Retourneren

Ons Doel

Bij Boekhoudspot staat jouw tevredenheid voorop. We begrijpen dat je soms van gedachten kunt veranderen over de afgenomen dienst. Daarom bieden wij een helder en klantvriendelijk beleid voor het heroverwegen van onze diensten, zodat je met vertrouwen onze boekhoudkundige ondersteuning kunt kiezen.

Hoe Werkt Ons Heroverwegingsbeleid?

Als je overweegt om af te zien van onze dienst na de afname, volg dan deze eenvoudige stappen voor een vlotte afhandeling.

Stap 1: Controleer de Heroverwegingstermijn

Controleer of je binnen de termijn valt waarbinnen het mogelijk is om onze dienst te heroverwegen. Wij bieden een heroverwegingstermijn van 30 dagen na aanvang van de dienst.

Stap 2: Aanmelding voor Heroverweging

Je hebt het recht om binnen de heroverwegingstermijn, zonder opgaaf van reden, aan te geven dat je van de dienst afziet. Neem contact met ons op om je intentie te communiceren.

Stap 3: Proces van Heroverweging

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om het proces en de mogelijke gevolgen van de heroverweging te bespreken. We zullen samen met jou kijken naar mogelijke alternatieven of aanpassingen in de dienstverlening.

Stap 4: Afhandeling

Indien je besluit om definitief af te zien van onze dienst, zullen we de nodige stappen ondernemen om de dienstverlening te beëindigen en eventuele financiële aspecten af te handelen.

Hulp Nodig?

Mocht je vragen hebben over ons heroverwegingsbeleid of hulp nodig hebben bij dit proces, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen.

Jouw Feedback is Belangrijk

Wij waarderen je feedback enorm. Jouw ervaringen helpen ons om onze diensten continu te verbeteren. Voel je vrij om je ervaringen met ons te delen, zowel positief als negatief.

Scroll naar boven