy en fiscale vragen. Ze bieden een breed scala aan diensten om mijn zakelijke financiële zaken in orde te houden.

Met hun hulp houd ik mijn boekhouding, belastingaangiften en jaarrekeningen altijd up-to-date. Hun mobiele app maakt het makkelijk om onderweg bonnen te scannen en facturen te uploaden, wat enorm veel tijd bespaart.

Dit bedrijf, gelegen in Almere, huisvest een gedreven team van 9 tot 9 specialisten die dagelijks werken aan structurele oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Hun motto, financiële mutaties direct bij de bron vastleggen, zorgt ervoor dat alles correct en efficiënt verwerkt wordt.

Met hun sociale media pagina bieden ze ook nog eens waardevolle tips voor ondernemers zoals ik die regelmatig met financiële uitdagingen kampen.

Een professionele accountant analyseert financiële documenten in een modern kantoor.

Diensten van JURR Administratie & Belastingadvies

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om je financiële zaken feilloos op orde te hebben. JURR Administratie & Belastingadvies biedt een scala aan diensten die jou als mkb’er ondersteunen, van het efficiënt verwerken van facturen tot de deskundige voorbereiding van je jaarrekening.

Financiële diensten

Mijn financiële diensten bij JURR Administratie & Belastingadvies geven ondernemers in het MKB de rust die ze nodig hebben. We richten ons op het eenvoudig en efficiënt verwerken van financiële mutaties, direct bij de bron.

Zo voorkom je een achterstand in je boekhouding en blijft alles overzichtelijk. Met onze mobiele app scan je bonnen meteen in, waardoor jouw administratie volledig digitaal en up-to-date is.

Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.

Ik zorg ervoor dat alles wat met jouw financiën te maken heeft, in goede banen wordt geleid. Elke factuur wordt secuur verwerkt en je krijgt professioneel belastingadvies om optimaal gebruik te maken van fiscale voordelen.

Met mijn ervaring weet ik precies wat er speelt binnen de branche en gebruik deze kennis om jouw MKB-onderneming financieel gezond te houden. Nu we de financiële diensten goed in beeld hebben, laten we kijken naar de volgende stap: het verwerken van je inkoopfacturen.

Verwerking van inkoopfacturen

Verwerken van inkoopfacturen kan soms aanvoelen als een eindeloze klus, maar bij JURR maken we het simpel. Geen stapels papieren meer, want alles gebeurt digitaal. Ik scan of maak foto’s van facturen en bonnetjes direct met mijn mobiel.

Vervolgens upload ik ze eenvoudig via de handige mobiele app die JURR biedt.

Deze digitale aanpak bespaart tijd en zorgt voor overzicht in mijn mkb-administratie. Elk document is veilig opgeslagen en snel terug te vinden. Handig toch? En als er iets onduidelijk is, staat het team van JURR klaar om te helpen.

Zo blijft mijn focus op het ondernemen en neemt JURR de factuurverwerking uit handen.

Voorbereiding van de jaarrekening

Het klaarmaken van een jaarrekening lijkt soms op een bergbeklimming zonder kaart. Maar maak je geen zorgen, ik leid je door het proces. Bij JURR Administratie & Belastingadvies B.V.

richten wij ons op het zorgvuldig samenstellen van jaarrekeningen voor mkb’s. Ik weet als geen ander hoe essentieel het is om een nauwkeurige jaarrekening te hebben die jouw bedrijfsprestaties weerspiegelt.

Op onze website www.jurr.nl vind je alle informatie die nodig is om samen met ons de voorbereiding van je jaarrekening aan te pakken. Wij werken in de Cloud om de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw gegevens te waarborgen.

Door het uploaden van je facturen via ons beveiligde systeem, nemen wij je mee om samen de risico’s rondom de jaarrekening te beheren en onder controle te houden. Nu, laten we eens kijken naar wat JURR Administratie & Belastingadvies allemaal nog meer voor jou in petto heeft.

Een professionele accountant gebruikt een rekenmachine in een modern kantoor.

Waarom kiezen voor JURR Administratie & Belastingadvies?

Als ondernemer in het mkb wil je een betrouwbare partner die jouw financiële zorgen uit handen neemt; ontdek wat JURR Administratie & Belastingadvies uniek maakt en hoe zij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ervaring en vakmanschap

Ik weet hoe belangrijk ervaring is, vooral als het gaat om financiën en belastingen voor het mkb. Mijn team bij JURR Administratie & Belastingadvies brengt een schat aan ervaring mee.

We kennen de kneepjes van het vak door en door. Onze jarenlange ervaring in de accountancy laat zien dat we niet alleen praten, maar ook echt weten hoe we jouw bedrijfsadministratie en belastingzaken effectief moeten aanpakken.

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet alleen goed in wat we doen, we zorgen ook dat we continu onze kennis up-to-date houden. Onze specialisten zijn getraind in het efficiënt verwerken van jouw facturen, en dankzij automatische bankkoppelingen is het handmatig overtypen van bankafschriften verleden tijd.

Bij ons kun je rekenen op vakmensen die met aandacht en precisie elke uitdaging aangaan om jouw administratie en belastingadvies tot in de puntjes te verzorgen.

Lid van gerenommeerde brancheorganisaties

Als lid van gerenommeerde brancheorganisaties zet ik me in voor de allerhoogste standaarden in administratie en belastingadvies. Die lidmaatschappen verzekeren jou ervan dat mijn praktijken en adviezen voldoen aan strikte industrienormen.

Erkenning door deze organisaties onderstreept mijn toewijding aan continue verbetering en vakbekwaamheid. Zo ben ik steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan jouw mkb optimaal ondersteunen.

In mijn werk gebruik ik de erkenning door deze organisaties als een maatstaf voor kwaliteit, wat resulteert in een betrouwbaar en deskundig advies op maat. Hierdoor krijg je niet alleen toegang tot eersteklas dienstverlening, maar ook de zekerheid dat jouw administratie en belastingzaken behandeld worden conform de hoogste branchestandaarden.

Dat maakt het uploaden van facturen en andere financiële processen niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger en efficiënter voor jouw bedrijf.

Positieve recensies

Ik ben altijd op zoek naar feedback van klanten en de recensies van JURR Administratie & Belastingadvies maken me trots. Hieronder vind je een aantal redenen waarom onze klanten zo tevreden zijn:

 • Uitstekende Klantenservice: Veel klanten prijzen ons om de persoonlijke aandacht die ze krijgen. Wij luisteren echt naar jouw behoeften.
 • Snelle Reactietijd: Ondernemers waarderen het enorm dat we snel reageren op vragen of problemen. Dit houdt hun bedrijf soepel draaiende.
 • Deskundig Advies: De expertise van ons team zorgt ervoor dat klanten betrouwbare en duidelijke adviezen ontvangen, wat hen helpt bij het nemen van financiële beslissingen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Onze processen voor het uploaden van facturen en andere documenten worden gezien als efficiënt en gemakkelijk in gebruik.
 • Positieve Resultaten: Recensies benadrukken vaak de positieve impact die onze diensten hebben op de boekhouding en belastingaangiften van mkb-bedrijven.

Meer Informatie over JURR Administratie & Belastingadvies

JURR maakt het makkelijk voor het midden- en kleinbedrijf om administratieve taken te beheren en belastingadvies in te winnen. Met een vast maandbedrag nemen we de gehele administratie uit handen, zo heb je geen omkijken meer naar het verwerken van facturen of de jaarrekening.

We zitten sinds kort op ons nieuwe adres aan de Radioweg 2 in Almere, waar we klanten ontvangen voor persoonlijk advies.

Mijn team en ik werken hard om elke financiële mutatie direct bij de bron correct vast te leggen. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze die tijd en geld bespaart. Voor elk MKB-bedrijf zijn we toegewijd om de best mogelijke ondersteuning te bieden – vanuit onze basis in Almere helpen wij klanten door heel Nederland.

De mensen achter JURR Administratie & Belastingadvies

Het succes van JURR Administratie & Belastingadvies wordt gedreven door een team van enthousiaste professionals, elk met hun eigen expertise. Deze vakkundige specialisten zetten zich dagelijks in om jouw administratieve en fiscale zorgen uit handen te nemen.

Eduard Lantinga

Als één van de stuwende krachten achter JURR Administratie & Belastingadvies zet ik, Eduard Lantinga, me vol passie in voor het mkb. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld help ik ondernemers hun administratie op orde te krijgen.

Facturen uploaden, financiële overzichten helder krijgen en belastingaangiften verzorgen zijn taken die ik als een vis in het water uitvoer.

Mijn expertise ligt in het vereenvoudigen van complexe boekhoudkundige processen, iets wat klanten enorm waarderen. Ik zorg ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat ze het liefste doen: hun bedrijf runnen.

Vertrouw op mijn kennis voor een gestroomlijnde administratie en solide belastingadvies waardoor je als ondernemer weerbaar bent voor fiscale uitdagingen.

Eduard Beekhuizen

Na Eduard Lantinga komt de expertise van Eduard Beekhuizen, een sleutelfiguur binnen ons team. Zijn hart ligt bij duurzaamheid en hij zet zich al ruim een decennium in voor JURR Administratie & Belastingadvies B.V.

Zijn ondernemersgeest en diepgaande kennis over mkb-bedrijven maken hem tot een onmisbare kracht voor onze klanten. Met meer dan 11 jaar ervaring bij het bedrijf weet Eduard als geen ander hoe hij duurzaamheid en succes op natuurlijke wijze kan verbinden met financiële dienstverlening.

Hij staat altijd klaar om advies op maat te leveren en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, met respect voor mens en milieu.

Louise Plato

Naast Eduard Beekhuizen speel ik, Louise Plato, ook een sleutelrol binnen JURR Administratie & Belastingadvies. Mijn betrokkenheid gaat verder dan alleen het nummers kraken. Ik zorg ervoor dat we altijd vooroplopen met onze expertise en vakmanschap, wat ons echt onderscheidt in de mkb-wereld.

Elke dag werk ik aan het verstrekken van heldere informatie aan onze klanten, zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn met hun administratie en belastingzaken.

Mijn takenpakket is breed en ik hou ervan om de complexiteit van financiën toegankelijk te maken voor ondernemers. Van het uitdiepen van fiscale vraagstukken tot het nauwkeurig voorbereiden van de jaarrekening, mijn rol is cruciaal voor de kwaliteit en professionaliteit die JURR biedt.

Met oog voor detail draag ik bij aan de sterke structuur van ons bedrijf en help ik elke cliënt op weg naar financiële duidelijkheid en succes.

Shiwani Rattan

Na Louise Plato stel ik graag een andere deskundige van ons team aan je voor: Shiwani Rattan. Haar rol binnen JURR Administratie & Belastingadvies is cruciaal; ze beheert de financiële administratie met precisie en professionaliteit.

Met acht verschillende functies op haar naam brengt Shiwani een veelzijdig talent naar ons midden- en kleinbedrijf. Ze is vaardig in het ontleden van complexe financiële vraagstukken en zet deze om in duidelijke, begrijpelijke processen voor onze klanten.

Shiwani’s expertise ligt in het nauwkeurig verwerken van alle cijfers die door haar handen gaan, en ze heeft een scherp oog voor detail dat essentieel is in dit veld. Elke factuur, elk financieel rapport dat zij aanraakt, wordt met grootste zorg behandeld, wat zorgt voor feilloze resultaten waar onze klanten op vertrouwen.

Haar bijdrage aan het team gaat verder dan alleen cijfers; ze is een toonbeeld van integriteit en staat altijd klaar om te helpen waar nodig.

Contactgegevens van JURR Administratie & Belastingadvies

Heeft u vragen over uw administratie of belastingaangifte? JURR helpt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met hun financiële huishouding. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Met onze mobiele app scant u bonnen in een oogwenk, eenvoudig en efficiënt. Uw administratie correct bijhouden was nog nooit zo makkelijk dankzij onze digitale oplossingen. Zien hoe wij dit aanpakken? Ontdek dan nu de mensen achter ons bedrijf en hoe zij voor u het verschil maken. Laat JURR uw administratieve lasten verlichten zodat u zich kunt focussen op wat echt telt: uw onderneming laten groeien. Bent u er klaar voor om samen met ons uw financiën naar een hoger niveau te tillen?

Conclusie

Jullie hebben nu een kijkje kunnen nemen in de wereld van JURR Administratie & Belastingadvies. Ons team stelt alles in het werk om jullie financiën vlekkeloos te beheren. Efficiëntie staat voorop; we gebruiken digitale tools om jullie tijd en moeite te besparen.

De impact van een nauwkeurige administratie op jullie mkb kan niet onderschat worden. Voor meer verdieping bieden we studiemateriaal en persoonlijk advies aan. Zet vandaag nog die stap naar een gestroomlijnde bedrijfsvoering en voel de rust terugkeren in jullie onderneming.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt administratie en belastingadvies voor het mkb in?

Administratie en belastingadvies voor het mkb omvat deskundige hulp bij het bijhouden van financiële zaken en het correct indienen van belastingaangiften, om te zorgen dat alles klopt en voldoet aan de wettelijke eisen.

2. Waarom is jurr administratie belangrijk voor kleine bedrijven?

Jurr administratie is cruciaal voor kleine bedrijven omdat het orde op zaken stelt, helpt bij het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen en vermijdt onaangename verrassingen bij belastingcontroles door middel van nauwkeurigheid en compliance.

3. Kan ik zelf mijn administratie en belastingen doen zonder adviseur?

Het is mogelijk om zelf je administratie en belastingen te beheren, maar een gespecialiseerde adviseur biedt waardevolle inzichten en bespaart tijd door ervoor te zorgen dat alles accuraat wordt verwerkt, wat vaak leidt tot betere financiële resultaten voor je bedrijf.

4. Welke voordelen biedt een belastingadviseur specifiek voor het mkb?

Een belastingadviseur biedt specifieke voordelen voor het mkb door gepersonaliseerde strategieën te ontwerpen die fiscale efficiëntie maximaliseren, financiële risico’s minimaliseren en bedrijven ondersteunen bij duurzame groei en ontwikkeling.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven