Toegankelijkheid

Streven naar Universele Toegankelijkheid

Bij Boekhoudspot zetten onze webdesigners zich onophoudelijk in om elke sectie van onze website toegankelijk te maken. Het is onze prioriteit om de inhoud voor iedereen toegankelijk te houden.

We volgen actief de ontwikkelingen rond de W3 Content Toegankelijkheidsrichtlijnen. Hierdoor zorgen we ervoor dat we geen belemmeringen opwerpen voor gebruikers met beperkingen.

Voortdurende Verbetering in Toegankelijkheid

Hoewel de richtlijnen van W3 Content een solide basis vormen, geloven we dat de werkelijke ervaringen van onze gebruikers onvervangbaar zijn. Daarom staan we altijd open voor feedback, vooral van diegenen die afhankelijk zijn van specifieke toegankelijkheidsfuncties.

Bij eventuele problemen, vragen wij bezoekers om contact met ons op te nemen. Een eenvoudige bericht met de URL van de betreffende pagina en een beschrijving van het probleem stelt ons in staat om een oplossing te zoeken.

Kernfuncties voor Toegankelijkheid

Om de naleving van Boekhoudspot te waarborgen, evalueren we voortdurend onze nieuwe webpagina’s op verschillende toegankelijkheidsaspecten, beschikbaar op diverse apparaten. We letten op:

  • Duidelijke labels op invoerformulieren
  • Optimaal kleurcontrast
  • Eenvoudige tekstvergrotingsmogelijkheden
  • Beschrijvende ondertitels bij video’s en afbeeldingen
  • Gesloten ondertiteling
  • Duidelijke linkbeschrijvingen
  • Overzichtelijke en navigeerbare menu’s en formulieren
  • Heldere HTML-kopstructuur

Consistente Toegankelijkheidsbeoordelingen

Ons team voert regelmatig zowel handmatige als geautomatiseerde tests uit, inclusief beoordelingen door mensen met diverse beperkingen. Dit proces waarborgt dat alle webpagina’s voldoen aan de hoogste toegankelijkheidsstandaarden.

We blijven nieuwe technologieën op het gebied van toegankelijkheid beoordelen en implementeren, om te verzekeren dat onze website inclusief en toegankelijk blijft voor al onze gebruikers.

Scroll naar boven