Een overzicht van de diensten van Plus Boekhouden

In dit artikel

Als ondernemer weet ik hoe overweldigend de financiële kant van een bedrijf kan zijn. Gelukkig ben ik niet de enige die hier ervaring mee heeft, en heeft Plus Boekhouden zich gespecialiseerd om ons hierbij te helpen.

In dit artikel vind je een duidelijk overzicht van al hun diensten die jouw boekhoudkundige zorgen kunnen verlichten. Lees verder en ontdek hoe ook jij meer grip kunt krijgen op je financiën!

Belangrijkste inzicht

Met de juiste boekhoudsoftware stroomlijn jij je boekhouding enorm. Hoewel het aanbod enorm is- zijn er een paar toppers die altijd terugkomen. E-boekhouden is nog altijd de populairste. Dankzij het brede scala aan functionaliteiten is voor elke type ondernemer geschikt.

Ben je dienstverlenend veeleisend om kwaliteit- maar ook qua eenvoud? Dan is Moneymonk de uitverkorene.

Probeer e-Boekhouden gratis– en volg deze link voor een gratis maand Moneymonk.

Een georganiseerd kantoor met belastingdocumenten en moderne decoratie.

Samenvatting

 • Plus Boekhouden biedt een breed scala aan boekhoudkundige en fiscale diensten voor MKB’ers en freelancers, inclusief het verwerken van financiële transacties en het indienen van verschillende belastingaangiften.
 • Het bedrijf helpt ondernemers met jaarrekeningen en salarisadministratie, waarbij ze zorgen voor een duidelijk financieel overzicht en correcte uitbetaling van salarissen.
 • Plus Boekhouden Cloud maakt efficiënt financieel beheer mogelijk door middel van een automatische bankkoppeling, die tijd bespaart en foutkansen minimaliseert.
 • Op de website plusboekhouden.nl is uitgebreide informatie te vinden over hun diensten en de manier waarop ze ondernemers ondersteunen.
 • Klanten waarderen de persoonlijke ondersteuning en expertise van Plus Boekhouden, wat blijkt uit positieve feedback en hoge waarderingen online.

Overzicht van de Diensten van Plus Boekhouden

Bij Plus Boekhouden draait alles om een volledig pakket aan boekhoudkundige en fiscale services, ontworpen om ondernemers te ontlasten van complexe financiële taken. Ik neem je mee door het scala aan oplossingen die zij bieden, of je nu een freelancer bent of een mkb’er met groeiambities.

Boekhouding en Fiscale aangiften

Ik houd mij bezig met het nauwkeurig verwerken van alle financiële transacties binnen een onderneming. Dit fundament van goede boekhouding vormt de ruggengraat voor een solide financieel beleid.

Alle inkomsten en uitgaven worden door mij zorgvuldig bijgehouden, waarbij ik altijd oog heb voor detail en precisie. Een correcte administratie is niet alleen belangrijk voor inzicht in de bedrijfsvoering, maar ook voor het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Het indienen van fiscale aangiften is een andere essentiële taak die ik met professionaliteit benader. Of het nu gaat om omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, ik zorg ervoor dat alles tijdig en correct wordt aangeleverd bij de Belastingdienst.

Door mijn expertise op fiscaal gebied te combineren met een persoonlijke aanpak, sta ik garant voor een dienstverlening die naadloos aansluit bij de behoeften van bedrijven variërend in grootte van 10 tot 50 medewerkers.

Jaarrekening en Salarisadministratie

Mijn werk bij Plus Boekhouden omvat het opstellen van jaarrekeningen met uiterste nauwkeurigheid. Ik zorg ervoor dat elke ondernemer een kristalhelder beeld krijgt van hun financiële status aan het eind van het jaar.

Dit is cruciaal, niet alleen voor de ondernemer zelf, maar ook voor eventuele investeerders of financiële instellingen. De salarisadministratie neem ik ook onder mijn hoede. Elke medewerker verdient het om een correct en op tijd uitbetaald salaris te ontvangen, daar sta ik garant voor.

Mijn klanten kunnen rekenen op mijn zorgvuldigheid en expertise, die ik inzet om hun financiële processen vlekkeloos te laten verlopen.

Bij Plus Boekhouden worden alle bedrijfsgroottes ondersteund, van klein tot middelgroot. Ik bied persoonlijk fiscaal advies en beantwoord vragen over onder andere stage/bbl overeenkomsten en logistieke werkzaamheden.

De volgende dienst in mijn aanbod is even belangrijk: Verklaringen en Advies. Hier ga ik dieper in op wat dat inhoudt.

Verklaringen en Advies

Naast de jaarrekening en salarisadministratie leg ik me bij Plus Boekhouden toe op het verstrekken van betrouwbare financiële verklaringen. Deze zijn cruciaal om duidelijkheid te scheppen over de financiële gezondheid van je onderneming.

Ik zorg ervoor dat je inzicht krijgt in de bedrijfsprestaties door middel van nauwkeurige rapportages en analyses. Het gaat hier niet alleen om cijfers, maar ook om wat ze betekenen voor jouw bedrijf en hoe je ze kunt gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Advies speelt hierbij een sleutelrol; ik combineer mijn expertise met een persoonlijke benadering. Dit doe ik door te luisteren naar jouw specifieke behoeften en te helpen bij planning en voorraadbeheer of het optimaliseren van zakelijke processen.

Of je nu vragen hebt over belastingzaken of hulp nodig hebt bij ondersteunende werkzaamheden, ik sta als jouw aanspreekpunt klaar om raad te geven die jouw bedrijf vooruithelpt. Met deze service wil ik ervoor zorgen dat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf.

Een georganiseerd kantoor met belastingdocumenten en moderne decoratie.

Plus Boekhouden Cloud en Automatische Bankkoppeling

Ik gebruik Plus Boekhouden Cloud om mijn financiën efficiënt te beheren. Met de automatische bankkoppeling houd ik gemakkelijk mijn banktransacties bij.

 • Het systeem verbindt naadloos met mijn bankrekening en haalt transacties automatisch binnen, waardoor ik tijd bespaar.
 • Elke betaling of ontvangst wordt direct verwerkt in het online boekhoudprogramma, wat zorgt voor een actuele blik op mijn financiële status.
 • Deze feature maakt handmatige invoer overbodig en minimaliseert de kans op fouten in mijn boekhouding.
 • Ik heb altijd en overal toegang tot mijn financiële gegevens dankzij de cloud – based service van Plus Boekhouden.
 • De koppeling is beveiligd met geavanceerde encryptie, dus alle gegevens blijven veilig en privé.
 • Ik ontvang meldingen bij ongebruikelijke activiteiten, zodat ik meteen kan ingrijpen als er iets niet klopt.
 • De service ondersteunt meerdere bankrekeningen, wat ideaal is aangezien ik verschillende zakelijke rekeningen beheer.
 • Speciale algoritmes categoriseren transacties automatisch, waardoor ik makkelijk budgetten kan opstellen en naleven.
 • Het dashboard geeft een heldere visualisatie van inkomsten en uitgaven, essentieel voor het maken van strategische bedrijfsbeslissingen.
Een ondernemer werkt op een laptop in een gezellige daktuin met uitzicht op de stad bij schemering.

Meer Informatie over Plus Boekhouden

Als je geïnteresseerd bent in de diensten die Plus Boekhouden biedt, is er een schat aan informatie beschikbaar. Op de website plusboekhouden.nl vind je alles wat je moet weten over hun aanpak van financiële administratie en hoe ze bedrijven van 10 tot 50 medewerkers ondersteunen.

Ze pakken niet alleen boekhoudkundige taken aan, maar bieden ook waardevolle fiscale adviezen.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact, dan staat Plus Boekhouden klaar als jouw aanspreekpunt. Met een team van experts in verschillende ondersteunende administratieve beroepen, zoals financieel administratief medewerkers en medewerkers secretariaat en receptie, zorgen ze ervoor dat elke vraag deskundig wordt behandeld.

Hun focus ligt op het leveren van heldere zakelijke communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ervaringen van Klanten en Waarderingen

Klanten spreken zich uit en het is duidelijk: zij waarderen de diensten van Plus Boekhouden enorm. Velen noemen ons hun rots in de branding voor belastingadvies en financieel beheer.

Met een bedrijfsgrootte van 10 tot 50 medewerkers staan we altijd klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden. We zijn trots op onze rol als aanspreekpunt en onze deskundige medewerkers, van secretariaat tot aan de business administration & control specialists, leveren topwerk.

De feedback van klanten bevestigt dat we meer zijn dan alleen een boekhoudservice; we zijn partners in succes. Onze waarderingen online laten zien dat we niet alleen beloven, maar ook werkelijk presteren.

Klanttevredenheid staat centraal bij alles wat we doen, of het nu gaat om jaarlijkse fiscale aangiften of advieswerkzaamheden. Elke dag zetten we ons in om ondernemers te helpen groeien en hun doelen te bereiken.

Conclusie

Bij Plus Boekhouden staan we voor meer dan alleen cijfers; we bieden een compleet pakket aan financiële diensten. Onze persoonlijke benadering combineert vakmanschap met helderheid en zorg in elke jaarrekening en fiscale aangifte.

Overweeg je onze cloudoplossingen en automatische bankkoppelingen om je bedrijfsvoering efficiënter te maken? Bedenk hoe rust en controle over je financiën je onderneming kunnen versterken.

Laat ons jouw partner zijn in succes en ontdek wat wij voor jouw financieel beheer kunnen betekenen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat doet Plus Administratie & Belastingadvies precies?

Plus Administratie & Belastingadvies handelt financieel-administratieve taken af en biedt belastingadvies voor bedrijven met een grootte van 10 tot 50 medewerkers.

2. Kan ik bij Plus Boekhouden terecht voor ondersteuning bij mijn marketing en communicatie?

Ja, Plus Boekhouden biedt ondersteuning bij marketing en communicatie-werkzaamheden, naast facilitaire werkzaamheden en activiteiten voor financieel beheer.

3. Is er persoonlijk contact mogelijk bij Plus Boekhouden?

Zeker, u krijgt een vast aanspreekpunt voor klanten bij Plus Boekhouden, zodat u altijd direct met iemand kunt spreken over uw vragen en behoeften.

4. Biedt Plus Boekhouden ook diensten aan voor het onderwijsveld?

Plus Boekhouden heeft ervaring met voortgezet speciaal onderwijs en kan als allround assistant business services de specifieke behoeften van onderwijsinstellingen bedienen.

Ten slotte

Om af te sluiten zijn er een paar programma’s die ik er echt even voor je wil uitlichten. De keuze op het vlak van boekhoudsoftware is namelijk enorm! Er zijn er al ruim 150!

 • Onafhankelijk van wat je doet en voor iedereen geschikt; MKB, ZZP, dienstverlenend, of met een webshop. Dan is E-boekhouden de gevestigde naam. Dit complete pakket kun je hier gratis proberen
 • Een heel populaire speler voor de online ondernemer neemt je administratie in vogelvlucht uit handen. Online factureren? Geen probleem. Eerlijke prijs, super kwaliteit: Moneybird is je vogel. Direct gratis proberen.
 • Wanneer je als dienstverlenende ZZP’er aan de slag bent, van eenvoud houdt en de kosten laag wilt houden, dan is BUNNI een goede keuze. Deze aanbieder maakt je administratie tot een grap, zo makkelijk. Ook BUNNI heeft een gratis proefperiode.
 • Ten slotte wil ik afsluiten met mijn favoriet Moneymonk maakt het leven voor zzp’ers echt tot een feestje en beperkt de tijd voor je administratie tot minuten. Met alle functionaliteiten die je nodig hebt; uren- en rittenregistratie, projectmanagement, en BTW aangifte. Natuurlijk, met een gratis proefmaand.

Check deze toppers zeker, wanneer jij minder wilt boekhouden, meer wilt ondernemen. En altijd zicht wil hebben op je cijfers. En… jij hebt vast wel wat beters te doen, dan al die software te testen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven