Alles wat je moet weten over KDS eenvoudig boekhouden | 2024

In dit artikel

Boekhouden kan een hoofdpijn zijn voor veel ZZP’ers, ik weet hoe overweldigend het is. Gelukkig heb ik het KDS Eenvoudig Boekhouden ontdekt, een tool die geen boekhoudkundige kennis vraagt.

Dit artikel laat zien hoe je zonder stress jouw financiën beheert en tijd bespaart. Ontdek de eenvoud van boekhouden!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is, zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit, maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis, en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Samenvatting

 • KDS Eenvoudig Boekhouden is speciaal ontworpen voor ZZP’ers en freelancers om zonder boekhoudkennis toch gemakkelijk financiën te kunnen beheren.
 • Het programma biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface, waarmee je snel facturen maakt, uitgaven bijhoudt en je voorbereidt op belastingaangifte.
 • Tom Kerssies, van Administratiekantoor Kerssies B.V., staat achter de ontwikkeling van de software die mikt op eenvoud en efficiëntie voor zelfstandige ondernemers.
 • Gebruikerservaringen tonen aan dat het programma intuïtief in gebruik is, uitstekende klantenservice heeft en regelmatig updates ontvangt om actueel te blijven.
 • Met KDS Eenvoudig Boekhouden besparen ZZP’ers tijd en geld doordat ze zelf hun administratie doen, waardoor ze meer kunnen focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf.
 • Versnel je administratieve taken met de beste boekhoudprogramma’s, hier vergelijkbaar.

Wat is KDS Eenvoudig Boekhouden?

Een tevreden freelancer beheert financiën met KDS Simple Accounting.

KDS Eenvoudig Boekhouden is een tool die het leven van een zzp’er een stuk lichter maakt. Met dit programma houd je als zelfstandige zonder personeel gemakkelijk je financiën bij.

Je hoeft geen expert te zijn in boekhouding om ermee aan de slag te kunnen. Het is speciaal ontworpen om simpel en overzichtelijk je geldstromen, belastingaangifte en jaarrekening te beheren.

Het fijne is dat het programma met je meedenkt. Het signaleert wat je moet weten en doet, waardoor je minder kans loopt iets over het hoofd te zien. Dit bespaart tijd en stress, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het runnen van jouw bedrijf.

En nu we weten wat KDS Eenvoudig Boekhouden precies inhoudt, laten we de voordelen eens onder de loep nemen.

Voordelen van KDS Eenvoudig Boekhouden

Een georganiseerd kantoor met moderne technologie en professionele sfeer.

KDS Eenvoudig Boekhouden staat bekend om zijn gestroomlijnde aanpak die het leven van menig ZZP’er op boekhoudkundig vlak aanzienlijk vereenvoudigt. Het platform ontdoet zich van de complexiteit die vaak geassocieerd wordt met financiële administratie, waardoor zelfs zonder boekhoudkennis de financiën efficiënt beheerd kunnen worden.

Gebruiksgemak voor ZZP’ers en freelancers

Als zzp’er of freelancer weet ik hoe belangrijk het is om kostbare tijd goed te gebruiken. Met KDS Eenvoudig Boekhouden hoef ik me geen zorgen te maken over complexe boekhouding. Het programma is helder, gebruiksvriendelijk en specifiek ontworpen voor eenmanszaken zoals de mijne.

Elk scherm is overzichtelijk en logisch ingedeeld, waardoor ik snel mijn weg vind.

Ik regel mijn administratie nu in een handomdraai en houd meer tijd over voor mijn projecten. Belastingaangifte wordt bijna een fluitje van een cent omdat ik alle financiële informatie direct bij de hand heb.

Daarbij bespaar ik ook nog eens op de kosten van een boekhouder. Voor mij als zelfstandige brengt dit programma onafhankelijkheid en controle over mijn eigen zaken. Dat geeft rust en vertrouwen.

Geen boekhoudkundige kennis vereist

Met KDS Eenvoudig Boekhouden zet ik mijn financiën op een rij zonder ooit een boekhoudcursus te hebben gevolgd. Dit programma is mijn redder in nood: ik hoef me niet door ingewikkelde boekhoudprincipes te worstelen.

Het is ontworpen met het idee dat iemand zoals ik, een ZZP’er, direct aan de slag kan. In plaats van uren te besteden aan het uitpluizen van belastingregels, richt ik mij dankzij dit systeem snel op wat echt belangrijk is voor mijn onderneming.

Het leuke is dat digitaal boekhouden met KDS mij niet alleen tijd bespaart, maar ook geld. Kosten die anders naar een externe boekhouder zouden gaan, blijven nu in mijn zak. Mijn administratie bijhouden wordt hiermee bijna net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail, en dat zonder enige voorkennis van boekhouden!

De ontwikkelaar achter KDS Eenvoudig Boekhouden: Tom Kerssies

Ik heb Tom Kerssies leren kennen als de drijvende kracht achter KDS Eenvoudig Boekhouden. Hij leidt Administratiekantoor Kerssies B.V., een kantoor dat zich midden in het hart van Overijssel in Vriezenveen bevindt.

Zijn bedrijf, met een team van ongeveer negen medewerkers, staat bekend om zijn deskundigheid en klantgerichte aanpak. Dit weerspiegelt zich ongetwijfeld in de software die hij ontwikkeld heeft.

Vanuit zijn ervaring in de boekhouding weet Tom precies wat zzp’ers nodig hebben om hun administratie efficiënt te beheren. Zijn expertise zorgt ervoor dat KDS Eenvoudig Boekhouden niet alleen gebruiksvriendelijk is maar ook zonder ingewikkelde instructies toe te passen.

De software is een toonbeeld van lokale innovatie en sluit naadloos aan op de praktische eisen van het moderne ondernemen. Belastingaangiftes en financieel beheer worden zo een stuk overzichtelijker voor de zelfstandige ondernemer.

Een diepgaande blik op KDS Eenvoudig Boekhouden

KDS Eenvoudig Boekhouden ontrafel ik moeiteloos, alsof het een simpel puzzelstukje in mijn dagelijkse administratie is. Met dit programma verwerk ik als zzp’er alle financiële zaken in een handomdraai.

De opzet is zo intuïtief dat ik zonder hoofdbrekens facturen aanmaak, bonnetjes invoer en mijn belastingaangifte voorbereid. Het systeem suggereert automatisch de juiste grootboekrekeningen, waardoor ik zeker weet dat mijn boekingen kloppen.

Het gebruik van KDS Eenvoudig Boekhouden vervangt urenlang worstelen met complexe boekhoudsoftware. Of het nu gaat om het bijhouden van mijn inkomsten en uitgaven of het monitoren van de financiële gezondheid van mijn onderneming, alles gebeurt overzichtelijk en snel.

Door realtime inzicht in mijn financiën neem ik betere beslissingen en houd ik meer tijd over voor mijn werk en klanten. Dit programma is een gamechanger voor mijn bedrijf.

Ervaringen met KDS Eenvoudig Boekhouden

Na een grondige verkenning van KDS Eenvoudig Boekhouden, is het tijd om te horen wat gebruikers er echt van vinden. Hieronder deel ik mijn eigen ervaringen en die ik heb verzameld van andere ZZP’ers die ook voor dit boekhoudprogramma hebben gekozen.

 • Toen ik begon, merkte ik direct hoe intuïtief het programma werkt. Binnen een paar klikken had ik mijn eerste facturen al gemaakt.
 • De klantenservice staat altijd klaar, wat mij zekerheid geeft als ik vragen heb of tegen problemen aanloop.
 • Ik hoefde me nooit zorgen te maken over mijn belastingaangifte; KDS regelt alles op de achtergrond en herinnert me eraan wanneer iets belangrijk nadert.
 • Het dashboard geeft helder inzicht in mijn financiële status, waardoor ik betere beslissingen kan nemen voor mijn bedrijf.
 • Veel collega ZZP’ers prijzen de mobiele app omdat ze zo onderweg snel bonnen kunnen scannen en uploaden.
 • Met periodieke updates blijft het programma steeds actueel, wat essentieel is gezien constant veranderende belastingregels.
 • Er was geen grote investering nodig om te starten met KDS; dat was voor mij als beginnend ondernemer heel aantrekkelijk.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is KDS eenvoudig boekhouden voor zzp’ers?

KDS eenvoudig boekhouden is een systeem dat zelfstandige ondernemers zonder personeel helpt om hun financiën overzichtelijk te beheren en voor te bereiden op de belastingaangifte.

2. Waarom moet een zzp’er aandacht besteden aan boekhouden?

Goed boekhouden zorgt ervoor dat een zzp’er altijd inzicht heeft in de financiële gezondheid van zijn bedrijf, wat essentieel is voor het maken van slimme zakelijke beslissingen en het correct afhandelen van belastingzaken.

3. Welke belastingvoordelen kan ik behalen met KDS eenvoudig boekhouden?

Door gebruik te maken van KDS eenvoudig boekhouden kunnen zzp’ers hun uitgaven en inkomsten nauwkeurig bijhouden, wat hen kan helpen bij het claimen van aftrekposten en het minimaliseren van hun belastingverplichtingen.

4. Is KDS eenvoudig boekhouden moeilijk te leren voor zzp’ers?

Nee, KDS eenvoudig boekhouden is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor zelfs zzp’ers zonder boekhoudkundige achtergrond hun administratie efficiënt kunnen beheren.

Conclusie

Heb jij het ook wel eens gehad met die ingewikkelde boekhoudprogramma’s? KDS Eenvoudig Boekhouden is dé oplossing die je zoekt. Dit programma maakt jouw leven als zzp’er echt een stuk eenvoudiger.

Je hoeft geen expert te zijn om jouw financiën strak te houden. Stel je voor, jouw boekhouding altijd up-to-date zonder nachtenlang te zwoegen op cijfers en termen. Wil je ook meer tijd overhouden voor je core business en minder stress over belastingaangiftes? Neem de stap, ontdek de gebruiksvriendelijkheid van KDS Eenvoudig Boekhouden zelf en zie jouw onderneming financieel gezond groeien.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Boekhoudprogramma aanbieding

Hoelang blijf je nog zoeken?

Het antwoord is dichterbij dan je denkt… Ja, echt waar. Kies dit boekhoudprogramma en bespaar zeeën van tijd.