Alles wat je moet weten over kleisteen boekhouden

In dit artikel

Als ondernemer weet ik dat boekhouden soms een hoofdpijn kan zijn. Gelukkig ben ik niet de enige die zoekt naar een gestroomlijnde oplossing, en door diep te graven heb ik ontdekt dat Kleisteen boekhouden hét antwoord kan zijn met haar geïntegreerde functies zoals facturatie en BTW-aangiften.

In mijn artikel neem ik je mee in de wereld van Kleisteen, waar efficiëntie en eenvoud hand in hand gaan. Lees verder en ontdek hoe jouw administratie moeiteloos kan zijn.

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een bedrijfseigenaar werkt op laptop in modern kantooromgeving.

Samenvatting

  • Kleisteen Boekhouden is een gebruiksvriendelijke online tool die speciaal ontworpen is voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Het programma biedt alles-in-één oplossingen zoals facturatie, BTW-aangifte en bankkoppelingen.
  • Dankzij automatische bankkoppeling met grote en kleinere banken worden banktransacties direct verwerkt in de boekhouding, wat veel tijd bespaart.
  • De software is geschikt voor verschillende sectoren, met specifieke functionaliteiten voor ZZP’ers, kappers, de zorgsector en e-commerce platforms, wat zorgt voor maatwerk in de administratie.
  • Gebruikers waarderen de betaalbare tarieven en de efficiëntie van Kleisteen Boekhouden, vooral door de krachtige modules voor urenregistratie, projectbeheer en voorraadbeheer.
  • Door te kiezen voor Kleisteen kan een ondernemer zich meer focussen op het laten groeien van zijn bedrijf en minder tijd kwijt zijn aan de financiële administratie.

Wat is Kleisteen Boekhouden?

Kleisteen Boekhouden is een online boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor zzp’ers en kleine ondernemers. Het staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en efficiënte manier van online boekhouden.

Ik kan bijvoorbeeld gemakkelijk mijn facturen opstellen, versturen en de betalingen bijhouden. De software helpt mij ook met het doen van BTW-aangiften en het beheren van mijn banktransacties.

Het mooie is dat ik dit alles kan doen vanuit één centrale plek in de cloud, wat zorgt voor overzicht en controle over mijn financiën.

Met Kleisteen heb ik altijd toegang tot mijn administratie, of ik nu thuis ben of onderweg. Dankzij de automatische koppeling met bekende banken worden bankmutaties direct verwerkt in mijn boekhouding.

Dit bespaart mij een hoop tijd die ik weer in mijn bedrijf kan steken. En als ik ergens tegenaan loop, staat er een gratis proefperiode klaar om alles zonder risico uit te proberen.

Nu je weet wat Kleisteen Boekhouden inhoudt, laten we eens kijken naar de voordelen die het biedt voor jouw onderneming.

Een bedrijfseigenaar werkt op laptop in modern kantooromgeving.

Voordelen van Kleisteen Boekhouden

Ontdek de impact van Kleisteen Boekhouden op jouw bedrijf; een systeem dat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een sterkere financiële positie door geavanceerde automatisering en integraties.

Met Kleisteen is jouw administratie altijd up-to-date en heb je meer tijd voor wat echt telt: het laten groeien van je onderneming.

Eenvoudig en snel online boekhouden

Met Kleisteen Boekhouden is het beheren van financiën een fluitje van een cent. Je maakt snel facturen aan, die er professioneel uitzien en stuurt ze meteen door naar klanten. Ondernemers zoals ik waarderen deze efficiëntie, want het geeft ons meer tijd om ons op de business te focussen.

De mogelijkheid om met een paar klikken btw-aangifte te doen, neemt ook een hoop stress weg.

Het systeem is ontworpen om intuïtief te zijn; je hebt geen dure training nodig om ermee aan de slag te gaan. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. Mijn ervaring toont aan dat ik mijn administratie echt onder controle heb dankzij de heldere interface en de handige functies van Kleisteen Boekhouden.

Zelfs als zzp’er vind ik het bijzonder eenvoudig om mijn boekhouding up-to-date te houden zonder dat ik me zorgen hoef te maken over gecompliceerde procedures.

Automatische koppeling met bekende banken

Net zoals ik eenvoudig mijn boekhouding online beheer, koppel ik moeiteloos mijn bankrekeningen aan Kleisteen. Met deze slimme functie hoef ik geen uren kwijt te zijn aan het bijwerken van bankmutaties; Kleisteen doet het elke dag automatisch voor me.

Deze tijdbesparende koppelingen zijn beschikbaar voor grote namen zoals ING, Rabobank en ABN AMRO, maar ook voor kleinere banken zoals KNAB en ASN. Het maakt niet uit bij welke bank ik zit; mijn transacties worden naadloos verwerkt in mijn boekhouding.

De tijd die ik hiermee bespaar, gebruik ik liever voor mijn onderneming dan voor het invoeren van cijfers. Pro pakketten van e-boekhouden.nl maken het mogelijk niet alleen mijn boekhouding te stroomlijnen, maar ook abonnementen te factureren zonder dat ik handmatig elke keer de gegevens hoef over te typen.

Dit betekent minder fouten en meer overzicht – precies wat belangrijk is voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Geschikt voor zowel ondernemers als accountants

Mijn ervaring leert dat Kleisteen ideaal is voor zowel ondernemers als accountants. Ondernemers genieten van de vrijheid hun boekhouding te beheren waar en wanneer ze maar willen, en dat bespaart hen kostbare tijd.

Het systeem is makkelijk te gebruiken, zelfs voor wie geen boekhoudkundige kennis heeft. Dankzij de eenvoud waarmee je online facturen kunt versturen en abonnementen kunt factureren, blijft je administratie altijd up-to-date.

Accountants waarderen op hun beurt hoe Kleisteen hen voorziet van betrouwbare data die nodig zijn voor nauwkeurige rapportages. De efficiëntie en betrouwbaarheid van dit systeem maken het een onmisbaar instrument in de moderne boekhoudwereld.

Er ontstaat een synergie tussen de precisie die accountants eisen en de eenvoud die ondernemers verlangen. Laten we nu eens kijken naar de specifieke mogelijkheden van Kleisteen voor verschillende bedrijfstakken.

Een zakeneigenaar organiseert zelfverzekerd financiën in een modern kantoor met uitzicht op de stad.

Kenmerken van Kleisteen

4. Kenmerken van Kleisteen: Duik met mij mee in de krachtige features die Kleisteen Boekhouden uniek maken, en ontdek hoe deze jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Urenregistratie

Met Kleisteen heb ik mijn uren altijd snel bij de hand. Ik vink eenvoudigweg aan of deze uren naar factuur mogen, wat mij volledige controle geeft over het facturatieproces. De geïntegreerde urenregistratie in Kleisteen maakt het voor mij mogelijk om zonder gedoe direct vanuit het systeem te factureren.

Dit bespaart mij zeeën van tijd en voorkomt dat ik een wirwar aan losse notities en documenten moet bijhouden.

Het bijzondere aan Kleisteen is dat het meer doet dan alleen de boekhouding. Het geeft mij mogelijkheden om ook mijn projecten te managen, budgetten te bewaken en heel handig: via de app toegang te hebben tot mijn urenoverzicht, waar ik ook ben.

Zodra de uren geregistreerd zijn, ben ik klaar om naar het volgende onderdeel van Kleisteen over te stappen: projectbeheer.

Projectbeheer

Naast het bijhouden van mijn uren, helpt Kleisteen mij ook met het managen van al mijn projecten. Alles-in-één oplossingen voor projectbeheer vereenvoudigen hoe ik mijn taken organiseer, bijhoud en factureer.

Ik zie in één oogopslag welke projecten winstgevend zijn en welke meer aandacht nodig hebben.

Met een maandelijks abonnement van slechts €18,50 krijg ik toegang tot krachtige tools die mijn projectmanagement stroomlijnen. Dit maakt het makkelijker om deadlines te halen zonder de details uit het oog te verliezen.

En omdat Kleisteen perfect is afgestemd op de behoeften van ZZP’ers en het MKB, weet ik zeker dat ik niet betaal voor functies die ik niet gebruik, terwijl ik wel de volledige controle behoud over mijn projecten en budgetten.

Handel en voorraadbeheer

Net zoals een goed projectbeheer cruciaal is voor het slagen van projecten, is effectief handel en voorraadbeheer onmisbaar voor elke handelsonderneming. Met de online voorraadbeheer module van Kleisteen beheer ik eenvoudig mijn producten en houd ik mijn voorraad feilloos bij.

Deze module zorgt ervoor dat ik altijd weet wat er in mijn magazijn ligt en welke producten besteld moeten worden. Zo voorkom ik misgrijpen en kan ik mijn klanten snel leveren.

Met systemen zoals Exact Online Handel integreer ik moeiteloos mijn voorraadbeheer met orderbeheer, boekhouding en CRM. Dit betekent dat ik vanuit één pakket mijn gehele logistieke proces beheers.

Ik merk direct voordeel: geen dubbel werk meer en altijd actuele cijfers bij de hand. Het managen van mijn handelsstromen wordt zo een stuk eenvoudiger en efficiënter, waardoor ik tijd overhoud voor wat echt telt – mijn bedrijf laten groeien.

Hoe werkt Kleisteen?

Laten we eens duiken in de wereld van Kleisteen, waar het boekhouden wordt getransformeerd tot een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk proces. Met een innovatieve aanpak maakt Kleisteen je financiële administratie niet alleen efficiënter maar zorgt het ook voor een helder overzicht van je zaken op elk moment van de dag.

Automatisering

Met Kleisteen wordt mijn boekhouding een fluitje van een cent door slimme automatisering. Facturen verstuur ik in een handomdraai en BTW-aangiften gaan bijna vanzelf. Bankmutaties worden automatisch bijgewerkt, wat mij enorm veel tijd bespaart.

Dankzij deze geavanceerde technieken match ik banktransacties gemakkelijk en zijn investeringen snel verwerkt.

De betrouwbare automatisering zorgt ervoor dat mijn data altijd up-to-date is voor nauwkeurige rapportages, rechtstreeks uit de database. Dat Kleisteen het keurmerk betrouwbaar boekhouden heeft gekregen, verbaast me daarom niets.

Het geeft me het vertrouwen dat mijn administratie in goede handen is, waar ik ook ben. Nu de boekhouding gesmeerd loopt, kan ik mijn aandacht richten op het versturen en inboeken van facturen.

Facturen versturen en inboeken

Het versturen van facturen is een fluitje van een cent met Kleisteen. Ik kies de klant, voeg de geleverde diensten of producten toe en met één klik verstuur ik de factuur digitaal.

Elke verkoopfactuur past zich automatisch aan het tarief aan dat ik heb ingesteld, wat heel handig is voor terugkerende klanten of standaard abonnementen factureren.

Inboeken van inkomsten en uitgaven kost me nu ook nauwelijks tijd. Bonnetjes en facturen boek ik direct in via mijn online dashboard. Dit helpt me een accurate en actuele financiële administratie te behouden zonder gedoe.

Er zijn geen verrassingen meer aan het einde van de maand; alles staat netjes georganiseerd en klaar voor mijn BTW-aangifte. En wat extra fijn is, voor een vast laag bedrag per maand heb ik een compleet overzichtelijk systeem dat bijna al het werk uit handen neemt.

Bank koppelen met Kleisteen

Het koppelen van je bankrekening aan Kleisteen is een fluitje van een cent. Ik hoef slechts mijn zakelijke rekening te verbinden via Mijn ING Zakelijk, en dankzij de automatische koppeling met diverse grote banken zoals ING, ABN AMRO, en Rabobank wordt mijn boekhouding direct een stuk overzichtelijker.

Ook met banken zoals ASN, SNS, KNAB, Regiobank, Triodos en bunq werkt dit systeem naadloos.

Deze integratie bespaart me enorm veel tijd; gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en bijgewerkt. Ik merk dat ik door deze functie efficiënter online kan factureren en mijn financiën beter kan beheren.

Het feit dat alleen zakelijke rekeningen gekoppeld kunnen worden, zorgt ervoor dat mijn boekhouding professioneel en gescheiden blijft van mijn privé financiën.

Kleisteen Integratie met E-commerce Platforms

6. Kleisteen Integratie met E-commerce Platforms: Als je een online ondernemer bent, zal de integratiemogelijkheid van Kleisteen met diverse e-commerce platforms zoals WooCommerce en WordPress jouw leven zeker makkelijker maken.

Het synchroniseert moeiteloos je transacties, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt telt: het laten groeien van je bedrijf.

Boekhoudprogramma WooCommerce

Mijn WooCommerce webshop koppelen aan mijn boekhouding wordt een stuk eenvoudiger met de juiste boekhoudprogramma’s van Kleisteen. Verkopen automatisch bijwerken in de boekhouding bespaart mij veel tijd en moeite, dankzij de gratis koppeling tussen WooCommerce en e-Boekhouden.nl.

Met tarieven die beginnen bij slechts € 17,50 per maand, biedt Kleisteen een betaalbare oplossing om mijn financiën te beheren.

Gebruikmakend van dit systeem, kan ik me focussen op het groeien van mijn online business terwijl de administratieve lasten verlicht worden. De integratie met ERP software, marketing tools en CRM systemen laat me toe om alle bedrijfsprocessen vloeiend te laten verlopen.

Het Pro pakket bevat allerlei functies die ik nodig heb voor een effectief beheer van mijn handel en voorraad. Ervaar zelf het gemak van online factureren en ervaar hoe eenvoudig boekhouden kan zijn!

Boekhoudprogramma WordPress

Als ik mijn e-commerce winkel draai op WordPress, is een goed boekhoudprogramma geen overbodige luxe. Gelukkig sluit Kleisteen Boekhouden naadloos aan bij de behoeften van webshop eigenaren en biedt het een kristalhelder inzicht in alle financiële transacties.

Het beheren van de administratie wordt een fluitje van een cent met de integratie van Kleisteen en WordPress. Hierdoor kan ik me blijven richten op de groei van mijn online business zonder me zorgen te maken over mijn boekhouding.

De combinatie Kleisteen en WordPress levert niet enkel gemak op, maar ook een tijdsbesparing. Facturen die via mijn site binnenkomen worden rechtstreeks verwerkt in de boekhouding, waardoor mijn financiële overzicht altijd up-to-date is.

Dit maakt het mogelijk om snel beslissingen te nemen op basis van actuele data. Vooruitkijkend naar de volgende sectie, betekent dit dat Kleisteen’s specifieke functionaliteiten mijn onderneming vooruit zullen helpen, ongeacht de sector waarin ik actief ben.

Specifieke Kleisteen Functionaliteiten voor Verschillende Sectoren

Kleisteen is niet alleen veelzijdig, maar ook afgestemd op de unieke eisen van diverse sectoren. Ontdek hoe deze boekhoudtool zich specifiek aanpast aan jouw vakgebied en de administratie tot een fluitje van een cent maakt.

Boekhoudprogramma voor ZZP’ers en BTW

Als ZZP’er weet ik hoe belangrijk het is om een goed overzicht te houden over mijn BTW-aangiftes. Gelukkig maakt het boekhoudprogramma van Kleisteen dit een fluitje van een cent. Het automatiseert de BTW-berekeningen en zorgt ervoor dat ik altijd weet hoeveel BTW ik moet afdragen of terug kan vragen.

Deze functionaliteit bespaart mij tijd en hoofdpijn, zodat ik me kan richten op wat ik het liefste doe: ondernemen.

De software biedt naast gemak ook duidelijkheid; met een paar klikken heb ik toegang tot mijn financiële dashboard waar alles netjes is georganiseerd. De integratie met banken verloopt soepel, waardoor mijn transacties automatisch in de boekhouding worden verwerkt.

Voor mij is efficiëntie cruciaal en door de inzet van deze online tool blijf ik eenvoudig op de hoogte van mijn financiële status. Met de hulp van Kleisteen hoef ik me nooit meer zorgen te maken over mijn BTW-aangifte; het systeem neemt het zware werk uit handen.

Boekhoudprogramma voor ZZP Kappers

Net als andere ZZP’ers moeten ook kappers hun financiën strak bijhouden, maar hun behoeften zijn uniek. Daarom is het Kleisteen boekhoudprogramma perfect afgestemd op wat ZZP kappers nodig hebben.

Met handige tools zoals urenregistratie en voorraadbeheer wordt het bijhouden van afspraken en productverkoop een fluitje van een cent. Ik zie direct hoe mijn zaak ervoor staat, zonder dat ik verdwaal in complexe spreadsheets of papierwerk.

De samenwerking met accountants bij de ontwikkeling van Kleisteen zorgt ervoor dat mijn programma niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook voldoet aan alle specifieke vereisten voor mijn kappersbedrijf.

De mogelijkheid om een gratis proefperiode te starten geeft mij de kans om zelf te ontdekken hoe eenvoudig mijn financiële administratie kan zijn. En dat allemaal zonder extra kosten of verplichtingen, puur om te zien of het werkt voor mijn salon.

Dit is de slimme manier om grip te houden op mijn inkomsten, uitgaven en groei van mijn bedrijf.

Boekhoudprogramma voor de Zorg

Naast kappers en andere professionals, speelt Kleisteen ook in op de behoeften van zorginstellingen. Met een gespecialiseerd boekhoudprogramma voor de zorgsector, biedt Kleisteen een platform dat naadloos integreert met verschillende informatiesystemen en praktijksoftware.

Dit is cruciaal, want in de zorg draait het niet alleen om financiën, maar ook om het efficiënt beheren van patiëntengegevens en -zorg. Ik heb gemerkt dat het boekhoudprogramma zich onderscheidt door zijn vermogen om moeiteloos urenregistratie en voorraadbeheer te synchroniseren.

Zo blijft de administratie overzichtelijk en gaan kostbare uren niet verloren aan complexe processen.

Belangrijker nog, met Kleisteen Boekhouden hebben zorgverleners een krachtig hulpmiddel in handen dat voldoet aan specifieke eisen van hun sector. Denk hierbij aan de koppeling met Twinfield Boekhouden, een systeem dat hoog wordt aanbevolen vanwege zijn uitgebreide functionaliteiten die precies passen bij de workflow van zorgprofessionals.

Als ik naar mijn eigen ervaring kijk, waardeer ik de eenvoud waarmee ik facturen kan opstellen en versturen, terwijl ik ook realtime inzicht heb in mijn voorraad medische benodigdheden.

Dit alles maakt het voeren van een nauwkeurige administratie stukken eenvoudiger.

Gebruikerservaringen met Kleisteen en Vergelijking met Andere Boekhoudtools

Ontdek hoe Kleisteen zich onderscheidt in het landschap van online boekhoudtools door de echte verhalen en vergelijkingen van gebruikers die de overstap al hebben gemaakt.

Ervaringen van Kleisteen-gebruikers

Ik hoor vaak dat ondernemers verbaasd zijn over hoe eenvoudig Kleisteen het maakt om hun boekhouding online te beheren. Ze prijzen de combinatie van uitgebreide functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het koppelen van bankmutaties, het verwerken van BTW-aangiften en facturatie gaan bijna vanzelf. Dit bespaart hen niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor een betrouwbaar overzicht van hun financiën.

De lage maandprijs is een ander punt waarover ik positieve geluiden hoor. Gebruikers ervaren de prijs-kwaliteitverhouding als zeer gunstig, zeker gezien de krachtige uren-, facturen- en projectmodules die Kleisteen biedt.

De software ondersteunt mijn dagelijkse werkzaamheden en helpt me efficiënt te blijven zonder dat mijn portemonnee daarbij lijdt.

Vergelijking met andere boekhoudsoftware (Jortt, MoneyMonk, etc.)

Als ervaren ondernemer weet ik hoe belangrijk een goede boekhoudtool is. Daarom kijk ik vandaag naar Kleisteen en vergelijk deze met andere populaire software zoals Jortt en MoneyMonk.

Kenmerk Kleisteen Jortt MoneyMonk
Gebruiksgemak Eenvoudige online interface Gebruiksvriendelijk design Intuïtieve navigatie
Automatische bankkoppeling Ondersteunt meerdere banken Directe bankkoppelingen Automatische bankfeeds
Specifiek voor ZZP’ers Modules voor verschillende sectoren Versimpeld voor eenmanszaken Focus op uren en projecten
E-commerce integratie Koppelingen met WooCommerce en WordPress Beperkte e-commerce functies Geen specifieke e-commerce tools
Gebruikerservaringen Overwegend positief Mix van meningen Hoog gewaardeerd voor dienstverlening
Prijs Concurrerende tarieven Transparante prijsstelling Aantrekkelijk voor startende ondernemers
Veiligheid Strenge beveiligingsmaatregelen Hoog beveiligingsniveau Encryptie en regelmatige back-ups

Goed, de tabel spreekt boekdelen. Elk programma heeft zijn eigen sterktes. Kleisteen blijkt een sterke allrounder, terwijl Jortt en MoneyMonk specifieke voordelen bieden. Reviews en gebruikerservaringen spelen een grote rol in mijn keuze. De sector-specifieke functionaliteit van Kleisteen valt op, net als de eenvoudige koppeling met e-commerce platforms. Het is duidelijk dat er voor elke behoefte een passende oplossing is.

Veiligheid en Beveiliging van je Administratiesysteem

Mijn administratiesysteem beveiligen neem ik heel serieus. In de wereld van webhosting en online boekhouden, weet ik dat de veiligheid van mijn data het allerbelangrijkste is. Daarom vertrouw ik op Kleisteen boekhouden dat robuuste beveiligingsmaatregelen hanteert om mijn gegevens te beschermen.

Versleuteling van data, regelmatige back-ups en strenge toegangscontroles zijn maar een paar voorbeelden van hoe mijn informatie veilig blijft.

Ik zorg ervoor dat mijn wachtwoorden sterk zijn en nooit gemakkelijk te raden. Regelmatig update ik mijn wachtwoorden en gebruik ik tweefactorauthenticatie waar mogelijk. Dit extra niveau van beveiliging zorgt ervoor dat alleen ik toegang heb tot mijn boekhouding.

Ook let ik goed op verdachte activiteiten en ben ik snel in actie als er iets niet klopt. Op deze manier houd ik controle over de veiligheid van mijn administratiesysteem en kan ik met een gerust hart ondernemen.

Conclusie

Kleisteen boekhouden maakt administratie overzichtelijk en toegankelijk. Het biedt modules voor elke financiële noodzaak, van factureren tot BTW-aangiften. Zelfs zonder ervaring, helpen de handleidingen je snel op weg.

Je kunt gerust zijn dat deze tool veiligheid koppelt aan gebruiksgemak. Neem die eerste stap naar een gestroomlijnde boekhouding; het effect op je werkprocessen is merkbaar. Met Kleisteen ligt efficiënt financieel beheer binnen handbereik.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is kleisteen boekhouden precies?

Kleisteen boekhouden is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

2. Is kleisteen boekhouden geschikt voor ondernemers zonder boekhoudkundige achtergrond?

Ja, het programma is ontworpen om toegankelijk te zijn voor ondernemers zonder boekhoudkundige kennis.

3. Kan ik met kleisteen boekhouden ook mijn btw-aangifte doen?

Met kleisteen boekhouden kun je eenvoudig je btw-aangifte berekenen en direct indienen bij de Belastingdienst.

4. Ondersteunt kleisteen boekhouden samenwerking met een accountant?

Ja, het systeem biedt functionaliteiten die samenwerking met je accountant vereenvoudigen.

5. Is er ondersteuning beschikbaar als ik hulp nodig heb met kleisteen boekhouden?

Er is klantenservice beschikbaar om je te helpen bij vragen of problemen met het gebruik van kleisteen boekhouden.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

  • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
  • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
  • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
  • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven